|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 7:19 am
Mylenka Ja tam piszę tylko w trzech =P Dlaczego by nie? Zabawnie jest =P I oryginalnie =P na moje mozna i tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 1:46 am
dokładnie - czemu nie pisac w 3? jak sa fajne, to nic przeciez nie szkodzi. Przecietny - ale OSTATNIO przerzuciles przeciez cala mase wiedzy... no eeeejjj nie da sie nic dokladnie zrobic? trza zapytac o zdanie reszte dzieci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 3:07 pm
Gagarin dokładnie - czemu nie pisac w 3? jak sa fajne, to nic przeciez nie szkodzi. Przecietny - ale OSTATNIO przerzuciles przeciez cala mase wiedzy... no eeeejjj nie da sie nic dokladnie zrobic? trza zapytac o zdanie reszte dzieci Sie podpytam na php.pl moze maja juz rozpracowany algol deszyfrujacy jak nie to lipa zostajemy na czysto.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2007 7:27 am
przecietny Gagarin dokładnie - czemu nie pisac w 3? jak sa fajne, to nic przeciez nie szkodzi. Przecietny - ale OSTATNIO przerzuciles przeciez cala mase wiedzy... no eeeejjj nie da sie nic dokladnie zrobic? trza zapytac o zdanie reszte dzieci Sie podpytam na php.pl moze maja juz rozpracowany algol deszyfrujacy jak nie to lipa zostajemy na czysto. grrrrr lepiej zeby cos wiedzieli i poradzili na to, bo pisac znowu wszystko od poczatku to tak srednio fajnie :/ napisalbym ch... ale wiesz kulturka wymaga XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2007 3:05 pm
Gagarin przecietny Gagarin dokładnie - czemu nie pisac w 3? jak sa fajne, to nic przeciez nie szkodzi. Przecietny - ale OSTATNIO przerzuciles przeciez cala mase wiedzy... no eeeejjj nie da sie nic dokladnie zrobic? trza zapytac o zdanie reszte dzieci Sie podpytam na php.pl moze maja juz rozpracowany algol deszyfrujacy jak nie to lipa zostajemy na czysto. grrrrr lepiej zeby cos wiedzieli i poradzili na to, bo pisac znowu wszystko od poczatku to tak srednio fajnie :/ napisalbym ch... ale wiesz kulturka wymaga XD Co sie będziesz szczypał. Wal śmiało co na sercu leży. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 2:16 am
Kulturka, kulturka.... Tu sami swoi =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 7:17 am
Mylenka Kulturka, kulturka.... Tu sami swoi =P Wlasnie 'sami', a czemu nie razem na wspomnianym luzeczku? razz Przyjemniej by bylo. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 7:42 am
To może we czwórkę? cool Tylko więcej panien by było wtedy trza zaprosić cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 7:52 am
Gveir To może we czwórkę? cool Tylko więcej panien by było wtedy trza zaprosić cool No zdecydowanie bo uklad trzech na jedna to to juz mocno niezdrowe polaczenie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 7:53 am
To ja pogadam z kolezankami =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 6:53 am
Mylenka To ja pogadam z kolezankami =P 3 na jedna? czemu nie :] jak da rade to spoko XD chyba ze jednak nie dasz rady... to pogadalas z tymi kolezankami? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 9:56 am
Taa, jedna stwierdziła zadowolona, że wszytskiego trzeba w zyciu spróbować, to chyba jej się to podoba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 4:14 pm
Mylenka Taa, jedna stwierdziła zadowolona, że wszytskiego trzeba w zyciu spróbować, to chyba jej się to podoba... Mi za to takie podejscie sie podoba wink razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 1:25 pm
No ale to ta zajeta, to musiałbyś nieźle wyglądać (nie mówię, ze tak nie jest =P) =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 5:50 pm
Mylenka No ale to ta zajeta, to musiałbyś nieźle wyglądać (nie mówię, ze tak nie jest =P) =P Ale ja mowie... confused No ale jak komus tylko na samym wygladzie zalezy to talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|