|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:50 am
PlaceboTabs Jukatan Mroovecka ooo... fajnym facecikiem jest też Sasuke Uchiha biggrin jest taki spokojny biggrin strasznie spokojny, tylko chodzi i mówi o morderstwach xDD jeśli chodzi o "Naruto", moim ideałem stamtąd jest Iruka rofl Iru..... moja pierwsza miłość w "Naruto" (trzeba reaktywować topic fanek Iruki) ale gdzie on jest? TT jak byłam u chłopaka to licytowaliśmy razem dojina KakaxIru, ale niestety, spasowaliśmy po 55 złotych... i kurna! okazało się, że złotówka więcej, a by było :/ ale dzięki temu, wylicytował mi dojina KakaxSasu cool powinnam go na dniach dostać, bo sprzedająca jest z Warszawy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:54 am
Jukatan PlaceboTabs Jukatan Mroovecka ooo... fajnym facecikiem jest też Sasuke Uchiha biggrin jest taki spokojny biggrin strasznie spokojny, tylko chodzi i mówi o morderstwach xDD jeśli chodzi o "Naruto", moim ideałem stamtąd jest Iruka rofl Iru..... moja pierwsza miłość w "Naruto" (trzeba reaktywować topic fanek Iruki) ale gdzie on jest? TT jak byłam u chłopaka to licytowaliśmy razem dojina KakaxIru, ale niestety, spasowaliśmy po 55 złotych... i kurna! okazało się, że złotówka więcej, a by było :/ ale dzięki temu, wylicytował mi dojina KakaxSasu cool powinnam go na dniach dostać, bo sprzedająca jest z Warszawy smile eee, KakaxSasu mi nie leży. fuuuuj... wiesz, zróbmy nowy topic o Iruce, co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:58 am
PlaceboTabs eee, KakaxSasu mi nie leży. fuuuuj... wiesz, zróbmy nowy topic o Iruce, co? a mi lezy cool no to róbta, róbta topik o Irukusiu <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 9:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 9:24 am
jeśli chodzi o Naruto to: KAKASHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo SHIKAMARU!!!! ale i tak najlepiej bym się dogadała z Naruto biggrin mój poziom intelektualny(przynajmniej na początku,bo dalej nie czytałam,ale mam nadzieję,że się nie zmieniłX) )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 9:28 am
Hefajstion jeśli chodzi o Naruto to: KAKASHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo SHIKAMARU!!!! ale i tak najlepiej bym się dogadała z Naruto biggrin mój poziom intelektualny(przynajmniej na początku,bo dalej nie czytałam,ale mam nadzieję,że się nie zmieniłX) ) o, co do Kakashiego to sie zgodze razz najlepszy z calej zgrai facetow z 'Naruto'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 9:29 am
A wy Nejiego nie widziałyście?! TAKIE ciacho. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 9:33 am
PlaceboTabs A wy Nejiego nie widziałyście?! TAKIE ciacho. whee o nie nie nie.. gonk jak dla mnie jest oblesny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 9:39 am
PlaceboTabs A wy Nejiego nie widziałyście?! TAKIE ciacho. whee popieram opinie 3nodding RAWR
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 9:51 am
wilkus PlaceboTabs A wy Nejiego nie widziałyście?! TAKIE ciacho. whee popieram opinie 3nodding RAWR Neji jest gorsze EMO niz Sasek, który swoja droga jest uroczy sweatdrop a i tak najbardziej bardziej jest dwóch egzaminatorów/sługusów Tsunade, jeden taki wyczochrany z plasterkiem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 10:23 am
bez obrazy ale co wy widzicie w calym tym "naruto" ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 10:32 am
Maris274 bez obrazy ale co wy widzicie w calym tym "naruto" ? Właśnie... naprawdę nie wiem co w tym takiego jest, a wszyscy gadają o tym. No cóż. Ja nie jestem każdym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 10:39 am
wicked que.en Maris274 bez obrazy ale co wy widzicie w calym tym "naruto" ? Właśnie... naprawdę nie wiem co w tym takiego jest, a wszyscy gadają o tym. No cóż. Ja nie jestem każdym. Manga jest może i fajna, ale Dragon Ball lepszy (zarówno anime, jak i manga wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|