|
|
|
|
Posted: Mon Aug 06, 2007 10:07 am
Więc poszła do wychodka, który był umieszczony na szczycie wysokiego wzgórza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 06, 2007 12:59 pm
stanawszy przed drzwiami wychodka, zauwazyla iz jest zajety
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 12:40 am
,wiec sturlała sie po zboczu wpadajac wprost na swojego dawnego trenera z fitness club'u mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 1:27 am
- Co ty tutaj robisz Blondi? Myślę, że sobie troche poćwiczymy! - powiedział z zapałem trener. Blondyneczkę strasznie cisnęło i ten trening mógłby zrobić jej klapę, więc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 8:50 am
...kopnęła trenera w jaja i uciekła w stronę niewielkiego lasku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 10:54 am
...tam spotkała chłopaka. Na jego widok odsuneła się ponieważ myślała że jeżeli ów chłopak rozpina rozporek może to oznaczać że "czegoś" od niej chce, ale...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 11:51 am
...on przed chwilą odcedził kartofelki. Spojrzał na Blondyneczkę i wiedział, że kupsko ją cisnęło, zaprowadził ją do wolnego wychodka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 12:09 pm
Po drodze chlopiec opowiedzial jej swoja bardzo smutna historie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 1:12 pm
o tym, jak spsul mu sie rozporek, ze nie mogl go i sie na niego ludzie dziwnie patrzyli. wzruszona do cna jego historia, stwierdzila, ze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 1:31 pm
zasponsoruje mu nowe spodnie (te i tak były jakieś poobrywane). Chłopak z radością rzucił się jej na szyję i powiedział:...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 1:42 pm
moja boharetko xd . ona zas, lakko zdziwiona, cofnela sie o krok i powiedziala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 1:48 pm
"Zawstydzasz mnie" i puściła buraka. A on powiedział:...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 2:01 pm
od tego tutaj jestem, bejb! i chcial ja przytulic, ale...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 2:08 pm
...nagle przyleciał tam facet od Enrique i powiedział że zmienił orientacje...teraz jest Bi. Chłopak od spodni wyzwał go na pojedynek i...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 2:13 pm
po paru godzinach prezenia sie obaj polegli w kaluzy potu, a blondyneczka dziarskim krokiem odalila sie, gdyz ujzala przechodzacego opodal chmurnookiego trenera fitnesu, ktory, przynajmniej miala taka nadzieje, nie zdawal sie stracic jeszcze zapalu do cwiczen...puscila sie pedem przez las...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|