|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 2:11 pm
ZebraDeath ........ I MóJ NAJLEPSZY ALIENIK PRAGNIE MOJEJ śMIERCI!!!!!!!!!!! emo emo emo emo emo idę się pociąć różoffą żyletką. przepraszam... to tylko taki żarcik... nie chciałam Cie urazic... wybacz mi... chodz tu do mnie *przytula czule i mocno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 1:57 am
juz mnie nudzi to obgadywanie emo i wysmiewanie sie z nich, ludzie jak ludzie, ile mozna szykanowac i sie nabijac, ze jestescie emo?
edit: cofam, właśnie weszłam na to forum _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 3:33 am
Jukatan juz mnie nudzi to obgadywanie emo i wysmiewanie sie z nich, ludzie jak ludzie, ile mozna szykanowac i sie nabijac, ze jestescie emo? edit: cofam, właśnie weszłam na to forum _^_ *spada z dywanu* jeśli nie będziemy ich obgadywać to pomyślą że ich akceptujemy .. a wtedy zmienią swoje poglądy ... i przestaną być emo question eek a może oni mają w sobie jakiś gen emo question rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 3:36 am
Jukatan juz mnie nudzi to obgadywanie emo i wysmiewanie sie z nich, ludzie jak ludzie, ile mozna szykanowac i sie nabijac, ze jestescie emo? edit: cofam, właśnie weszłam na to forum _^_ moje kochanie wczoraj przez tel powiedzialo mi ze emowato sie zachowuje crying to ze placze srednio 5 razy na dzien to jeszcze o niczym nie swiadczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 3:37 am
Baranina Jukatan juz mnie nudzi to obgadywanie emo i wysmiewanie sie z nich, ludzie jak ludzie, ile mozna szykanowac i sie nabijac, ze jestescie emo? edit: cofam, właśnie weszłam na to forum _^_ moje kochanie wczoraj przez tel powiedzialo mi ze emowato sie zachowuje crying to ze placze srednio 5 razy na dzien to jeszcze o niczym nie swiadczy. moze jestes w ciazy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 3:40 am
Jukatan Baranina Jukatan juz mnie nudzi to obgadywanie emo i wysmiewanie sie z nich, ludzie jak ludzie, ile mozna szykanowac i sie nabijac, ze jestescie emo? edit: cofam, właśnie weszłam na to forum _^_ moje kochanie wczoraj przez tel powiedzialo mi ze emowato sie zachowuje crying to ze placze srednio 5 razy na dzien to jeszcze o niczym nie swiadczy. moze jestes w ciazy? nie, ja tak zawsze mialam. pewnie jestem panem jezusem bo o wszystkich sie martwie. ostatnio profesor od socjologii mnie wygonil z gabinetu po probowalam mu wyplakac 3 dla mojej kolezanki z grupy. ciekawym jest to ze niezbyt lubie ta dziewczyne rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 3:43 am
Baranina Jukatan Baranina Jukatan juz mnie nudzi to obgadywanie emo i wysmiewanie sie z nich, ludzie jak ludzie, ile mozna szykanowac i sie nabijac, ze jestescie emo? edit: cofam, właśnie weszłam na to forum _^_ moje kochanie wczoraj przez tel powiedzialo mi ze emowato sie zachowuje crying to ze placze srednio 5 razy na dzien to jeszcze o niczym nie swiadczy. moze jestes w ciazy? nie, ja tak zawsze mialam. pewnie jestem panem jezusem bo o wszystkich sie martwie. ostatnio profesor od socjologii mnie wygonil z gabinetu po probowalam mu wyplakac 3 dla mojej kolezanki z grupy. ciekawym jest to ze niezbyt lubie ta dziewczyne rolleyes no to nic tylko gratulowac dobrego serduszka, nie kazdy takie ma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 3:58 am
Jukatan Baranina Jukatan Baranina Jukatan juz mnie nudzi to obgadywanie emo i wysmiewanie sie z nich, ludzie jak ludzie, ile mozna szykanowac i sie nabijac, ze jestescie emo? edit: cofam, właśnie weszłam na to forum _^_ moje kochanie wczoraj przez tel powiedzialo mi ze emowato sie zachowuje crying to ze placze srednio 5 razy na dzien to jeszcze o niczym nie swiadczy. moze jestes w ciazy? nie, ja tak zawsze mialam. pewnie jestem panem jezusem bo o wszystkich sie martwie. ostatnio profesor od socjologii mnie wygonil z gabinetu po probowalam mu wyplakac 3 dla mojej kolezanki z grupy. ciekawym jest to ze niezbyt lubie ta dziewczyne rolleyes no to nic tylko gratulowac dobrego serduszka, nie kazdy takie ma. ja tylko nie lubie jak ludzie sa smutni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:02 am
Baranina Jukatan Baranina Jukatan Baranina Jukatan juz mnie nudzi to obgadywanie emo i wysmiewanie sie z nich, ludzie jak ludzie, ile mozna szykanowac i sie nabijac, ze jestescie emo? edit: cofam, właśnie weszłam na to forum _^_ moje kochanie wczoraj przez tel powiedzialo mi ze emowato sie zachowuje crying to ze placze srednio 5 razy na dzien to jeszcze o niczym nie swiadczy. moze jestes w ciazy? nie, ja tak zawsze mialam. pewnie jestem panem jezusem bo o wszystkich sie martwie. ostatnio profesor od socjologii mnie wygonil z gabinetu po probowalam mu wyplakac 3 dla mojej kolezanki z grupy. ciekawym jest to ze niezbyt lubie ta dziewczyne rolleyes no to nic tylko gratulowac dobrego serduszka, nie kazdy takie ma. ja tylko nie lubie jak ludzie sa smutni sweatdrop ja tez ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:06 am
Valter Baranina Jukatan Baranina nie, ja tak zawsze mialam. pewnie jestem panem jezusem bo o wszystkich sie martwie. ostatnio profesor od socjologii mnie wygonil z gabinetu po probowalam mu wyplakac 3 dla mojej kolezanki z grupy. ciekawym jest to ze niezbyt lubie ta dziewczyne rolleyes no to nic tylko gratulowac dobrego serduszka, nie kazdy takie ma. ja tylko nie lubie jak ludzie sa smutni sweatdrop ja tez ... sweatdrop no to czemu smiejecie sie z emo? oni sa zawsze smutni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:06 am
tez robisz z siebie kretyna zeby byli weseli? mrgreen ohhh bratnia duszo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:07 am
Jukatan Valter Baranina Jukatan Baranina nie, ja tak zawsze mialam. pewnie jestem panem jezusem bo o wszystkich sie martwie. ostatnio profesor od socjologii mnie wygonil z gabinetu po probowalam mu wyplakac 3 dla mojej kolezanki z grupy. ciekawym jest to ze niezbyt lubie ta dziewczyne rolleyes no to nic tylko gratulowac dobrego serduszka, nie kazdy takie ma. ja tylko nie lubie jak ludzie sa smutni sweatdrop ja tez ... sweatdrop no to czemu smiejecie sie z emo? oni sa zawsze smutni bo oni sa smutni nie dlatego ze czuja sie smutni tylko dlatego ze uwazaja ze jest to trendi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:12 am
A jak ubrac avatarka żey był EMO? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:13 am
Baranina tez robisz z siebie kretyna zeby byli weseli? mrgreen ohhh bratnia duszo xp ja ... kretyn ... eek nigdy w życiu stare *uczy sie pisać na klawiaturze nogami* rofl rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:15 am
baby-kid A jak ubrac avatarka żey był EMO? emo po pierwsze musisz skasować tego obok ... bo mo są samotni ... po drugie ..odpowiedni fryz ... czyli czarne krudkościete włosy z grzywką na bok ... po trzecie czarnobiałe koszule z dziwnymi rękawami ... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|