|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 12:18 pm
prawda.. troszku juz przesadzili... ale i tak postac Anakina jest fantastyczna! /normalnie sie z nim utorzsamiam/ *zaklada maske Vadera i zaczyna sapac* wlasnie... podobno w ksiazkach mistrz widnu nie zginal po tym, jak Ani pomogl mu spasc z wierzowca, tylko jakos inaczej.... to mozliwe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 12:29 pm
nie wiem, ksiazkowej adaptacji nie czytalam pomijajac Widmo, nie uznaje nowej trylogii za czesc SWego uniwersum. Zreszta w stosunku do "starych" SW to jest tam DUZO niescislosci i bzdur. Ot, mistrzowi Lucasowi wzielo sie i zachorowalo na starcza demencje i nam zdziecinnial... (tak jestem ortodoksyjna fanka SW...i chcialabym dostac w swe lapki te wersje Widma ktora krazy po necie - zmontowana przez fanow tak ze nie ma Jar Jara...jeeej! won z postaciami specjalnie robionymi dla dzieci! SW to nie kino familijne! *burn burn* biggrin ) a i z Vaderem sie lepiej nie utozsamiaj bo jeszcze zle skonczysz biggrin
*a w ogole to sie proponuje z ta dyskusja przeniesc gdzie indziej bo to topic o HP a nie o SW biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 2:22 am
racja, racja...regulaminy sa zle sweatdrop ale Jar Jar byc ciekawa postacia i we ksiazce tez jest xp nazwe tak psa kiedys *idzie zrobic kolejny topic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 1:07 pm
Silvery the Alchemist SW to nie kino familijne! *burn burn* biggrin A bys się zdziwiła, kogo było najwięcej na sali jak wyprodukowali pierwszy film (chodzi o produkcję a nie zdarzenia).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 10:07 am
Czy ktos mi wytłumaczy o co chodzi z Albusem Percivalem i z Scorpiusem (ja bym się zabiła jakby mi tak nadali, co to jest wogóle?) Malfoyem? Podobno się juz jakies paringi robią xD
Wogóle czytałam, że chłopaczek grający młodego Snapea słodziutki jest, więc mógłby ktoś zarzucić jakas fotą? Jak mi z moim brakiem talentów poszukiwawczych się uda znaleść, to tez zarzucę żeby się powymieniac opiniami xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 10:16 am
Yajo Czy ktos mi wytłumaczy o co chodzi z Albusem Percivalem i z Scorpiusem (ja bym się zabiła jakby mi tak nadali, co to jest wogóle?) Malfoyem? Podobno się juz jakies paringi robią xD Wogóle czytałam, że chłopaczek grający młodego Snapea słodziutki jest, więc mógłby ktoś zarzucić jakas fotą? Jak mi z moim brakiem talentów poszukiwawczych się uda znaleść, to tez zarzucę żeby się powymieniac opiniami xD Mlodego Snape'a sama bym chetnie zobaczyla. A /SPOILER/ Albus Severus Potter - jeden z synow Harrego i Ginny oraz Scorpius Malfoy - syn Draco Malfoya sa w tym samym wieku. Pewnie beda chodzic razem do szkoly... wiec... (tutaj zmilcze, w trosce o przyzwoitosc)/SPOILER/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 10:21 am
*mysli* chodzi Ci o to, czy moze bedzie nastepna czesc, czy jakies yaoi? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 10:39 am
Z tego co slyszalam, J.K. Rowling wlasnie cos pisze, a konkretniej - dwie ksiazki naraz... rolleyes Tylko trudno w tym przypadku liczyc na yaoi crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:05 am
Ona i yaoi? Wypluj to! scream Profanacja normalnie! Ksiązke dla dzieci i dla dorosłych (juz to widzę, pfyfyfyfyfyfyfyfyfff rofl ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:27 am
http://mintsface.livejournal.com/656281.html - Łooooooooooooolololololololololololololololololololololololololol rofl rofl rofl Luna wyszła tej dziołszcze najlepiej, to jest genialne, ta wersja podoba mi sie o wiele bardziej niż oryginał, a jak głowny bohater przeklina, no no mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 3:48 pm
Yajo http://mintsface.livejournal.com/656281.html - Łooooooooooooolololololololololololololololololololololololololol rofl rofl rofl Luna wyszła tej dziołszcze najlepiej, to jest genialne, ta wersja podoba mi sie o wiele bardziej niż oryginał, a jak głowny bohater przeklina, no no mrgreen cóż... film nie jest wybitny, ale ma u mnie 5 za 1) panią Helenę Bonham Carter, moim skromnym zdaniem nikt nie wygląda bardziej jak prawdziwa wiedźma (znaczy to komplement sweatdrop ) a taką powinna być Bellatrix czyż nie... nie mogłam w kinie jednak być cicho jak biegła i krzyczała: Zabiłam Syriusza Blaaaaacka! ludzie za mną, przede mną beczeli a ja dusiłam się ze śmiechu przy czym w książce śmierć Syriusza doprowadziła mnie do załamki 2) Evannę Lynch - za Lunę smile 3) Natalię Tenę czyli Tonks... która sobie dużo nie pobyła w filmie... -_-' a dziewczyna świetna! w skrócie przedstawiła cały film a odnośnie książki ostatniej pewno jeszcze coś napiszę, ale na razie jestem na 4-tym może 5-tym rozdziale, więc już spoiler!!! śmierć sowy, Szalonookiego i biedne ucho George'a mam za sobą... sad
koniec spoilera!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 11:04 pm
num, ja filmu nie obrzejrzałam, książkę przeczytam w polskim tłumaczeniu, bo je akuratnie lubie :3 ale juz wiem kto umrze i fokule znam wszystkie psujlery, uch.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 12:22 am
Mimo że nie przepadam za Portierem i książki nie czytałem, gdyż uważam to za stratę czasu. To na film pójdę z przyjemnością.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 12:24 am
degenerat Mimo że nie przepadam za Portierem i książki nie czytałem, gdyż uważam to za stratę czasu. To na film pójdę z przyjemnością. ja bylam i mi sie srednio podobał,ale ile osob tyle opinii wiec idz sie przekonac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2007 12:33 am
Driadaa ja bylam i mi sie srednio podobał,ale ile osob tyle opinii wiec idz sie przekonac biggrin Na razie to z czasem u mnie krucho, ale na pewno pójdę jakoś w przyszłym tygodniu, a jak nie to za miesiąc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|