|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:03 am
Ja- Yosei ...no cóż ...najwięcej to mimo wszytko rysuję cienkopisem ...no i te moje powiedziałbym już "słynne" smoki z profilu xd ...mechów ostatnio nie bardzo ...tia - głównie to postacie teraz, w ołówku albo w kolorze... ...od czasu do czasu te smoczki też ...ale - na Gai dałem jakiś nowy rysunek to już zalega w arenie od 6 grudnia... stressed ... wcielo je. ja moje rysuje ciekopisem a potem skan i na kompie koloruje ^^ bo tak to mi sie nie podobaja (np. olowek, pastele, kretki) xp brzydko jak dla mnie wygladaja po skanowaniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:04 am
Labudziak czemu ja mam takie wrażenie, że ja przez to obrywam najmocniej crying jak ty obrywasz? w jaki sposób , co? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:06 am
wired_Yuki Labudziak czemu ja mam takie wrażenie, że ja przez to obrywam najmocniej crying jak ty obrywasz? w jaki sposób , co? stressed uwazaj bo sie zamkie w sobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:07 am
wired_Yuki Labudziak czemu ja mam takie wrażenie, że ja przez to obrywam najmocniej crying jak ty obrywasz? w jaki sposób , co? stressed nie krzycz na mnie!!!!!!!! [żeby nie było, ja tego nie zgapiłem od ciebie..tylko ja to już dawno mówiłem, kiedy jeszcze z Kasią chodziłem..(to jej tak mówiłem, oczywiście klasa w łach ze śmiechu XD) ] --> (dla wtajemnieczonych biggrin ) jak ja obrywam? hmm! "a co cie to obchodzi" "a co cie to" niedugo dojdzie "weź spe***alaj de*ilu" a potem ty **********
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:08 am
Akiko Tamashii wired_Yuki Labudziak czemu ja mam takie wrażenie, że ja przez to obrywam najmocniej crying jak ty obrywasz? w jaki sposób , co? stressed uwazaj bo sie zamkie w sobie xd juz sie zamknołem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:08 am
Akiko Tamashii wired_Yuki Labudziak czemu ja mam takie wrażenie, że ja przez to obrywam najmocniej crying jak ty obrywasz? w jaki sposób , co? stressed uwazaj bo sie zamkie w sobie xd to niech sie zamyka , tez mi kilka planow porozwalał , takie jest zycie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:11 am
Labudziak nie krzycz na mnie!!!!!!!! [żeby nie było, ja tego nie zgapiłem od ciebie..tylko ja to już dawno mówiłem, kiedy jeszcze z Kasią chodziłem..(to jej tak mówiłem, oczywiście klasa w łach ze śmiechu XD) ] --> (dla wtajemnieczonych biggrin ) jak ja obrywam? hmm! "a co cie to obchodzi" "a co cie to" niedugo dojdzie "weź spe***alaj de*ilu" a potem ty ********** jak bvys niezauważył ja na ciebie niekrzycze stressed stare ja nieprzeklinam na kolegow ( jak bys niezauwazył )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:15 am
Labudziak wired_Yuki jak bvys niezauważyŦ#8218; ja na ciebie niekrzycze stressed stare ja nieprzeklinam na kolegow ( jak bys niezauwazyŦ#8218; ) razz nie przeklinasz? nie wcale.. poszukaj sobie w archiwum -_- chyba nie przeklinasz na innych kumpli /i w taki oto sposub wywiązała sie z tego dialugi tzw. "Kłutnia" niemam juz do ciebie siły sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:16 am
Akiko Tamashii Ja- Yosei ...no cóż ...najwięcej to mimo wszytko rysuję cienkopisem ...no i te moje powiedziałbym już "słynne" smoki z profilu xd ...mechów ostatnio nie bardzo ...tia - głównie to postacie teraz, w ołówku albo w kolorze... ...od czasu do czasu te smoczki też ...ale - na Gai dałem jakiś nowy rysunek to już zalega w arenie od 6 grudnia... stressed ... wcielo je. ja moje rysuje ciekopisem a potem skan i na kompie koloruje ^^ bo tak to mi sie nie podobaja (np. olowek, pastele, kretki) xp brzydko jak dla mnie wygladaja po skanowaniu choolera jusz 3 raz tego posta pisze tym razem go skrooce ja tam kseruje sowje prace oryginaly zostawiam naszkucowane i wycieniowane oloweczkeim a kseero poprawiam cienkopisem i skanuje ale jeszcze nie potrafie wypelniac kolorami jak beda swita to troche sie podszkole razz a jak mozna zamiescic swoja prace w art arena??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:17 am
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki jak bvys niezauważyŦ#8218; ja na ciebie niekrzycze stressed stare ja nieprzeklinam na kolegow ( jak bys niezauwazyŦ#8218; ) razz nie przeklinasz? nie wcale.. poszukaj sobie w archiwum -_- chyba nie przeklinasz na innych kumpli /i w taki oto sposub wywiązała sie z tego dialugi tzw. "Kłutnia" niemam juz do ciebie siły sad bym to do czegos porównał.. ale nie lubisz moich zartów, więc milcze xp .. wiesz co? śmiejmy sie z siebie XD biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:19 am
...dobra - ja lecę blaugh ...trzymajcie się wszyscy ciepło ...heh ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|