|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2011 10:14 am
Kérdésem lenne...
Már egy ideje lelkesen gyűjtögetem a Cash Tree-ből összeszedhető GC-t, és most, hogy összegyűlt egy kicsivel több mint 500, megkérdezném, hogy szerintetek gazdaságilag mi érné meg a legjobban?
Mire gyűjtsek, esetleg mit tudok megvenni a mostani Cash-mennyiségből, amit jó áron tudnék eladni Marketplace-en? biggrin
Előre is köszönöm a segítséget! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 1:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 3:50 am
Molylepke Kérdésem lenne... Már egy ideje lelkesen gyűjtögetem a Cash Tree-ből összeszedhető GC-t, és most, hogy összegyűlt egy kicsivel több mint 500, megkérdezném, hogy szerintetek gazdaságilag mi érné meg a legjobban? Mire gyűjtsek, esetleg mit tudok megvenni a mostani Cash-mennyiségből, amit jó áron tudnék eladni Marketplace-en? biggrin Előre is köszönöm a segítséget! whee 999 gaia cash-ért éri meg a legjobban a famestar masquerade bundle. egyszerű kiszámítani mi éri meg a legjobban. marketplaces piaci ár osztva a g.cashes árával. az éri meg legjobban, ahol a legnagyobb szám jön ki. (lusta vagyok kiszámolni gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 12:29 pm
III Slash III Molylepke Kérdésem lenne... Már egy ideje lelkesen gyűjtögetem a Cash Tree-ből összeszedhető GC-t, és most, hogy összegyűlt egy kicsivel több mint 500, megkérdezném, hogy szerintetek gazdaságilag mi érné meg a legjobban? Mire gyűjtsek, esetleg mit tudok megvenni a mostani Cash-mennyiségből, amit jó áron tudnék eladni Marketplace-en? biggrin Előre is köszönöm a segítséget! whee 999 gaia cash-ért éri meg a legjobban a famestar masquerade bundle. egyszerű kiszámítani mi éri meg a legjobban. marketplaces piaci ár osztva a g.cashes árával. az éri meg legjobban, ahol a legnagyobb szám jön ki. (lusta vagyok kiszámolni gonk ) Sejtettem, hogy a bundle lesz a válasz a kérdésemre, de arra még gyűjtögetnem kell egy keveset. xd Köszi a segítséget! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2011 6:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2011 10:11 am
napsugar http://www.gaiaonline.com/marketplace/userstore/32536313/buy/?id=634211659 Na, gyors kapás! Alig indult el az ÚJ Item Pack, máris egy Vend belőle! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2011 10:12 am
III_Kisrajczy_III napsugar http://www.gaiaonline.com/marketplace/userstore/32536313/buy/?id=634211659 Na, gyors kapás! Alig indult el az ÚJ Item Pack, máris egy Vend belőle! smile Többször kirakta, de aztán egyből törölte is a dolgot... De egyszer gyorsabb voltam nála pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2011 10:16 am
napsugar III_Kisrajczy_III napsugar http://www.gaiaonline.com/marketplace/userstore/32536313/buy/?id=634211659 Na, gyors kapás! Alig indult el az ÚJ Item Pack, máris egy Vend belőle! smile Többször kirakta, de aztán egyből törölte is a dolgot... De egyszer gyorsabb voltam nála pirate Ehhez gratula! smile Amúgy látjátok az ÚJ kinézetem? Kicsit a HaloWeen-hez akarok idomulni. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2011 10:19 am
III_Kisrajczy_III Ehhez gratula! smile Amúgy látjátok az ÚJ kinézetem? Kicsit a HaloWeen-hez akarok idomulni. ^^ Elég hát őőő.... gusztustalan xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2011 10:23 am
napsugar III_Kisrajczy_III Ehhez gratula! smile Amúgy látjátok az ÚJ kinézetem? Kicsit a HaloWeen-hez akarok idomulni. ^^ Elég hát őőő.... gusztustalan xD Tudod ... Zoooombiiiik ... Na ezen a szálon mentem végig. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 11:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 1:28 am
Én az ingyen cash-eket a cash fáról 499-esével költöm el általában. Legtöbbször Enki sellőt és delfint vettem belőlük, majd 400.000 valahány gold-ért eladtam a Marketplace-en. Nekem valahogy nincs annyi türelmem 999 cash-ig gyűjteni, még akkor se, ha jobban megérné. Végtére is kevesebb cash-ért nagyjából megfelelően el lehet adni ezt-azt, csak úgy kisebb adagokban van nagyrészt megfelelő nyereség. Nyilván mindenkinek megvan a maga kedve, türelme és módszere, hogy kevesebb, vagy több mennyiségben csinálja-e egyszerre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 3:43 am
Én lehet, hogy most megpróbálom 999-ig ami még... kb 42 nap vagyis úgy 1 hónap plusz 1-2 hét lenne... Majd meglátom...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 4:43 am
Inkább vártam volna a kibontással, Obi. Ugyanis kis idő múlva valamelyik farkas-forma 300k fölött lesz. Akkor érdemes eladni. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2011 4:52 am
Honnan tudod, avagy sejted Kisrajczy? Előre semmit se lehet tudni pontosan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|