Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 5:06 am
oooh, uwielbiam Kinga..! heart King posrod pisarzy wink A Agatha Christie? Zna ktos? ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 10:04 am
Tboro Kyoko Suomi oooh, uwielbiam Kinga..! heart King posrod pisarzy wink A Agatha Christie? Zna ktos? ^_^ no oczywiscei, ze nam Christie! blaugh ma swietne ksiazki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 11:05 am
Tboro A Agatha Christie? Zna ktos? ^_^ no co ty?! taka niszowa pisarke to malo kto pewnie zna..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 5:33 am
opcy no co ty?! taka niszowa pisarke to malo kto pewnie zna.. Tez tak pomyslalem xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:36 am
ja tam terakowskiej lubie książki "tam gdzie spadają anioły" cuuuudo OO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:50 am
a jam jest matol i książek nie czytam...... 0 nnic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:02 am
Inek Jaffar a jam jest matol i książek nie czytam...... 0 nnic... co ty gadasz wcale matoł nie jesteś ! i czytałeś, tylko tera nie czytasz ja zresztą też >< cxzasu nie mam ostatnio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 4:34 am
Sango-Maho ja tam terakowskiej lubie książki "tam gdzie spadają anioły" cuuuudo OO Powinnaś poczytać "Kłamce" J. Ćwieka jak lubisz anioły tam jest troche inna ale za w bardzo ciekawym świetle przedstawiona historia. Gorąco polecam. A jeśli ktoś mówi że nie ma czasu czytać to niech mi powie czym taki zajęty jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 12:14 pm
piecia86 Sango-Maho ja tam terakowskiej lubie książki "tam gdzie spadają anioły" cuuuudo OO Powinnaś poczytać "Kłamce" J. Ćwieka jak lubisz anioły tam jest troche inna ale za w bardzo ciekawym świetle przedstawiona historia. Gorąco polecam. A jeśli ktoś mówi że nie ma czasu czytać to niech mi powie czym taki zajęty jest. Eh no wiesz...ze szkoły wracam późno a po szkole 50% tygodnia (a sobota murowana) siedzenie z małą siostrą :/ nie no ja ją bardzo kocham ale to zajmowanie sie nią mnie troche dobija ==" Eh a o tej książce nigdy nie słyszałam Oo a pani z biblioteki mówiła że przeczytałam już chyba wszystkie (ps. to było 2 lata temu ==) Ja ogólnie lubie książki fantastyczne, o magii, przygodach fajnych i śmiesznych ludków xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 2:05 pm
Rozumiem co do szkoły, sam mam po 9 lekcji dziennie jeszcze doliczyć 3 godzinki w obie strony do i ze szkoły. A co do kłamcy to się nie zawiedziesz są aniołki z przewagą archaniołków troche Nordyckich Bogów i sporo ciekawych wontków pobocznych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 2:10 pm
piecia86 Rozumiem co do szkoły, sam mam po 9 lekcji dziennie jeszcze doliczyć 3 godzinki w obie strony do i ze szkoły. A co do kłamcy to się nie zawiedziesz są aniołki z przewagą archaniołków troche Nordyckich Bogów i sporo ciekawych wontków pobocznych. no to jak juz jestesmy przy fabryce słow to polecam Siewce wiatru i Zakon kranca swiata smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 4:42 am
Lethiel piecia86 Rozumiem co do szkoły, sam mam po 9 lekcji dziennie jeszcze doliczyć 3 godzinki w obie strony do i ze szkoły. A co do kłamcy to się nie zawiedziesz są aniołki z przewagą archaniołków troche Nordyckich Bogów i sporo ciekawych wontków pobocznych. no to jak juz jestesmy przy fabryce słow to polecam Siewce wiatru i Zakon kranca swiata smile pomyslalam rowniez o Siewcy Wiatru.. dobra ksiazka, dobra 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 2:47 pm
Moim zdaniem jednym z leprzych polskich autorów jest A. Pilipiuk facet ma swój styl wypracowany i doprowadzony do perfekcji już przy panu samochodziku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 2:59 pm
piecia86 Moim zdaniem jednym z leprzych polskich autorów jest A. Pilipiuk facet ma swój styl wypracowany i doprowadzony do perfekcji już przy panu samochodziku ooo nigdy o nim nie słyszałam xD czli że dobre ma książki?? a jakie np??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 3:10 pm
To troche specyficzny autor ale seria Kuzynki, Księżniczka Dziedziczki powinna się spodobać. A co do serii z Jakubem to już ciężka sprawa bo nie każdemu się spodoba 90 letni dziadek walczęcy ze wszelkiego rodzaju dziwadłami, dotego pijak i zawodowy wieśniak. tzn (ortalion+ gumofilce+krowiak+widły+pryta)Jak go nie kochać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|