|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 9:21 am
degenerat Yajo I jak juz, to hermafrodyta, bo obojniak wogóle zadnego sprzetu nie ma. No to nie popełniłem pomyłki. Jak nie jak tak? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 9:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:20 pm
ZebraDeath Yajo każdy dziwek ma swoją godnośc, nawet ten bez szkoły stare nie pierdol, tylko ściągaj szmaty! A co, zła że pierdolę bez Ciebie? ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 26, 2007 8:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 29, 2007 9:27 am
jakie kurwa 'cimcirimci'?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 6:50 am
Kyoko Suomi jakie kurwa 'cimcirimci'?!
Przepraszam, że cię zdenerwowałem tym owąż nieco zaskakującym słownictwem stosowanym przeze mnie, aby wyrazić swoją radość z przebywania na tym forum whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 10:58 pm
ichabot Kyoko Suomi jakie kurwa 'cimcirimci'?!
Przepraszam, że cię zdenerwowałem tym owąż nieco zaskakującym słownictwem stosowanym przeze mnie, aby wyrazić swoją radość z przebywania na tym forum whee whee whee A ja mysłałem ze dorosła kobieta mowiaca nunus zje kaszke i popidryka do szkółki jest dziwne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 10:59 am
Nunusiowanie, kaszkowanie i popidrykanie to jeszcze nic. Herbatku, zimnawo, kąpusiac, amusiac, papusiac, walenie kloca, sama poezyja _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 3:57 am
cimcirimci, no żesz kurwa... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 8:57 am
Ożby cimcirimci jebane no puci puci pacia bzium kurwa żesz to dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 1:38 pm
zmora13 Ożby cimcirimci jebane no puci puci pacia bzium kurwa żesz to dramallama ryj w kieszonkę, szmato.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 12:41 pm
ZebraDeath cimcirimci, no żesz kurwa... xd mrgreen Nie ma to jak porządne pierdolnięcie w czyjś mózg xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 4:52 am
ichabot ZebraDeath cimcirimci, no żesz kurwa... xd mrgreen Nie ma to jak porządne pierdolnięcie w czyjś mózg xd wspominasz dzieciństwo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 11:26 am
ja nie musze wspominać. Mam to teraz. jebana rodzina stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 7:40 am
ZebraDeath ichabot ZebraDeath cimcirimci, no żesz kurwa... xd mrgreen Nie ma to jak porządne pierdolnięcie w czyjś mózg xd wspominasz dzieciństwo? Tak, rodzice już wtedy się mnie bali xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|