|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 3:34 am
Andareen kamilka3d Andareen kamilka3d Andareen Gveir Niech będą upały po 30 stopni, tylko niech nie będzie deszczu codziennie, bo już szlag mnie na to trafia -_-" a ja wole deszcz... Dlaczego??? Deszcz (o ile nie ma piorunów) jest nudny... bo jak jest 25 stopni to dla mnie jest to upal nie do wytrzymania eek eek eek eek Żartujesz??? Dla mnie zeszłe wakacje to był raj... Jak ty je zniosłaś???? Skoro nie znosisdz upałów... przez cały lipiec siedziałam w domu Uuuu... Współczuję. Ja dopiero w taką pogodę naprawdę żyję.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 6:28 am
Popieram... można się topić z żaru, ale dopiero wtedy jest dobra pogoda. Zdechnąć idzie od deszczu. Nienawidzę deszcza >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 7:49 am
a ja lube. jest taki fajny, powietrze jest swieze, jest czym oddychac i jest chlodno ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 1:40 am
I znowu upały... mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 2:33 pm
Znowu będzie usza i woda podrożeje, bo Polska ma bardzo małe zasoby wody pitnej, a i tak jest ona marnowana na każdym kroku, i jeszcze dojdzie to tego, do czego na Litwie doszło - beda wode wyłączac po prostu. Juz i tak niski poziom wód gruntwoych (bo sniego prawie nie było, coby się mógl roztopic, wsiąknąc w ziemię i to poprawić) jeszcze bardziej się obniży, zbiory beda marne i ceny zywności pojda w górę. Gospodarka się nam załamie, ale będzie spoko, po podwyższa podatki zeby utrzymac państwo przy życiu. I bedzie duzo zgonów z powodu upałow, bo wiaodmo jak to u nas jest z opieka zdrowotną. I to tyle (bardzo mało), na temat nielubienia deszczu. I śniegu też. Szabadaba. Chciałabym miec takie problemy jak inni. Zeby nie padało, bo jest zimno, wyjsc z domu nie mozna, samopoczucie be i wogóle ugly jest ten world wtedy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 4:48 am
Yajo Znowu będzie usza i woda podrożeje, bo Polska ma bardzo małe zasoby wody pitnej, a i tak jest ona marnowana na każdym kroku, i jeszcze dojdzie to tego, do czego na Litwie doszło - beda wode wyłączac po prostu. Juz i tak niski poziom wód gruntwoych (bo sniego prawie nie było, coby się mógl roztopic, wsiąknąc w ziemię i to poprawić) jeszcze bardziej się obniży, zbiory beda marne i ceny zywności pojda w górę. Gospodarka się nam załamie, ale będzie spoko, po podwyższa podatki zeby utrzymac państwo przy życiu. I bedzie duzo zgonów z powodu upałow, bo wiaodmo jak to u nas jest z opieka zdrowotną. I to tyle (bardzo mało), na temat nielubienia deszczu. I śniegu też. Szabadaba. Chciałabym miec takie problemy jak inni. Zeby nie padało, bo jest zimno, wyjsc z domu nie mozna, samopoczucie be i wogóle ugly jest ten world wtedy. Taaa... Pamiętam że w ostatnie lato można było kupić tylko kilka butelek wody na łepka. Nie pamiętam ile to było.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 1:26 pm
ja czegos takiego nie pamietam, ale kilka butelek (zalezy jakiej pojemności) to dosc duzo nawet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 1:50 am
U nas coś takiego na bank było. Ale nie pamiętam ile.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 10:59 am
Było? Ja nie pamiętam eek
ale niedaleko mam ujecie wody oligocenskiej, wiec nie ma sie czym martwic cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 4:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 8:55 am
nie wyschnie, bo to pod ziemia gleboko jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 2:33 pm
A jak juz nie będize umiało wypłynąc na powierzchnię lub przyjdzie jakis alien i zrobi tamte i bedzie sprzedawac w butelkach wodę? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 4:06 pm
Yajo A jak juz nie będize umiało wypłynąc na powierzchnię lub przyjdzie jakis alien i zrobi tamte i bedzie sprzedawac w butelkach wodę? rolleyes Ale to samo nie wypływa, tam jest zamontowany kran, więc to się wypompowuje. A Alieny nie istnieją, więc nie ma opcji cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 12:29 am
Andareen Yajo A jak juz nie będize umiało wypłynąc na powierzchnię lub przyjdzie jakis alien i zrobi tamte i bedzie sprzedawac w butelkach wodę? rolleyes Ale to samo nie wypływa, tam jest zamontowany kran, więc to się wypompowuje. A Alieny nie istnieją, więc nie ma opcji cool Uważaj, bo alienek się wkurzy xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|