|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:50 am
wired_Yuki ave wam , jestem chora crying hejka Yuki hejka Aiko biedna Yuki...moosic lezec w luzeczku i sie kurowac Aiko...ja wstalem po 8 i wlasnie zjadlem sniadanko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:51 am
Labudziak wired_Yuki Labudziak wired_Yuki ave wam , jestem chora crying spudnica ci znikneŦ#8218;a XP albo ja jestem slepy chyba jednak znikneŦ#8218;a XD no , znikneŦ#8218;a , zbieram na coŦ#8250; aha biggrin spoko ja mam kasy chyba z 2000 ale nie mam za bardzo co kupić.. a na co zbierasz?? zbieram na czapke , (btk)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:51 am
Vykk wired_Yuki ave wam , jestem chora crying hejka Yuki hejka Aiko biedna Yuki...moosic lezec w luzeczku i sie kurowac Aiko...ja wstalem po 8 i wlasnie zjadlem sniadanko blaugh ja wstałem koło 7 i jakos nawet nie mam wplanie zaczynać robić sobie jadło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:52 am
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak zbieram na czapke , (btk) czapke??? a ile ona kosztuje???? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:53 am
Vykk wired_Yuki ave wam , jestem chora crying hejka Yuki hejka Aiko biedna Yuki...moosic lezec w luzeczku i sie kurowac Aiko...ja wstalem po 8 i wlasnie zjadlem sniadanko blaugh leze , kicham , prycham , biore piguły ,m kurowanie murowane 3nodding whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Akiko Tamashii Ja- Yosei ...co tam u Ciebie? ...bo jak widać my tu raczej mamy nudno ...no i na dodatek wpadała tu czasem taka denerwująca grupka debili, która ciągla spamowała i denerwowala ludzi... ...eh ... sweatdrop u mnie? nuuudaaa~ :] heh, zawsze musza sie tacy znalesc sweatdrop ...a-a-a ja widzę, żę rysunekczi coraz lepsze? ...dużo rysujesz ostatnio? ...ja mam mało czasu jakoś...ale czasem coś skrobnę - co prawda słabiutko, ale zawsze coś... (ah - miałem swoją wystawę w Tychach, chyba nadal wisi) ... ninja xp jejuuuu!!! whee widac poprawe!! xd siupel!....a czasu to ja mam malo na rysowanie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...heh, żeby już było monotematycznie: to ja wstałem przed 8:00 i zjadłem śniadanie koło 8:30 domokun ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:54 am
Labudziak wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak zbieram na czapke , (btk) czapke??? a ile ona kosztuje???? stare 4k whee , a co cie to obhodzi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:56 am
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak zbieram na czapke , (btk) czapke??? a ile ona kosztuje???? stare 4k whee , a co cie to obhodzi stare crying nie bądz taka chłodna 4k. XD droogaa.. XD ja musze kupić sobie jakiś spodnie.. koszule..buty XD..wszystko XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:56 am
...no cóż ...najwięcej to mimo wszytko rysuję cienkopisem ...no i te moje powiedziałbym już "słynne" smoki z profilu xd ...mechów ostatnio nie bardzo ...tia - głównie to postacie teraz, w ołówku albo w kolorze... ...od czasu do czasu te smoczki też ...ale - na Gai dałem jakiś nowy rysunek to już zalega w arenie od 6 grudnia... stressed ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:59 am
Labudziak crying nie bądz taka chłodna 4k. XD droogaa.. XD ja musze kupić sobie jakiś spodnie.. koszule..buty XD..wszystko XP juz ci mowiłam , ze bede taka jaka ja chce stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:59 am
ide pyry strugac blaugh (bo juz sie zaczyna halas w domu iobrazanie - -)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:01 am
Akiko Tamashii ide pyry strugac blaugh (bo juz sie zaczyna halas w domu iobrazanie - -) hahahah brachol poszedl strugac! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:02 am
wired_Yuki Labudziak crying nie bądz taka chłodna 4k. XD droogaa.. XD ja musze kupić sobie jakiś spodnie.. koszule..buty XD..wszystko XP juz ci mowiłam , ze bede taka jaka ja chce stare heh.. czemu ja mam takie wrażenie, że ja przez to obrywam najmocniej crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|