Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 58 59 60 61 62 63 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Sun Aug 29, 2004 6:06 pm

czas na mądrość ludową:
mówił dziad do obrazu... a baba mu się, kurde, z listonoszem póściła
PostPosted: Sun Aug 29, 2004 11:54 pm

Kukus
czas na mądrość ludową:
mówił dziad do obrazu... a bab mu się, kurde, z listonoszem póściła

Taaa... to cos w stylu - jedzie facet na motorze, a baba tez lubi ciastka...

Kagenobaka

Kukus

PostPosted: Sun Aug 29, 2004 11:58 pm

Kagenoyami
Kukus
czas na mądrość ludową:
mówił dziad do obrazu... a bab mu się, kurde, z listonoszem póściła

Taaa... to cos w stylu - jedzie facet na motorze, a baba tez lubi ciastka...
jak samopoczucie po OLYMPIADZIE?
ja wczoraj obserwowałem do 4 nad ranem jak te nieszczęsne ludziki biegały... ale poległem... postanowiłem oddać się kontemplacji i niechcący mnie się zasnęło blaugh
PostPosted: Mon Aug 30, 2004 12:04 am

domokun Świeże Mięsko domokun

Kukus

nox123

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 2:32 am

wie ktos kto wygral?????????????????????????????????????????????????????????????????
PostPosted: Mon Aug 30, 2004 2:35 am

??????????????????????????????????????????????????????????????????????

nox123

Kukus

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 2:54 am

MOIRA
PostPosted: Mon Aug 30, 2004 4:43 am

do 4 z nimutami obserwowałem .. bez sensu !!! blaugh moglismy chociaż dostać ... prezety !

BeeWolf

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Kukus

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 11:12 am

w mordę... czas, noermalnie, nie? na tego, no... jak on ma? aaa ten , no... kącik poetycki

więc jadziem z tym koksem:

Jeżeli chcecie to przeczytajcie
historię prosto z Krakowa
o pewnym PUNKu co słynął z tego,
że glanów swych nie zdejmował...
i z wodą rzadko miał do czynienia
co to jest mydło nie wiedział
z brudu się lepił...
stąd ksywa: LANDRYN
no i... potwornie jebał

LANDRYN, lepkie twe ciało
LANDRYN, słodki twój zapach
oto początek historii o tym
jak Jolka przegrała zakład

raz założyły się dwie PUNKówy
o "jabłko" na imprezie...
że jedna z nich dokona cudu...
i LANDRYN z butów wylezie
Jolka to była ostra PUNKówa,
więc obmyśliła plany...
że się najebią, pójdą do łóżka
i wtedy ściągnie mu glany...

oto ciąg dalszy historii o tym

o drugiej w nocy już byli w łóżku,
LANDRYN dokończył Jabol'a
Jolkę rozebrał, a sam jedynie
opóścił spodnie do kolan...
przeleciał Jolkę...
obrzygał pościel...
starannie się odkleił...
pierdolnął drzwiami...
zostawił odór...
i syf na Jolki pościeli...

i to koniec historii o tym

Morał z historii jest oto taki
żebyś zakładów unikał
bo łatwo możesz przegrać Jabol'a
chyba, że jesteś radykał
lecz jeśli musisz już się zakładać
gdy się okazja nawinie
pomyśl czy jesteś takim trwaldzielem
by się równać z LANDRYNem

i to jest morał z historii o tym
PostPosted: Mon Aug 30, 2004 11:31 am

hejka , to ja *leciutko sie zaczerwienia* witam witam was

Ita Lockheart

Ita Lockheart

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 11:40 am

witam wszystkich , powrociłam
PostPosted: Mon Aug 30, 2004 11:48 am

Eurina Vam
MoonInverse
Mam 14 latek, głos mam jak 17-stka(tak twierdzą moi rozmówcy telefoniczni...), wygląd jak 16-stka, a jak ktoś ze mną na czacie gada to myśli że mam 18 latek, tak że ja się w tych liczbach troszku gubiem ^^""" No cóż... Widać, jaką miłością dażę matme XD

Tak, widac stare Dla mnie piszesz jak 6-letnie dziecko.....
MoonInverse
Niaf.

To jakas nowa odmiana polszczyzny?
MoonInverse
No jestem aktualnie znana jako drobny złodziejaszek i... płatna morderczyni XD (no co? W dzisiejszych czasach trzeba mieć kilka 'wyuczonych' zawodów! XD )

A bezrobocie coraz wieksze... blaugh
MoonInverse
W 'realu' jestem buntowniczo nastawioną pacyfistką XD Ktoś spyta przeciw czemu siętak buntuje?
Przeciw osłom... Znaczy tfu! Posłom ~.^ Zdradzie, kłamstwom

Jezeli taka z ciebie pacyfistka jak ta dzieciarnia w Kostrzynie to wybacz...
MoonInverse
Ciach. Jestem wesołą osóbką.

Chyba raczej na sile udajesz superzakrecona nastolateczke...
MoonInverse
Uwielbiam książki fantasy, horrory i filozoficzne XD

Nic nowego. Przewaznie w Twoim wieku kazdy czyta takie ksiazeczki... Paolo Cohello (nie wiem jak sie pisze), WP i Harry Potter....
MoonInverse
Piszę duuuuuużoooo opowieści, troszku wierszy, okazjonalnie coś narysuje i czytam tyle mang ile zdobędę XD

Tutaj tez nie popisalas sie oryginalnoscia... Jak tak wszyscy beda tworzyc wielkie powiesci to wole nie myslec co z tym sie stanie.....

oto wypowiedź mojego nowego idola na GAIi... Eurina potrafi zachować się jak prawdziwa sucz... jesteśmy jak siostry blaugh

HOŁD ci składam, panno VAM

bierzcie z niej przykład, kurwa... ta panna potrafi pluć jaden... rasowo wink

Kukus

Kukus

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 12:03 pm

MoonInverse

Mieszkam w Hanysowie(tj... W Świętochłowicach... Świony są koło Chorzowa, Chorzów koło Katowic, a Katowice na dole mapy Polski XD )
Wiocha to wiocha... jakkolwiek byś tego nie napisała mieszkasz w zapadłej dziurze
MoonInverse

Mam 14 latek, głos mam jak 17-stka(tak twierdzą moi rozmówcy telefoniczni...), wygląd jak 16-stka, a jak ktoś ze mną na czacie gada to myśli że mam 18 latek
w połączeniu z mentalnością 3latka wychodzi nieletnia dziwka dająca dupy za fistaszki
MoonInverse

Niaf. No jestem aktualnie znana jako drobny złodziejaszek i... płatna morderczyni XD
jaaaaaasne... a ja jestem strećzycielem i windygatorem ( dream on babe, dream on)
MoonInverse

W 'realu' jestem buntowniczo nastawioną pacyfistką XD Ktoś spyta przeciw czemu siętak buntuje?
Przeciw osłom... Znaczy tfu! Posłom ~.^ Zdradzie, kłamstwom i... nauczycielom matmy XD
a znasz ty dziecko programy polityczne partii parlamentarnych lub przynajmniej możesz wymienić nazwiska choć 5 posłoow jakiejkolwiek partii biorących udział w obradach sesjmu w zeszłym tygodniu, że się tak buntujesz
MoonInverse

Ciach. Jestem wesołą osóbką.
jesteś wkurwiającą osoobką
MoonInverse

Uwielbiam książki fantasy, horrory i filozoficzne
ale w jakim celu je wykorzystujesz? podpierasz nimi swoje lalki Barbie? stawiasz na nich kolekcje teletubies? czy po prostu trzymasz na poołce i gdy chcesz zaszpanować, że czytasz coś oprócz Pothead'a i kolejnych przygód Majki w TWIST'cie?
MoonInverse
XD Piszę duuuuuużoooo opowieści, troszku wierszy, okazjonalnie coś narysuje i czytam tyle mang ile zdobędę XD
liczy się jakość nie ilość...
PostPosted: Mon Aug 30, 2004 11:43 pm

wtaaaaam znowu! macie pozdrowienia od Labudziaka!

Ita Lockheart

Kagenobaka

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:52 am

A teraz moja skromna wypowiedz... Rozumiem gnojenie panienki, ktora zalazla wam za skore i puszcza teksty w stylu
"OcH jAk Wy Tu PrZeKlInAcIe gonk O FuJ, a fE... MaMa bY Mi DaLa KaRe.. a Ja WoLe pObAwIc SiE mOiM KrOliCZkIeM.. cO? NiE lUbiCiE KroLiCzKow?! crying *Wybiega z placzem do lazienki*"

Jezeli czepiacie sie mlodej, nieletniej dziewczyny, ktora jest calkiem normalna - jak wiekszosc w jej wieku. Nie, Moon nie jest moja najlepsza przyjaciolka, nie bronie konkretnie jej... Po prostu zraza mnie takie chamskie zachowanie w stosunku do osob, ktore calkiem normalnie i spokojnie zachowuja sie w naszych kregach..
Rozumiem gnojenie np. goscia, ktory chwali sie pracami nie swojego autrostwa, przypisujac je sobie. Rozumiem, ze takiego kogos mozna zmieszac z blotem...
Ale darujcie sobie wasze prymitywne (nie, calkiem inteligentne ale chamskie i parszywe) wypowiedzi na temat kogos takiego. Bo jezeli dodaje sie komentarz do zdania "lubie czytac horrory, fantasy etc" to musielibyscie przyczepic sie takze moich wypowiedzi... Tez lubie taki rodzaj literatury, mam 17 lat.. i jebie mnie to czy lubia to wszyscy.. wazne ze MNIE sie podoba.
Naprawde nie rozumiem waszych wypowiedzi... wybaczcie, ale sa conajmniej zalosne...
A czepiajcie sie tez mojej wypowiedzi.. rozbierzcie ja na czesci pierwsze i wyszydzcie kazde moje slowo, mam to w dupie.. heh...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 58 59 60 61 62 63 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games