Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Na kazdy temat...
Wiosna nie widzisz kutfa?!?!? Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Pogoda
  do dupy
  mi tam zawsze ciepło
  na drzewo !!! bedzie mi tu cham o takiej pizdziulskiej pogodzie gadał -_-'
  za tydzien ma byc ciepło
View Results

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Sun May 20, 2007 3:34 am

Andareen
kamilka3d
Andareen
kamilka3d
Andareen
Gveir
Niech będą upały po 30 stopni, tylko niech nie będzie deszczu codziennie, bo już szlag mnie na to trafia -_-"

a ja wole deszcz...

Dlaczego??? Deszcz (o ile nie ma piorunów) jest nudny...

bo jak jest 25 stopni to dla mnie jest to upal nie do wytrzymania

eek eek eek eek Żartujesz??? Dla mnie zeszłe wakacje to był raj... Jak ty je zniosłaś???? Skoro nie znosisdz upałów...

przez cały lipiec siedziałam w domu

Uuuu... Współczuję. Ja dopiero w taką pogodę naprawdę żyję.
PostPosted: Sun May 20, 2007 6:28 am

Popieram... można się topić z żaru, ale dopiero wtedy jest dobra pogoda. Zdechnąć idzie od deszczu. Nienawidzę deszcza >.<

Gveir

Insane Lady-sama

PostPosted: Sun May 20, 2007 7:49 am

a ja lube. jest taki fajny, powietrze jest swieze, jest czym oddychac i jest chlodno ^^
PostPosted: Wed May 23, 2007 1:40 am

I znowu upały... mrgreen mrgreen mrgreen

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Yajo

PostPosted: Wed May 23, 2007 2:33 pm

Znowu będzie usza i woda podrożeje, bo Polska ma bardzo małe zasoby wody pitnej, a i tak jest ona marnowana na każdym kroku, i jeszcze dojdzie to tego, do czego na Litwie doszło - beda wode wyłączac po prostu.
Juz i tak niski poziom wód gruntwoych (bo sniego prawie nie było, coby się mógl roztopic, wsiąknąc w ziemię i to poprawić) jeszcze bardziej się obniży, zbiory beda marne i ceny zywności pojda w górę. Gospodarka się nam załamie, ale będzie spoko, po podwyższa podatki zeby utrzymac państwo przy życiu.
I bedzie duzo zgonów z powodu upałow, bo wiaodmo jak to u nas jest z opieka zdrowotną.
I to tyle (bardzo mało), na temat nielubienia deszczu.
I śniegu też.
Szabadaba.
Chciałabym miec takie problemy jak inni. Zeby nie padało, bo jest zimno, wyjsc z domu nie mozna, samopoczucie be i wogóle ugly jest ten world wtedy.
PostPosted: Thu May 24, 2007 4:48 am

Yajo
Znowu będzie usza i woda podrożeje, bo Polska ma bardzo małe zasoby wody pitnej, a i tak jest ona marnowana na każdym kroku, i jeszcze dojdzie to tego, do czego na Litwie doszło - beda wode wyłączac po prostu.
Juz i tak niski poziom wód gruntwoych (bo sniego prawie nie było, coby się mógl roztopic, wsiąknąc w ziemię i to poprawić) jeszcze bardziej się obniży, zbiory beda marne i ceny zywności pojda w górę. Gospodarka się nam załamie, ale będzie spoko, po podwyższa podatki zeby utrzymac państwo przy życiu.
I bedzie duzo zgonów z powodu upałow, bo wiaodmo jak to u nas jest z opieka zdrowotną.
I to tyle (bardzo mało), na temat nielubienia deszczu.
I śniegu też.
Szabadaba.
Chciałabym miec takie problemy jak inni. Zeby nie padało, bo jest zimno, wyjsc z domu nie mozna, samopoczucie be i wogóle ugly jest ten world wtedy.

Taaa... Pamiętam że w ostatnie lato można było kupić tylko kilka butelek wody na łepka. Nie pamiętam ile to było.

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Yajo

PostPosted: Thu May 24, 2007 1:26 pm

ja czegos takiego nie pamietam, ale kilka butelek (zalezy jakiej pojemności) to dosc duzo nawet.
PostPosted: Fri May 25, 2007 1:50 am

U nas coś takiego na bank było. Ale nie pamiętam ile.

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Insane Lady-sama

PostPosted: Fri May 25, 2007 10:59 am

Było? Ja nie pamiętam eek

ale niedaleko mam ujecie wody oligocenskiej, wiec nie ma sie czym martwic cool
PostPosted: Mon May 28, 2007 4:06 am

A jak wyschnie?...

Yajo

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon May 28, 2007 8:55 am

nie wyschnie, bo to pod ziemia gleboko jest...
PostPosted: Mon May 28, 2007 2:33 pm

A jak juz nie będize umiało wypłynąc na powierzchnię lub przyjdzie jakis alien i zrobi tamte i bedzie sprzedawac w butelkach wodę? rolleyes

Yajo

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon May 28, 2007 4:06 pm

Yajo
A jak juz nie będize umiało wypłynąc na powierzchnię lub przyjdzie jakis alien i zrobi tamte i bedzie sprzedawac w butelkach wodę? rolleyes

Ale to samo nie wypływa, tam jest zamontowany kran, więc to się wypompowuje. A Alieny nie istnieją, więc nie ma opcji cool
PostPosted: Tue May 29, 2007 12:29 am

Andareen
Yajo

Ale to samo nie wypływa, tam jest zamontowany kran, więc to się wypompowuje. A Alieny nie istnieją, więc nie ma opcji cool

Uważaj, bo alienek się wkurzy xd xd

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Yajo

PostPosted: Tue May 29, 2007 3:47 am

Nie neguj mnie, bo znajdę i pogryzę! scream
A jak się pompa zepsuje? xd
Reply
Na kazdy temat...

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]