|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 11:06 am
skrzatom dawaj make lub koniczynki odpowiadajace ich kolorom, to sie z nimi zaprzyjaznisz i ci pomoga wink . ich umiejetnosci doskonalisz poprzez zabawe (opcja "play")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 11:08 am
aha. dlugo tak trza bedzier? T_t iii jakie koniczynki, do jasnej ciasnej? X_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 11:37 am
aha. jak sie cliffowi daje wino, mowi ze lubie to. jak sie daje ogorka to mowi ze bardzo to lubi xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 11:43 am
omg mam rozowe serce u cliffa! XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 1:54 pm
*puszy sie swoim mezem*
ale juz mi sie nieco ogralo po slubie... ; . ;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 26, 2007 1:59 pm
shilian90 omg mam rozowe serce u cliffa! XDDD chyba fioletowe xp Juka, a po ślubie można zarywać do innych ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 2:27 am
wracajac do tych 6 dziur - o co w nich chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 6:24 am
i co sie robi w pelnie ksiezyca? ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 12:04 am
shilian90 wracajac do tych 6 dziur - o co w nich chodzi? jakich dziur? co do pelni - nie pamietam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 3:46 am
poczekaj zrobie printscreena ._.'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 4:17 am
<.< (nie było babuni na Gai, bo babunia farmę prowadzi...)
Czy ktoś mi może powiedzieć, do czego służy ta kamienna wieża na farmie? I jak się dostać do kopalni na wyspie? I do czego może się przydać zegar ścienny, który można kupić przez telefon? I gdzie widać postęp w stosunkach z ludkami na farmie, bo za Chiny wespół z Tajwanem nie mogę tego znaleźć? crying O, i skąd, do wszystkich panierowanych kurczaków, mam wytrzasnąć wędkę?! Bądźcie dobrzy dla Babuni Dae i odpowiedzcie! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 10:29 am
jakie dziury eek ? a w pełnię fagas może cię na randkę zaprosić, a czy ty jego, to nie wiem, nie próbowałam, bo mnie zaprosił wink
odp na pytania babuni:
1. Wieża? To obok kurnika? Tam może żarcie dla kur robić, chyba wrzuca się tam kukurydzę. 2. Kopalnia jest na wyspie? Tam się normalnie wchodzi, jest tylko jedna kopalnia! Możesz rozwalać kamyczki i przekopywać się w dół. 3. Zegar? Nie wiem, nie kupiłam, bo doszłam do wniosku, że mi nie jest potrzebny. 4. Jak gadasz z fagasem, to ma inny kolor serduszka, ze skrzatami, zwierzętami i inne widzisz jak naciskasz "backspace" 5. Wędkę któregoś dnia dostaniesz od Zacka, w sklepie na plaży, tam gdzie chińczyk sprzedaje. Ja chyba jesienią pierwszego roku dostałam. Tylko musisz mieć wolne miejsce w ekwipunku, tam gdzie masz narzędzia. Ale łowienie ryb ssie, wolę kopalnię...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 10:55 am
Andareen odp na pytania babuni: 1. Wieża? To obok kurnika? Tam może żarcie dla kur robić, chyba wrzuca się tam kukurydzę. 2. Kopalnia jest na wyspie? Tam się normalnie wchodzi, jest tylko jedna kopalnia! Możesz rozwalać kamyczki i przekopywać się w dół. 3. Zegar? Nie wiem, nie kupiłam, bo doszłam do wniosku, że mi nie jest potrzebny. 4. Jak gadasz z fagasem, to ma inny kolor serduszka, ze skrzatami, zwierzętami i inne widzisz jak naciskasz "backspace" 5. Wędkę któregoś dnia dostaniesz od Zacka, w sklepie na plaży, tam gdzie chińczyk sprzedaje. Ja chyba jesienią pierwszego roku dostałam. Tylko musisz mieć wolne miejsce w ekwipunku, tam gdzie masz narzędzia. Ale łowienie ryb ssie, wolę kopalnię... dziękuję Ci. Dobre z Ciebie dziecko. whee Mi chodziło nie o to koło kurnika, tylko to coś koło obory.  kopalnia jest na wyspie:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 12:34 pm
do tej kopalni dostajesz sie w zime, jak zamarznie jezioro.
a zegarek musisz miec, aby rozbudowac dom, so, kiedys bedziecie musieli go kupic i tak i tak wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 3:03 pm
Jukatan do tej kopalni dostajesz sie w zime, jak zamarznie jezioro. a zegarek musisz miec, aby rozbudowac dom, so, kiedys bedziecie musieli go kupic i tak i tak wink ja moglam rozbudowac bez zegarka Oo. a w zimie mi jezioro nie zamarzlo crying . to jest sciema z tym jeziorem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|