|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 12:31 pm
Miss_Karina Prinee Miss_Karina hej Omi whee i czescicho szkraby 4laugh ooo....czesc widze ze jest ktos smile a ja wrescie uzbieralam na kapcieee 4laugh grejtulejszyn 4laugh whee dzieeeki wink 20k nie wierzylam ze moge kiedys tyle uzbierac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 12:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 12:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 12:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 12:36 pm
Ave *podaje łapkę* My się chyba jeszcze nie znamy. Jestem Delein, dla gildiowców Del, robię tu za druidkę *ukłon* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 12:41 pm
Witam wszytkich.............. wrocilem z nadzieje ze sushi juz nie atakuje no i widze ze juz sie skonczylo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 12:44 pm
Falcone Witam wszytkich.............. wrocilem z nadzieje ze sushi juz nie atakuje no i widze ze juz sie skonczylo 3nodding czesc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 12:44 pm
Falcone Witam wszytkich.............. wrocilem z nadzieje ze sushi juz nie atakuje no i widze ze juz sie skonczylo 3nodding CHYBA sie skonczylo XD ale sam wiesz jaka jest gaia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 12:47 pm
Miss_Karina Falcone Witam wszytkich.............. wrocilem z nadzieje ze sushi juz nie atakuje no i widze ze juz sie skonczylo 3nodding CHYBA sie skonczylo XD ale sam wiesz jaka jest gaia wink Tak, gaia to strasznie cwana bestia :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 12:48 pm
Delein Miss_Karina Falcone Witam wszytkich.............. wrocilem z nadzieje ze sushi juz nie atakuje no i widze ze juz sie skonczylo 3nodding CHYBA sie skonczylo XD ale sam wiesz jaka jest gaia wink Tak, gaia to strasznie cwana bestia :3 niestety tak wink jest tak samo nieobliczalna jak Matka Natury wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 12:49 pm
Miss_Karina Falcone Witam wszytkich.............. wrocilem z nadzieje ze sushi juz nie atakuje no i widze ze juz sie skonczylo 3nodding CHYBA sie skonczylo XD ale sam wiesz jaka jest gaia wink Wiem bardzo dobrze wiem sweatdrop ale zwykle dosc szybko naprawiaja w szybkim czasie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 12:50 pm
Miss_Karina Delein Miss_Karina Falcone Witam wszytkich.............. wrocilem z nadzieje ze sushi juz nie atakuje no i widze ze juz sie skonczylo 3nodding CHYBA sie skonczylo XD ale sam wiesz jaka jest gaia wink Tak, gaia to strasznie cwana bestia :3 niestety tak wink jest tak samo nieobliczalna jak Matka Natury wink Hehe dokładnie... Fuj, jakie ochydne wino rodzice mi dali==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|