Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 58 59 60 61 62 63 ... 66 67 68 69 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

pani psychol

PostPosted: Mon Mar 05, 2007 11:21 am

Widze, ze rozwinela sie dyskusja na temat Egzorcyzmow heart ... Jak dla mnie bardzo fajny film. Taki 'sympatyczny'. Mi sie naprawde podobal, byl inny niz reszta. Nienawidze "Mgly". Po prostu dno, nigdy nie widzialam gorszego filmu!

Sango-Maho. Horrory musza byc straszne... Co to za horror jak sie nie boisz, a jeszcze jak jest tematyka zwiazana z religia, szatanem i te sprawy... Cud, miod i orzeszki (imo).
Aa... ocb z tymi Sailorkami? Tylko nie bijcie jak to jakas super nowina, a ja nic nie wiem. Po prostu nic nie slyszalam o tym.
PostPosted: Thu Mar 08, 2007 2:55 am

BlackFriend
A co myślicie o tych wszystkich Sailorkach Live Action? xd Jak dla mnie to to jest kompletne dno xd

Czy tu mowa jest serialu Sailr Moon taki gdzie Luna jest komputerowa a potworem w pierwszym odcinku sa dziwne przezroczyste macki? XD

Bo jesli to to zeczywiscie porazka v.v

Kodama2000

1,450 Points
  • Signature Look 250
  • Flatterer 200
  • Dressed Up 200

don Tachos

Hygienic Noob

PostPosted: Thu Mar 22, 2007 2:58 pm

wicked que.en
Widze, ze rozwinela sie dyskusja na temat Egzorcyzmow heart ... Jak dla mnie bardzo fajny film. Taki 'sympatyczny'. Mi sie naprawde podobal, byl inny niz reszta. Nienawidze "Mgly". Po prostu dno, nigdy nie widzialam gorszego filmu!

'Egzorcysta' był ok ;3 za to 'Mgła', faktycznie, jeden z gorszych filmów jaki kiedykolwiek widziałam x_x

co do Sailorek LA się nie wypowiadam, na szczęście nie widziałam xd
PostPosted: Sat Mar 24, 2007 11:09 am

Co do horrorów, dla mnie zawsze najlepsze będą te z Japonii. To napięcie, psychologizm i świetne kreacje aktorów.

Yumea

don Tachos

Hygienic Noob

PostPosted: Sat Mar 24, 2007 11:18 am

Yumea
Co do horrorów, dla mnie zawsze najlepsze będą te z Japonii. To napięcie, psychologizm i świetne kreacje aktorów.

hm, wiesz, co... niektóre są na serio dobre (klasyczny 'Ringu', chociażby biggrin chociaż książka to po prostu miodzio słodzio, 2 razy lepsza od filmu 3nodding ), ale na przykład taka 'Infekcja', czy jak jej tam było? Po tym, jak z ludzi zaczęła wypływać zielona maź stwierdziłam, że ten film to strata czasu, i w dalej nie oglądałam xd a to nie jedyny taki horror z Japonii xd
PostPosted: Sat Mar 24, 2007 11:34 am

don Tachos
Yumea

hm, wiesz, co... niektóre są na serio dobre (klasyczny 'Ringu', chociażby biggrin chociaż książka to po prostu miodzio słodzio, 2 razy lepsza od filmu 3nodding ), ale na przykład taka 'Infekcja', czy jak jej tam było? Po tym, jak z ludzi zaczęła wypływać zielona maź stwierdziłam, że ten film to strata czasu, i w dalej nie oglądałam xd a to nie jedyny taki horror z Japonii xd

miałam na mysli Ring, Ring2 i Dark Water 3nodding

Yumea

don Tachos

Hygienic Noob

PostPosted: Sat Mar 24, 2007 2:23 pm

Yumea
don Tachos
Yumea

tak też myślałam ;D tylko chciałam zwrócić uwagę, że tak na prawdę, to wiele (większość? x_x) japońskich horrorów to chały xd
PostPosted: Fri Mar 30, 2007 1:55 am

Yumea
don Tachos
Yumea

Dark Water nie było aż takie straszne... Najlepsza w tym filmie była trzymająca w mapięciu muzyka, skomponowana przez Kenjego Kawaii... Po prostu Miodzio!!! heart heart heart

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 6:27 am

kamilka3d
Yumea
don Tachos
Yumea

Dark Water nie było aż takie straszne... Najlepsza w tym filmie była trzymająca w mapięciu muzyka, skomponowana przez Kenjego Kawaii... Po prostu Miodzio!!! heart heart heart

Moze i muzyka miodzio , Kenji Kawaii Robi dobra robote przy komponowaniu utworow .. aczkolwiek nie zmieni to faktu iz japonskie horrory to totalna kaszana ... i nie wiem czy śmiac sie czy plakac ...ale chyba to pierwsze bardziej odpowiada do nastroju ktory czuje ogladajac tego rodzaju filmy ...
PostPosted: Fri Mar 30, 2007 6:59 am

Ayah_TheMetalMania
kamilka3d
Yumea
don Tachos
Yumea

Moze i muzyka miodzio , Kenji Kawaii Robi dobra robote przy komponowaniu utworow .. aczkolwiek nie zmieni to faktu iz japonskie horrory to totalna kaszana ... i nie wiem czy śmiac sie czy plakac ...ale chyba to pierwsze bardziej odpowiada do nastroju ktory czuje ogladajac tego rodzaju filmy ...

no, ja też kocham śmiać się przy horrorach, ale na te japońskie to czasem aż szkoda czasu xd
a do śmiania się najlepsza jest 'Piła' i pamiętne 'I'm gonna come back to you, I promise *cały blady, wykrwawiony prawie na śmierć* I'll come back, I will, I wouldn't lie to you *wychodzi, umiera*'... ta sytuacja, to aktorstwo, te teksty rofl rofl rofl rofl

a tak, muzyka w Dark Water była dobra 3nodding

don Tachos

Hygienic Noob

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Tue Apr 03, 2007 1:04 pm

...Ponad tydzień temu byłem na "300".
...Dużo wątków fantastycznych - jeśli komuś one przeszkadzają to niech nie idzie.
...Mi nie przeszkadzają - więc uważam, że film był naprawdę dobry. smile
...Żadnych hiperznanych aktorów, za to dużo akcji i brutalności. Fajnie, jak chce się odreagować. mrgreen
PostPosted: Wed Apr 04, 2007 7:24 am

Kodama2000
BlackFriend
A co myślicie o tych wszystkich Sailorkach Live Action? xd Jak dla mnie to to jest kompletne dno xd

Czy tu mowa jest serialu Sailr Moon taki gdzie Luna jest komputerowa a potworem w pierwszym odcinku sa dziwne przezroczyste macki? XD

Bo jesli to to zeczywiscie porazka v.v

bo tego nie mozna brac na powaznie xd a w sailorkach najlepsza byla Keiko Kitagawa czyli sailor mars. heart najladniejsza japonka jaka widzialam

kcdjvbgnjdkm

don Tachos

Hygienic Noob

PostPosted: Wed Apr 04, 2007 7:53 am

a ja bardzo polecam 'Labirynt Fauna' ^^ film na pograniczu brutalności i dużej brutalności, ale warto obejrzeć... tylko nie idźcie na to, jeśli chcecie obejrzeć coś miłego i podnoszącego na duchu x_x

a 'Klątwa 2' sux~x xd dzisiaj byłam z koleżanką, wielki rofl na sali był rofl
PostPosted: Wed Apr 04, 2007 8:28 am

RUFUS.ABBYSINIAN
...Ponad tydzień temu byłem na "300".
...Dużo wątków fantastycznych - jeśli komuś one przeszkadzają to niech nie idzie.
...Mi nie przeszkadzają - więc uważam, że film był naprawdę dobry. smile
...Żadnych hiperznanych aktorów, za to dużo akcji i brutalności. Fajnie, jak chce się odreagować. mrgreen

300 to bardzo dobry film mrgreen godny polecenia

Mirwais

Yumea

PostPosted: Fri Apr 06, 2007 2:13 am

don Tachos
a ja bardzo polecam 'Labirynt Fauna' ^^ film na pograniczu brutalności i dużej brutalności, ale warto obejrzeć... tylko nie idźcie na to, jeśli chcecie obejrzeć coś miłego i podnoszącego na duchu x_x

a 'Klątwa 2' sux~x xd dzisiaj byłam z koleżanką, wielki rofl na sali był rofl

mam pytanko:ten Labirynt Fauna tak w skrócie o czym to jest? Widziałam trailer, wygląda na jakies fantasy czy cuś...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 58 59 60 61 62 63 ... 66 67 68 69 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces