|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 2:37 pm
sgergely Medvelaszlo Ha kell tőlem ilyen naív kis rajzok akkor szólj nyugodtan Akitta 3nodding Én jóbb vagyok nálad macibaba. twisted Ömmm lehet de a tiedből én nem nagyon tudom kivenni ki-kicsoda... MAx Akittát és magamat.... jah és téged...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 2:38 pm
Medvelaszlo sgergely Medvelaszlo Ha kell tőlem ilyen naív kis rajzok akkor szólj nyugodtan Akitta 3nodding Én jóbb vagyok nálad macibaba. twisted Ömmm lehet de a tiedből én nem nagyon tudom kivenni ki-kicsoda... MAx Akittát és magamat.... jah és téged... Ne hülyéskedj, ezt kivételesen még én is felismeremXD picit posztmodern...de kivehetőXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 2:40 pm
Medvelaszlo sgergely Medvelaszlo Ha kell tőlem ilyen naív kis rajzok akkor szólj nyugodtan Akitta 3nodding Én jóbb vagyok nálad macibaba. twisted Ömmm lehet de a tiedből én nem nagyon tudom kivenni ki-kicsoda... MAx Akittát és magamat.... jah és téged... Mért tökéletesen látcik az... És én nem csak magamat rajzolom ellentétben veled. Ami most fog történni azt rajzold meg maci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 2:40 pm
Dehogy bántunk... gyere... csak megsimizünk... kapsz majd cukorkát is.... jó kiscica, gyere cic cic, kérsz tejecskét?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 2:47 pm
Én már megyek de akik maradnak azoknak jó szórakozást...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 12:46 am
A francba....... egy estét kihagyok és kimaradok a sűrűjéből eek sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 1:02 am
stranger12 A francba....... egy estét kihagyok és kimaradok a sűrűjéből eek sad hidd el ez nem lányoknak való hely xd énis csak álruhában jöttem be
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 1:08 am
Nem kell félteni......a karmaim lehet, hogy árnyékban vannak...de ott vannak rendesen twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 1:35 am
LoL. Devin örülne (tetkós pali)...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 2:00 am
lol (Devinnek én is örülnék)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 7:07 am
Rossz hír, mindenki, kigyógyultam a homosexualitásból, ezért bezártam a kék osztrigát...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 7:22 am
Akitta-chan Rossz hír, mindenki, kigyógyultam a homosexualitásból, ezért bezártam a kék osztrigát... Selytedtem... Sebaj majd csinálunk másikat. twisted Najó most egy idejig nekem is elég volt ez. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 7:26 am
sgergely Akitta-chan Rossz hír, mindenki, kigyógyultam a homosexualitásból, ezért bezártam a kék osztrigát... Selytedtem... Sebaj majd csinálunk másikat. twisted Najó most egy idejig nekem is elég volt ez. xp A HUNCUT SAROK és a MEGVADULT NUDISTÁK KLUBJA mindig is itt volt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 9:44 am
Büszkeségem, hogy végre odaadom a századik ajándékot...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|