|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 3:45 am
Tayria eeeeeeeeeeeeee gonk gdzie moje CIASTECZKA?? scream *biega tu i ówdzie w poszukiwaniu kamilki złodziejki ciasteczek, rozszarpując pazurami to i owo* evil *rzuca w nię okruszkami cisteczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 8:56 am
scream a wiec wojna! *rzuca sie w strone kamilki by wymierzyc sprawiedliwosc!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 9:23 am
Tayria scream a wiec wojna! *rzuca sie w strone kamilki by wymierzyc sprawiedliwosc!* A MASZ!!!!!!!! *rzuca w jej stronę fiolkę z nitrogliceryną która efektownie wybuch na głowie Tay*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 4:56 am
kamilka3d Tayria scream a wiec wojna! *rzuca sie w strone kamilki by wymierzyc sprawiedliwosc!* A MASZ!!!!!!!! *rzuca w jej stronę fiolkę z nitrogliceryną która efektownie wybuch na głowie Tay* *biegnie do lustra* NO! w koncu mi sie wlosy ulozyly jak trzeba biggrin zaraz zaraz...a co ja mialam... a! *rzuca lustrem w kamilke, lustro trafia ją w brzuch i pęka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 9:26 am
Czizas Krajst, zaczęły zabawę beze mnie scream
Niech Was domo pochłonie! domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 10:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 11:55 am
*patrzy na podartą bluzkę i wolny od ran brzuch*
*wzrusza ramionami*
I tak nie lubiłam tej bluzki.....
*rzuca w nią balonem z różową farbą który trafia Tay w twarz*
I co ty na to? Niezmywalna farba...
Zetka (Ciri), sis.... Nie gniewajcie się, zawsze możecie się do zabawy dołączyć..... Wybierzcie tylko stronę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 12:13 pm
*rzuca w kamilke balonikiem z farba o kolorze sraczkowatym, ktory trafia kamilke w twarz a czesc splywa na wolny od ran brzuch* HA! myslisz ze tylko Ty masz niezmywalna farbe?! *szykuje kolejne baloniki na wszystkich tych, ktorzy osmiela sie jej przeciwstawic* scream
*w miedzyczasie wylewa sobie na twarz farbe o kolorze skory* hmmm... a moze walne sobie inny odcien zeby zmienic karnacje rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 12:28 pm
*wyciąga Plushi Hammera ((c))* *patrzy na oblaną czymśTayę i chowa Hammera* *rzuca Fireballa w Tayę, która się pięknie pali razem z wylanąna siebie farbą twisted twisted twisted twisted *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 12:45 pm
Tayria *rzuca w kamilke balonikiem z farba o kolorze sraczkowatym, ktory trafia kamilke w twarz a czesc splywa na wolny od ran brzuch* HA! myslisz ze tylko Ty masz niezmywalna farbe?! *szykuje kolejne baloniki na wszystkich tych, ktorzy osmiela sie jej przeciwstawic* scream *w miedzyczasie wylewa sobie na twarz farbe o kolorze skory* hmmm... a moze walne sobie inny odcien zeby zmienic karnacje rolleyes *wyjmuje zmywacz własnej produkcji i zmywa farbę* *rzuca w Tay jeszcze więcej baloników pełnych farby różewej i sraczkowatej i kilka z nitrogliceryną* *patrzy na Tay-ognisko i na krzyczącą Tay* Ma ktoś kiełbaski?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 12:50 pm
burning_eyes *w panice biega po pomieszczeniu z zamknietymi oczami, potyka sie o Runye i kamilke podpalajac je przy okazji*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 12:55 pm
*siada w bezpiecznym miejscu i z zaintesowaniem obserwuje Tay*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 1:02 pm
*przybiera ognistą formę i wzmacnia płomienie na Tayi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 1:10 pm
*wyjmuje zza pasa różdżkę i jeszcze bardziej wzmacnia płomienie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 1:15 pm
*siada w kacie i placze ze inne dzieci jej nie lubia, łzy gasza pozar, jej małpka biega po pomieszczeniu i puszcza gazy na kamilke i Runye*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|