witamy cię w naszym domu... w razie problemów lub pytań sprawdź w "Przewodniku..." a jeśli nie będzie tam odpowiedzi umieść posta a my na niego odpowiemy jak tylko znajdziemy odpowiedź
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:12 pm
hejka wszystkim...
Vykk
Hadogenes
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:13 pm
Kukus
witamy cię w naszym domu... w razie problemów lub pytań sprawdź w "Przewodniku..." a jeśli nie będzie tam odpowiedzi umieść posta a my na niego odpowiemy jak tylko znajdziemy odpowiedź
mniej wiecej juz znam juz przewodnik ale dzieki za rade
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:17 pm
Hadogenes
Kukus
mniej wiecej juz znam juz przewodnik
ale lepiej i tak przeczytaj bo trafisz na czarna Liste *odglos blyskawicy w tle* A tak Witam cie jestem Falcone
Siem Vykk
Falcone
Vykk
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:17 pm
Hadogenes
Kukus
mniej wiecej juz znam juz przewodnik
nowy narybek w gildii... blaugh ...nie martw sie szybko sie oswoisz...a co do dokladnego poznamnia wszystkich w gildii to chyba nie da rady bo do tej pory pewnie jeszcze nasi gajowicze nie powiedzieli i nie pokazali wszystkiego na co ich stacrazz
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
Kukus
Hadogenes
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:20 pm
Vykk
nowy narybek w gildii... blaugh ...nie martw sie szybko sie oswoisz...a co do dokladnego poznamnia wszystkich w gildii to chyba nie da rady bo do tej pory pewnie jeszcze nasi gajowicze nie powiedzieli i nie pokazali wszystkiego na co ich stacrazz
nie watpie w to
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:27 pm
Zegnam wszytkich na dzis..................
Sushi znowu zaatakowala xd
Falcone
Hadogenes
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:37 pm
Falcone
ooo widze ze nie tylko mnie narka Falcone
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:46 pm
Hadogenes
Falcone
ooo widze ze nie tylko mnie narka Falcone
wlasnie mialem sie zapytac czy tylko mnie zastal ten zaszczyt ale widze z tego ze nie biggrin
Vykk
Hadogenes
Posted: Fri Dec 17, 2004 3:01 pm
mam wrazenie czy wszyscy ucichli
Posted: Fri Dec 17, 2004 3:04 pm
halko jest tu ktos??
Vykk
Hadogenes
Posted: Fri Dec 17, 2004 3:06 pm
no ja sestem
Posted: Fri Dec 17, 2004 3:11 pm
mam nadzieje ze to nikogo nie obrazi (obrazek w sygnaturce)
Hadogenes
Hadogenes
Posted: Fri Dec 17, 2004 3:15 pm
jak ktossie pojawi to niech da znc (i niech zarzuci jakis kreatywny temat na rozmowe)