|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 2:23 pm
hehe, Malreninek jobb lett a kedve. xd Szegény hercegnőt minden oldalról támadják a moderátorok. xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 2:38 pm
Stipi-stopi! Én mondtam előbb! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 2:40 pm
Malreni Stipi-stopi! Én mondtam előbb! blaugh Itt tévedsz! twisted Akitta-chan Várjunk csak...tudom, hogy én hívtalak...de....asszem beléd szerettem. eek heart lapozz vissza pár oldalt! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 2:46 pm
Akitta-chan Malreni Stipi-stopi! Én mondtam előbb! blaugh Itt tévedsz! twisted Akitta-chan Várjunk csak...tudom, hogy én hívtalak...de....asszem beléd szerettem. eek heart lapozz vissza pár oldalt! xd Még jó hogy a rendelőm nyitva áll....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 3:18 pm
wahmbulance Üdvözlöm az új tagjainkat! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 11:44 pm
Akitta-chan Malreni Stipi-stopi! Én mondtam előbb! blaugh Itt tévedsz! twisted Akitta-chan Várjunk csak...tudom, hogy én hívtalak...de....asszem beléd szerettem. eek heart lapozz vissza pár oldalt! xd hát, ha gondoljátok, be is lehet osztani a hétre... heart csak sajna eléggé be vagyok táblázva, tudjátok, a rajongók... :"D xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 7:23 am
Hello smile
Tamara vagyok, de hívjatok csak Tamcsinak 3nodding Szeretek gépezni, olvasni (meg cabot-ot és... igen... Twilightot xp ), zenét hallgatni (minden ami twilightos, meg soksoksok mást xd), rajzolni, zongorázni is, de azt is csak akkor, ha valami twilight-os dallal próbálkozok barátkozni twisted najó, nem akarok regényt, ennyi elég wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 7:27 am
hello twilight-fan xd azt hiszem tetszeni fog itt neked, meg erősítheted a twilight mániások táborát (vagyunk már egy páran 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 7:40 am
Tamcsi Hello smile Tamara vagyok, de hívjatok csak Tamcsinak 3nodding Szeretek gépezni, olvasni (meg cabot-ot és... igen... Twilightot xp ), zenét hallgatni (minden ami twilightos, meg soksoksok mást xd), rajzolni, zongorázni is, de azt is csak akkor, ha valami twilight-os dallal próbálkozok barátkozni twisted najó, nem akarok regényt, ennyi elég wink Ehhe...tele vagyunk Twilight fanokkal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 7:47 am
Hááhháá, fiú létemre én is csatlakozok, me imádom a twilightot. xd 3nodding rolleyes xD
Amúgy Ákos vagyok, szólítsatok így. xD mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 7:50 am
Szia Ákos. Leszünk barátok? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 7:53 am
üdv az újaknak (szólott a veterán tag, aki körülbelül egy napja van itt) (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 7:57 am
OMG! xd Igen, lehetünk azok. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 7:59 am
nincs abban semmi gáz ha vki fiú és twilight fan..... biggrin de remélem azér neked nem edward a kedvenced xp amúgy üdv itt 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:02 am
Üdv minden újoncnak! Moderátor vagyok és ha jó kedvem van...ti szenvedtek. *Narciszra néz* twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|