|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 12:40 pm
ciagutek no tak.. naruto.. zupelnie zpaomniamam ^^ moja kumpela pozyczyla jakis czas temu wszystkie moje tomy T__T zaiste, to boli... ale znam ten bol... co myslisz o Sasuke, Nejim i Shikamaru? (mam nadzieje, ze sie nie gleblam w pisowni.... nie chce umierac jeszcze) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:05 am
ciagutek a czytalyscie komiks na kokoart.net??? tez swietny! 3nodding Ja czytałam. smile Też mi sie bardzo podoba! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:07 am
A ja akurat co do Naruto to mangi nie czytałam, ale anime oglądam jak najbardziej! smile Obecnie wyczekuję 150 odcinka :] Hinatka odsłania swoje ciałko.. hehhee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:44 am
Agrafka A ja akurat co do Naruto to mangi nie czytałam, ale anime oglądam jak najbardziej! smile Obecnie wyczekuję 150 odcinka :] Hinatka odsłania swoje ciałko.. hehhee Aj.... przed kim, ze tak sie zapytam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 4:03 am
wilkus zaiste, to boli... ale znam ten bol... co myslisz o Sasuke, Nejim i Shikamaru? (mam nadzieje, ze sie nie gleblam w pisowni.... nie chce umierac jeszcze) mrgreen Sasuke to dupek xp narcyz, ktoremu sie zdaje ze na swiecie nie istnieja ludzie ktorym sie gorzej wiedzie Neji odtracony przez glowny rod chce wszysktich wyrznac w pien, Pan-wszystko-wiedzacy-o-ludzkim-przeznaczeniu razz Shikamaru....... hmmmmmmm dosc podobny do mie biggrin stwarza pozory ze nic mu sie nie chce i ze nic nie umie (poki nie pokaze wszystkim ze jest inaczej ;P) osobiscie zapisuje sie do fanek Kakashiego biggrin ale heart tez Kabuto ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 4:38 am
ciagutek wilkus zaiste, to boli... ale znam ten bol... co myslisz o Sasuke, Nejim i Shikamaru? (mam nadzieje, ze sie nie gleblam w pisowni.... nie chce umierac jeszcze) mrgreen Sasuke to dupek xp narcyz, ktoremu sie zdaje ze na swiecie nie istnieja ludzie ktorym sie gorzej wiedzie Neji odtracony przez glowny rod chce wszysktich wyrznac w pien, Pan-wszystko-wiedzacy-o-ludzkim-przeznaczeniu razz Shikamaru....... hmmmmmmm dosc podobny do mie biggrin stwarza pozory ze nic mu sie nie chce i ze nic nie umie (poki nie pokaze wszystkim ze jest inaczej ;P) osobiscie zapisuje sie do fanek Kakashiego biggrin ale heart tez Kabuto ^^ No... ja uwielbiam Nejiego, ale to pewnie dlatego, ze mi kumpla przypomina mrgreen Sasuke nie jest zly(ma ciekawe akcji), a Shikamaru olewa wszystko, tez jak ja (no, p[rawie) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 5:07 am
ja mam slabosc do bialowlosych facewtow heart Dante, Kabuto, Sephiroth heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 5:08 am
ciagutek ja mam slabosc do bialowlosych facewtow heart Dante, Kabuto, Sephiroth heart heart heart Ojej, ja odwrotnie. Jak najciemniejsze i jak najdluzsze... xp Wymiekam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|