|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:02 pm
Ja- Yosei Delein Miss_Karina Delein Fuj, jakie ochydne wino rodzice mi dali== z jakiej okazji? XD Ich rocznicy XD Avsko Yosei! *podchodzi do niego i siada obok* Coś taki spaprany? ...a nie spaprany, leżę sobie po prostu... ...zmęczony ostatnio jestem ...narysowałem jakiegoś smoka znowu śmiesznego i naszkicowałem dwa nowe rysunki, ale...narazie nie chce mi sie ich kończyć... ...więc sobie leżę... ... Znam te bóle. Najchętniej to zrobiłabym sobie jakieś wycieczki po rockotekach, żeby się wyszaleć, ale czasu brak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:04 pm
Labudziak Falcone biggrin Co slychac question (wiem ze glupie pytanie no ale.....) o Wlasnie witaj Labudziak bo cie nie przywitalem sweatdrop własnie stare no ale sie poprawilem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:05 pm
ok, ja ide stad, bo wykonczona po studiach i wczesnej wigilii u przyjaciool gonk dobranoc i slodkich snow zycze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:05 pm
... ...no idę sobie poleżeć ...poczytam Pratchetta pewnie... ...heh ...trzymajcie się ciepło ...sayonara ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:08 pm
Miss_Karina ok, ja ide stad, bo wykonczona po studiach i wczesnej wigilii u przyjaciool gonk dobranoc i slodkich snow zycze *ściska* papa!!! Papcie Yosei! *macha łapami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:09 pm
to ilu nas tu wkońcu zostało?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:11 pm
Labudziak ejj.. spaaaaać *siieeeeeeeeeeeewa* mi sie za..*zieeeeeewaaaaa*...chciało Dla mnie sie wszytko dopiero zaczyna bo jestem nocnym markiem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:11 pm
Labudziak to ilu nas tu wkońcu zostało? ja jeszcze jestem, tylko ze nic nie pisze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:13 pm
Prinee Labudziak to ilu nas tu wkońcu zostało? ja jeszcze jestem, tylko ze nic nie pisze ^^ ja rowniesz jestem a czemu nic nie piszesz sad pisz znami juz jestes tu jakis czas wiec nalezysz do Rodziny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:15 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:15 pm
Falcone Prinee Labudziak to ilu nas tu wkońcu zostało? ja jeszcze jestem, tylko ze nic nie pisze ^^ ja rowniesz jestem a czemu nic nie piszesz sad pisz znami juz jestes tu jakis czas wiec nalezysz do Rodziny xd 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:17 pm
Ajajaj...w końcu mamy łikend...może się wyśpię...chociaż nie, jutro faceci mają turniej, muszę obejrzec jak przegrywają, a wniedzielę kręcimy film...fuj ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|