|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:48 pm
Labudziak Falcone ah wspaniale czasy Gimnazjum narazie najlepsze w moim zyciu i pewnie juz pozostana najlepsze.........chociaz nie mozna zyc przeszloascia ja zawsze bede o tym pamietac szkoda ze nie mozna cofnac czasu labudziak o 5 lat bysmy sie wczesniej zaczeli kumplowac sweatdrop własnie własnie.. crying w gim. było tak pięknie..a ja tego niedoceniałem.. XD zobaczysz.. bedziesz wnukom opowiadac, jak to w gim. sie z takim LAbudziakiem kumplowałeś XP nie tylko opowiadac pewnie uda mi sie jeszcze i, cie pokazac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:49 pm
Falcone Zawsze chcialem w Warhammera zagrac stare a teraz Kumpel se kupuje Wampira i bedziemy czesto w to grac whee bo narazie jestem niedoswiadczony za bardzo bo Gram tylko w naszego polskiego wiedzmina z naszym prywatnym dodatkiem sweatdrop ale zagral bym sobie rowniez w D&D tylko drogie strasznie xd Teraz regularnie gram w AD&D. Bardzo fajny system, choć już trochę oklepany. Avsko przybyłym ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:51 pm
Falcone nie tylko opowiadac pewnie uda mi sie jeszcze i, cie pokazac biggrin dożyjemy, zobaczymy xd pokazać.. yoo!.. wyjdzie hardocoorowy dziadziuś XD na wózku inwalidzkim xd z podłączonym apatartem do podtrzymywania zycia XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:55 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:56 pm
Falcone no napewno Omega wie ona ma te swoje wtyki Witaj Kukusie mam nadzieje ze ta sprawa sie potoczy dobrze (chociaz nie wiem o co chodzi xd ) poniewaz gaia zrzesza osoby roznych wyznan, swieta maja tu charakter symboliczny a nie religijny. Co do eventu to prawdopodobnie bedzie to jakas swiateczna zabawa w ktorej bedzie mozna dostac jakis upominek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:57 pm
Omega Sun Falcone no napewno Omega wie ona ma te swoje wtyki Witaj Kukusie mam nadzieje ze ta sprawa sie potoczy dobrze (chociaz nie wiem o co chodzi xd ) poniewaz gaia zrzesza osoby roznych wyznan, swieta maja tu charakter symboliczny a nie religijny. Co do eventu to prawdopodobnie bedzie to jakas swiateczna zabawa w ktorej bedzie mozna dostac jakis upominek 3nodding o widzicie czujne oko Omi przeaglda nasza Gaie niczym Oko saurona przegladajace Srodziemie xd Witam Witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:57 pm
Falcone wcale nie blaugh jak juz to bedziemy dwa dziadki w moim przyszlym Dojo siedziec i uczyc dzieci Kendo whee albo dwa stare snoby beda czytac se mangi i ogladac anime w naszym wydawnictwie mangowym wink tak, własnie.. i bedziemy mieszkac gdzieś w Tokyo w Japonii ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:03 pm
no i sie zrobilo Ciiiiiiiiiicho gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:04 pm
Falcone o widzicie czujne oko Omi przeaglda nasza Gaie niczym Oko saurona przegladajace Srodziemie xd Witam Witam musze pilnowac czy wszyscy sa grzeczni wink Juz raz dzisiaj musialam byc wrednym modem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:05 pm
Dobra..ludzie biggrin .. ja spadam! papa do jutra!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:06 pm
Omega Sun Falcone o widzicie czujne oko Omi przeaglda nasza Gaie niczym Oko saurona przegladajace Srodziemie xd Witam Witam musze pilnowac czy wszyscy sa grzeczni wink Juz raz dzisiaj musialam byc wrednym modem sweatdrop a co sie stalo question moze masz strone na ktorej to bylo bo mi sie nie chce tak jak ci czytac wszytkie strony normalnie podziwiam cie za to wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:06 pm
Falcone no i sie zrobilo Ciiiiiiiiiicho gonk moze nikt wam nie chcial przeszkadzam w ukladaniu planow ? blaugh a mnie ciagle wylogowywuje scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:07 pm
Labudziak Dobra..ludzie biggrin .. ja spadam! papa do jutra! Do jutra........ zapowiada sie ciekawie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 2:09 pm
Prinee Falcone no i sie zrobilo Ciiiiiiiiiicho gonk moze nikt wam nie chcial przeszkadzam w ukladaniu planow ? blaugh a mnie ciagle wylogowywuje scream Fakt troche zesmy sie zagadali w temacie tylko dla nas znanym sweatdrop no tak sie czasem z Gaia zdaza ze sa problemy sweatdrop ale co zrobic trzeba cierpliwie czekac az wszytko naprawia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|