Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 58 59 60 61 62 63 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sun Nov 10, 2013 4:55 am

Obi Aoi
Egy bejegyzés kapcsán rátaláltam a Tolvajkergetőkre, végignéztem a videóikat.
Ők pesti biciklisek, akik biciklitolvajokat kapcsoltak/kapcsolnak le (a FB oldalukon olvastam, hogy már vidéki csapatok is vannak).

Ügyesek, még ha az elején kicsit tapasztalatlanabbak is még. A videók is nagyon jól össze vannak vágva. Érdemes időrendben nézni, mert vannak ügyek, melyek többször felbukkannak.

Ez...ez... ez... marhajó! biggrin

Amúgy ma 1 hete először jelentkeztem fel és a következő fogadott: cash shop update, cash shop update, vége az eventnek, cash shop update, cash shop update, cash shop update, vigyázz kifut a régi RIG, cash shop update, cash shop update. biggrin
Már aggódtam, hogy lemaradtam valamiről. xd
PostPosted: Sun Nov 10, 2013 8:27 am

Molylepke
Obi Aoi
Egy bejegyzés kapcsán rátaláltam a Tolvajkergetőkre, végignéztem a videóikat.
Ők pesti biciklisek, akik biciklitolvajokat kapcsoltak/kapcsolnak le (a FB oldalukon olvastam, hogy már vidéki csapatok is vannak).

Ügyesek, még ha az elején kicsit tapasztalatlanabbak is még. A videók is nagyon jól össze vannak vágva. Érdemes időrendben nézni, mert vannak ügyek, melyek többször felbukkannak.

Ez...ez... ez... marhajó! biggrin

Amúgy ma 1 hete először jelentkeztem fel és a következő fogadott: cash shop update, cash shop update, vége az eventnek, cash shop update, cash shop update, cash shop update, vigyázz kifut a régi RIG, cash shop update, cash shop update. biggrin
Már aggódtam, hogy lemaradtam valamiről. xd

Jaja smile És már van elég sok anyag a következő évadhoz, de még kb. 2-3 tolvaj elfogást még "le akarnak zavarni" (a Facebook oldalukon írták, ahol néha más dolgokról is írnak, pl. egy ellenőrről).
Jaja én announcementet nézem - á már megint!! Vagy még jobb, amikor bejelentkezek, Home oldalon vagyok ugye és ott már látom előre a csöppnyi announcement listát és már ott észreveszem, hogy Flash Sale a legfelső. Oké, klikk, csakhogy eltűnjön a "1 announcement" buborék...
Én mindennap felnézek egy picit. Ha kell, szólhatok, ha van fórum event, manga, event miegymás blaugh sweatdrop

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sun Nov 10, 2013 12:06 pm

Obi Aoi
[Ha kell, szólhatok, ha van fórum event, manga, event miegymás blaugh sweatdrop

Mal-tól ilyenkor mindig kapok info-t, de azért köszi. biggrin
Meg ha gaia-n szólsz, hogy event van, mikor én alig járok fel, akkor az (már elnézést), de szarnak a pofon. rofl

ON:
Ma sikerült befejeznem a még az előző szezonban elkezdett (!!) sorozataimat. biggrin
A Free vége annyira cheesy volt, hogy szakadtam xd
PostPosted: Sun Nov 10, 2013 12:17 pm

Molylepke
Obi Aoi
[Ha kell, szólhatok, ha van fórum event, manga, event miegymás blaugh sweatdrop

Mal-tól ilyenkor mindig kapok info-t, de azért köszi. biggrin
Meg ha gaia-n szólsz, hogy event van, mikor én alig járok fel, akkor az (már elnézést), de szarnak a pofon. rofl

ON:
Ma sikerült befejeznem a még az előző szezonban elkezdett (!!) sorozataimat. biggrin
A Free vége annyira cheesy volt, hogy szakadtam xd

Alternatív kommunikációs csatornán lett volna, de nem gond. smile
Grat smile Itt meg ma rokoni látogatás volt nálunk, jó volt.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Nov 11, 2013 11:05 am

Ma az állás felajánló beszélgetés után úgy érzem, hogy akarom is, meg nem is... Bár nagyobb arányban nem, azt hiszem... Úgy érzem, hogy nem igazán nekem való sweatdrop
PostPosted: Tue Nov 12, 2013 10:28 am

Obi Aoi
Ma az állás felajánló beszélgetés után úgy érzem, hogy akarom is, meg nem is... Bár nagyobb arányban nem, azt hiszem... Úgy érzem, hogy nem igazán nekem való sweatdrop

Miért, mi a baj vele?

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Nov 12, 2013 12:25 pm

Molylepke
Obi Aoi

Miért, mi a baj vele?

Maga a munka nem nagyon tetszik. Emberek biztatása, győzködése kb. dióhéjban, hogy ezt-azt vegyék meg/vegyék igénybe. Picit mint a termékforgalmazók talán (de nincs bajom velük). Kijáró "üzemmódban".
PostPosted: Tue Nov 12, 2013 3:35 pm

Ma elment nagyapám a Zepter székházba, mert mondván nyertem egy sorsoláson. A nyeremény egy darab szaros műanyag tésztaszedő volt. Gondoltam, hogy behülyítés, de nagyapám nem akarta kihagyni a lehetőséget. Elment a nevemben. Egy óra alatt majdnem beszervezték... Azt mondta, hogy ha nem lenne öreg, azonnal menne. Ehelyett beajánlott engem. Munkakör: telefonos marketing munka. SOHA! Fixen kapsz 30 ezret, további 1000 forint minden beszervezett emberért. Ezt hívják úgy, hogy piramisjáték.

Utánaolvastam net-en. 10 emberből 9 óva intett mindenkit, nehogy más is belessen az ő hibájukba. A maradék 1, meg olyan szépen fogalmazva védte a céget, hogy az az egy volt gondolom (és más szerint is) a fizetett írnok a Zepter-től.

Számoljunk kicsit. Állítólag a legbénább ügyintéző is minimum 70 embert hív be havonta. Ez szép és jó, de! Ha csak 100 ilyen ügyintéző van, az havonta 7 ezer ember, éves szinten az 84 ezer ember. Ez a szám kicsit hihetetlennek tűnik. Ha ilyen sokan mennek be és vásárolnak, akkor hogyhogy szinte senki nem ismeri (és nem elismeri) őket?

Átbaszás az egész!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Nov 13, 2013 7:48 am

Malreni
Ma elment nagyapám a Zepter székházba, mert mondván nyertem egy sorsoláson. A nyeremény egy darab szaros műanyag tésztaszedő volt. Gondoltam, hogy behülyítés, de nagyapám nem akarta kihagyni a lehetőséget. Elment a nevemben. Egy óra alatt majdnem beszervezték... Azt mondta, hogy ha nem lenne öreg, azonnal menne. Ehelyett beajánlott engem. Munkakör: telefonos marketing munka. SOHA! Fixen kapsz 30 ezret, további 1000 forint minden beszervezett emberért. Ezt hívják úgy, hogy piramisjáték.

Utánaolvastam net-en. 10 emberből 9 óva intett mindenkit, nehogy más is belessen az ő hibájukba. A maradék 1, meg olyan szépen fogalmazva védte a céget, hogy az az egy volt gondolom (és más szerint is) a fizetett írnok a Zepter-től.

Számoljunk kicsit. Állítólag a legbénább ügyintéző is minimum 70 embert hív be havonta. Ez szép és jó, de! Ha csak 100 ilyen ügyintéző van, az havonta 7 ezer ember, éves szinten az 84 ezer ember. Ez a szám kicsit hihetetlennek tűnik. Ha ilyen sokan mennek be és vásárolnak, akkor hogyhogy szinte senki nem ismeri (és nem elismeri) őket?

Átbaszás az egész!

Ez tényleg fura.
Én is rosszakat hallottam róluk, valaki pl. olyasmit írt a neten, hogy valami illatosítónak az illatára érzékeny lett és nem voltak hajlandóak visszavenni meg egyebek. Ha rákeresel (a cégre), találsz pár "beszámolót". Itt van egy Index fórumos topik róla pl. meg egy rövid történet a gyakorikerdesek.hu-ról
Anno egy régebbi HVG állásbörzén is volt kint pultjuk, de nem mentem oda, és feltűnt, hogy senki nem volt ott, amikor elhaladtam mellette.

Pici mai Gaiás hír: pár napja jelentettem 2-3 hülye reklámos spammelőt (Virtual Hollywoodon irkáltak Gold vásárló oldalakról) és ma gum disease moderátor megköszönte PM-ben, hogy jelentettem smile Egyszer találkoztam vele régen VH-n, kedves volt 3nodding
PostPosted: Wed Nov 13, 2013 8:57 am

Obi Aoi
Pici mai Gaiás hír: pár napja jelentettem 2-3 hülye reklámos spammelőt (Virtual Hollywoodon irkáltak Gold vásárló oldalakról) és ma gum disease moderátor megköszönte PM-ben, hogy jelentettem smile Egyszer találkoztam vele régen VH-n, kedves volt 3nodding

Én is láttam őket, egy hete legalább és majdnem minden nap ott voltak és nyomták a "hirdetést". Érdekes, hogy eddig tartott eltüntetni őket onnan. Szerintem maguk a moderátorok csinálták ezt, hogy így is pénzt tudjanak kicsikarni a felhasználókból...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Nov 13, 2013 9:17 am

Malreni
Obi Aoi

Én is láttam őket, egy hete legalább és majdnem minden nap ott voltak és nyomták a "hirdetést". Érdekes, hogy eddig tartott eltüntetni őket onnan. Szerintem maguk a moderátorok csinálták ezt, hogy így is pénzt tudjanak kicsikarni a felhasználókból...

Jó páran vannak. Végül néhányat csak ignoreoztam jelentés nélkül... De legközelebb több Reporting lesz. Érdekes, nem érdekes, lehet, hogy a moderátorhoz se a leghamarabb jutott el a dolog, nem tudom. De gum disease szerintem korrekt, bár nem ismerem nagyon.
Még eszembe jutott, hogy bizonyos (nem feltélenül gold generátoros) oldalakat reklámoznak 1-2 GCD topikban is "félpucér reklám-accountok", jól le is mínuszozzák azokat a topikokat xp
PostPosted: Wed Nov 13, 2013 10:39 am

Obi Aoi
Molylepke
Obi Aoi

Miért, mi a baj vele?

Maga a munka nem nagyon tetszik. Emberek biztatása, győzködése kb. dióhéjban, hogy ezt-azt vegyék meg/vegyék igénybe. Picit mint a termékforgalmazók talán (de nincs bajom velük). Kijáró "üzemmódban".

Nehogy beszervezzenek valami piramisjátékba.
Annál csak kevés nagyobb szopás van.

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Nov 13, 2013 10:43 am

Molylepke
Obi Aoi
Molylepke
Obi Aoi

Miért, mi a baj vele?

Nehogy beszervezzenek valami piramisjátékba.
Annál csak kevés nagyobb szopás van.

Nem hiszem, hogy az, de végül nemet mondtam. Keresgélek még és az egyik statisztatársam "mintájára" lehetséges, hogy 1-2 ügynökséghez még jelentkezek, mert meg is tetszett a statisztálás, meg az állandó munka keresése mellett jó lehetőség pénzt keresni, ha éppen van olyan munka, amire hívnak. November elején is voltam egy castingon, ha hívnak, december táján fognak (bár szerintem lehet később is, Herkulesnél se a forgatás legelején hívtak be).
PostPosted: Mon Nov 25, 2013 4:34 am

Ma orvosnál jártam, szombat éjjel pánikroham-gyanús élményben volt részem (visszagondolni is szar rá, mert begubózom és remegni kezdek az emléktől, nem kívánom az ellenségemnek sem...). A doki elzavart laborra (éljen a tűfóbia! ,,/), szerinte túlhajszoltam magam.
Három héttel vizsgaidőszak előtt.
Amikor egy árva napot nem hiányozhatok.
Doktor úr, köszönöm, ezt két és fél óra várakozás nélkül én is meg tudtam volna állapítani, és még csak orvosit sem kell végeznem hozzá! biggrin
De adott nyugtatót, úgyhogy most jól érzem magam.

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Nov 25, 2013 7:15 am

DemiMurgos
Ma orvosnál jártam, szombat éjjel pánikroham-gyanús élményben volt részem (visszagondolni is szar rá, mert begubózom és remegni kezdek az emléktől, nem kívánom az ellenségemnek sem...). A doki elzavart laborra (éljen a tűfóbia! ,,/), szerinte túlhajszoltam magam.
Három héttel vizsgaidőszak előtt.
Amikor egy árva napot nem hiányozhatok.
Doktor úr, köszönöm, ezt két és fél óra várakozás nélkül én is meg tudtam volna állapítani, és még csak orvosit sem kell végeznem hozzá! biggrin
De adott nyugtatót, úgyhogy most jól érzem magam.

eek
Ez ijesztő, remélem most már nem lesz rosszabb confused
Jobbulást heart
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 58 59 60 61 62 63 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games