|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2007 9:58 am
Twarda jestem, twarda... Mamy XXI wiek, dziewczyny muszą byc twarde, taki świat dzisiaj =P A faktycznie dominujemy na tym obszarze. CHA CHA twisted A jak! Zacznie się od nic nieznaczącego forum, a na świecie się skończy twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2007 3:03 pm
Mylenka Twarda jestem, twarda... Mamy XXI wiek, dziewczyny muszą byc twarde, taki świat dzisiaj =P A faktycznie dominujemy na tym obszarze. CHA CHA twisted A jak! Zacznie się od nic nieznaczącego forum, a na świecie się skończy twisted Wiesz ja tam bym wolał zamienić dominację nad światem na dominację w łóżku oczywiście dalej wspólnie ale to jest tylko taka moja skromna malutka propozycja co do koncepcji dalszego rozwoju tej dominacji i wcale nie musi zostać zauważona. xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 2:14 am
Czyli, że proponujesz małe sex party =P Teoretycznie bardzo chętnie, z tym małym założeniem, że jakoś w tych sprawach wolę to robić jedynie z moim chłopakiem =3 Ale nie smuć się, Gags jeszcze Ci został =P On na pewno bedzie chetny =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 7:11 am
Mylenka Czyli, że proponujesz małe sex party =P Teoretycznie bardzo chętnie, z tym małym założeniem, że jakoś w tych sprawach wolę to robić jedynie z moim chłopakiem =3 Ale nie smuć się, Gags jeszcze Ci został =P On na pewno bedzie chetny =P W to akurat nie watpie wcale On jest chetny zawsze i wszedzie. razz Co sie zas tyczy chlopaka dzis jest jutro moze go nie bych, kto wie co nas czeka w przyszlosci. Jak juz mowilem ostatnio milosc to tylko chwilowa, wywolana hormonalnie, dysfunkcja mozgu, kiedys przejdzie na pewno. wink razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 7:52 am
To jesli chcesz czekać, aż się skończy, to prosze bardzo =P Ale nie liczyłabym na to =P Wiem, ze dzisiaj to świat taki niewdzięczny, uczucia niemal nie istnieją, no ale wyjątki też są =P No i teraz ja jestem wyjątkowa, mam wyjątkowego chłopaka, to nasza miłość tez jest wyjątkowa =P (No przeciez jakiś sens w tym jest, no nie? =P) Ale gdyby jednak, to kto wie =P Zabiorę tez koleżanki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 7:54 am
Mylenka To jesli chcesz czekać, aż się skończy, to prosze bardzo =P Ale nie liczyłabym na to =P Wiem, ze dzisiaj to świat taki niewdzięczny, uczucia niemal nie istnieją, no ale wyjątki też są =P No i teraz ja jestem wyjątkowa, mam wyjątkowego chłopaka, to nasza miłość tez jest wyjątkowa =P (No przeciez jakiś sens w tym jest, no nie? =P) Ale gdyby jednak, to kto wie =P Zabiorę tez koleżanki XD Ja tam widze tylko sens w stwierdzeniu "zabiore kolezanki" razz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 8:02 am
Taaa.... wiedziałam =P Ile chcesz? Wolisz blondynki czy brunetki? =P Jaki wiek? =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 8:20 am
Mylenka Taaa.... wiedziałam =P Ile chcesz? Wolisz blondynki czy brunetki? =P Jaki wiek? =P Ja? Brunetki tak 165cm od 17 do 19. Taki pakiecik ze trzech sztuk bylby wrecz idealny. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 9:18 am
To chyba się cos da zrobić... Tylko jedna zajeta, to bedziesz ją musiał cxzyms przekupić, a druga ma 173cm wzrostu. No ale z braku laku... =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 6:42 am
Mylenka To chyba się cos da zrobić... Tylko jedna zajeta, to bedziesz ją musiał cxzyms przekupić, a druga ma 173cm wzrostu. No ale z braku laku... =P no eeeeej... chyba az tak zle z nim nie jest :] ja moge pozalatwiac jakies mlode i calkiem zgrabne :] niewazne czy zajete, one dla 5 w dzienniku zrobiłyby wszystko... :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 9:52 am
Nie miałam na myśli, że są jakieś złe, tylko nie do końca spełniają wymogi Przeciętnego =P I raczej już nie te czasy, że wszystko się zrobi dla 5 w dzienniku =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 4:16 pm
Mylenka Nie miałam na myśli, że są jakieś złe, tylko nie do końca spełniają wymogi Przeciętnego =P I raczej już nie te czasy, że wszystko się zrobi dla 5 w dzienniku =P oj zdiwila bys sie co jeszcze dla 5 robia czasami razz 173 hmmm masz focie? razz to by mi ulatwilo decyzje twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 1:23 pm
No przeciez nie będę tu zdjęć wrzucać =P To przestępstwo =P Poszukaj na Epulsie, Kynia ze Swiercz =P Ale jakby co, to mnie nie znasz =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 6:06 pm
Mylenka No przeciez nie będę tu zdjęć wrzucać =P To przestępstwo =P Poszukaj na Epulsie, Kynia ze Swiercz =P Ale jakby co, to mnie nie znasz =P Matko gdzie Ty mnie kobieto zla i okrutna wysylas, myslalem ze nigdy nie nadejdzie dzien w ktorym bede musial tam sciemniac i konto zaklada. :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 3:26 am
*Pada na kolana i gorzko zapłakuje (co robi?....)* Ach wybacz mi, doprawdy nie wiem, co we mnie wstąpiło... Jak mogłam Ci wyrządzić takie świństwo... Nic mnie nie usrawiedliwia, zostanę rzeklęta na wieki i nigdy sobie tego nie wybaczę... O ja nieszczęsna, cóżem uczyniła... Brzydzę się tego i postanawiam więcej nie grzeszyc! I tak dalej... =P
Jak nie chcesz, to nie zakładaj =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|