|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 2:23 pm
ariellechan mój kot który ma kocice i miauczy, bo nie możemy go wypuścić o moja też to miała niedawno. Ostatnie 4 miesiące, ściślej mówiąc >_> ale już jej przeszło, odpukać x'D współczuję i łączę się z tobą w bólu! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:19 pm
wkurza mnie czepiający się wszystkiego degenerat TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 3:01 am
Chamstwo, głupota i bezczelnośc takiej jednej baby,mam ochotę jej zajebać twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 3:07 am
Kikuchiyu Chamstwo, głupota i bezczelnośc takiej jednej baby,mam ochotę jej zajebać twisted no to na co czkesz? just do it xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 3:17 am
nie,bo mnie z pracy wywalą xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 3:26 am
Kikuchiyu nie,bo mnie z pracy wywalą xp To jest dopiero rozterka zyciowa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 29, 2007 7:01 pm
Justinka Kikuchiyu Chamstwo, głupota i bezczelnośc takiej jednej baby,mam ochotę jej zajebać twisted no to na co czkesz? just do it xp Nike - Just do It | Reebok - Why do It ?| Adidas - Don't do It
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 2:16 pm
nie mogę dostać się do moich itemów emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 10:39 pm
wkurza mnie to, że musze iśćdo szkoły... ; . ;
ja chce czwartek... ; . ;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 11:58 pm
brat! zmienił mi opis na gadu i ta na taki,że od tej chwili jego dni są policzone evil no i oczywiście iPod mi sie popsuł xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 1:30 am
Kikuchiyu brat! zmienił mi opis na gadu i ta na taki,że od tej chwili jego dni są policzone evil no i oczywiście iPod mi sie popsuł xp iPoo to gówno xp . moje mp3 ma prawie 2 lata i działa pirate a twój opis widziałam i od razu się domyśliłam, że to brat rolleyes . zmień mu opis na "Chyba polubiłem Tokio Hotel. Billuś jest taki słodki *.*"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 1:59 am
nie znam jego hasła >.< ,ale napisałam mu dłułga wiadmośc na gadu co myśle o tym co zrobił dramallama i oczywiście,że sam jest gejem^^ Przez brata mi sie popsuło mp3 ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 2:51 am
Kikuchiyu nie znam jego hasła >.< ,ale napisałam mu dłułga wiadmośc na gadu co myśle o tym co zrobił dramallama i oczywiście,że sam jest gejem^^ Przez brata mi sie popsuło mp3 ^^ to ty popsuj cos jemu, skoro on ci popsul blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 6:15 am
Wkurza mnie gosciu z domu na przeciwko, bo mnie caly czas obserwuje neutral mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 7:06 am
Rin_Youkai Wkurza mnie gosciu z domu na przeciwko, bo mnie caly czas obserwuje neutral mrgreen w papę mu, w papę cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|