|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:32 am
...ohayo ...mi też nie działa ...ah - ta Gaia... xp ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:35 am
Vykk Prinee Vykk czy wam ten nie dziala w sklepach przymierzalnia...bo nie moge spradzic jak wygladam w innych ciuszkach sad mi tez nie dziala ;( i Salon z fryzurkami tez nie to jak mam sprawdzic czy cso mi siem podoba sad no... nie da sie... ^^ nie sprawdzisz biggrin kupuj... najwyzej pozniej sprzedasz^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:37 am
...ohayo Akiko ...dawno sie nie widzieliśmy ...jaka zmiana wyglądu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:39 am
Ja- Yosei ...ohayo Akiko ...dawno sie nie widzieliśmy ...jaka zmiana wyglądu wink ^^ *tul tul* nyo baardzo dawno!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:42 am
ooo......widze ze ludzie jeszcze spia :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:42 am
...co tam u Ciebie? ...bo jak widać my tu raczej mamy nudno ...no i na dodatek wpadała tu czasem taka denerwująca grupka debili, która ciągla spamowała i denerwowala ludzi... ...eh ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:45 am
ave wam , jestem chora crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:46 am
ide sobie zrobic sniadanie ^^' (obudzilam sie o 7 a dopiero teraz sniadanko - - )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki ave wam , jestem chora crying spudnica ci znikneła XP albo ja jestem slepy chyba jednak znikneła XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Ja- Yosei ...co tam u Ciebie? ...bo jak widać my tu raczej mamy nudno ...no i na dodatek wpadała tu czasem taka denerwująca grupka debili, która ciągla spamowała i denerwowala ludzi... ...eh ... sweatdrop u mnie? nuuudaaa~ :] heh, zawsze musza sie tacy znalesc sweatdrop ...a-a-a ja widzę, żę rysunekczi coraz lepsze? ...dużo rysujesz ostatnio? ...ja mam mało czasu jakoś...ale czasem coś skrobnę - co prawda słabiutko, ale zawsze coś... (ah - miałem swoją wystawę w Tychach, chyba nadal wisi) ... ninja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:47 am
wired_Yuki ave wam , jestem chora crying czesc ;], szybkiego powrotu do zdrowia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:49 am
Labudziak wired_Yuki ave wam , jestem chora crying spudnica ci znikneła XP albo ja jestem slepy chyba jednak znikneła XD no , znikneła , zbieram na coś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|