|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 4:54 am
Setsuna Dragonclaw miałam podobny problem... mój kochany tata w sobotę razo zazwyczaj pakował mi do łóżka mojego królika, żebym w końcu się obudziła ==' czy twój króliczek jeszcze żyje ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 4:54 am
Setsuna Dragonclaw dark wampirek Yumehayla dark wampirek Yumehayla Dziendoberek^^. Co slychac? Nu, gdyby nie fakt że jużb z rana zostałsam zaatakowana przez króliczkę terrorystkę to wszystko byłoby świetnie razz Eee...Jaka kroliczke terrorystke? Eee królik. Taki mały gryzoń z brązowym futerkiem i pazurkami @.@ zjadający z poasją moje książki i kable. miałam podobny problem... mój kochany tata w sobotę razo zazwyczaj pakował mi do łóżka mojego królika, żebym w końcu się obudziła ==' Ech, to ja tak robię mamie. Wypuszczam królika siostry na nią :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 4:55 am
I zeszlismy na temat krolikow- -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 4:57 am
Ozzwald Setsuna Dragonclaw miałam podobny problem... mój kochany tata w sobotę razo zazwyczaj pakował mi do łóżka mojego królika, żebym w końcu się obudziła ==' czy twój króliczek jeszcze żyje ? żyje, ale już taki numer nie przejdzie... miesiąc temu okazało się że jestem na niego uczulona _-_ muszę go oddać crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 4:59 am
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Czy ktos tutaj zna sie na obsludze GG? Bylem w polowie sesji, a tu mnie wywalilo i nie moge sie spowrotem udostepnic...[plaaaaacz]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 4:59 am
Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw miałam podobny problem... mój kochany tata w sobotę razo zazwyczaj pakował mi do łóżka mojego królika, żebym w końcu się obudziła ==' czy twój króliczek jeszcze żyje ? żyje, ale już taki numer nie przejdzie... miesiąc temu okazało się że jestem na niego uczulona _-_ muszę go oddać crying eek Biedny królik crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:02 am
dark wampirek Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw miałam podobny problem... mój kochany tata w sobotę razo zazwyczaj pakował mi do łóżka mojego królika, żebym w końcu się obudziła ==' czy twój króliczek jeszcze żyje ? żyje, ale już taki numer nie przejdzie... miesiąc temu okazało się że jestem na niego uczulona _-_ muszę go oddać crying eek Biedny królik crying eek Biedna Setsuna crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:02 am
Yumehayla Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Czy ktos tutaj zna sie na obsludze GG? Bylem w polowie sesji, a tu mnie wywalilo i nie moge sie spowrotem udostepnic...[plaaaaacz] Wszystkich wywaliło, chyba serwer GG padł...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:03 am
dark wampirek Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw miałam podobny problem... mój kochany tata w sobotę razo zazwyczaj pakował mi do łóżka mojego królika, żebym w końcu się obudziła ==' czy twój króliczek jeszcze żyje ? żyje, ale już taki numer nie przejdzie... miesiąc temu okazało się że jestem na niego uczulona _-_ muszę go oddać crying eek Biedny królik crying crying mam nadzieję że trafi do kogoś lepszego niż ja... i że szybko kogoś dla niego znajdę -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Czy ktos tutaj zna sie na obsludze GG? Bylem w polowie sesji, a tu mnie wywalilo i nie moge sie spowrotem udostepnic...[plaaaaacz] Ju| nieaktualne... po godzinie i ktoryms z kolei restarcie chyba zalapalo^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aque Yumehayla Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Czy ktos tutaj zna sie na obsludze GG? Bylem w polowie sesji, a tu mnie wywalilo i nie moge sie spowrotem udostepnic...[plaaaaacz] Wszystkich wywaliło, chyba serwer GG padł... A mi gg wcześniej nie działało a teraz już z działa eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aque Yumehayla Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Czy ktos tutaj zna sie na obsludze GG? Bylem w polowie sesji, a tu mnie wywalilo i nie moge sie spowrotem udostepnic...[plaaaaacz] Wszystkich wywaliło, chyba serwer GG padł... A mnie nie blaugh haha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:07 am
Ozzwald dark wampirek Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw miałam podobny problem... mój kochany tata w sobotę razo zazwyczaj pakował mi do łóżka mojego królika, żebym w końcu się obudziła ==' czy twój króliczek jeszcze żyje ? żyje, ale już taki numer nie przejdzie... miesiąc temu okazało się że jestem na niego uczulona _-_ muszę go oddać crying eek Biedny królik crying eek Biedna Setsuna crying ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:11 am
Cos wszyscy zamilkli...robimy cos konstruktywnego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:12 am
Yumehayla Cos wszyscy zamilkli...robimy cos konstruktywnego? A masz jakieś propozycje??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|