gdzie najczesciej nosisz bielizne... |
na... pupie |
|
28% |
[ 6 ] |
na glowie XD bo jest "hardkorowo" |
|
33% |
[ 7 ] |
na spodniach jak Jas ; * |
|
4% |
[ 1 ] |
w bucie/skarpetce, coby sie nie zagubila ; p |
|
4% |
[ 1 ] |
nie nosze, bo robie haki XD |
|
9% |
[ 2 ] |
O.o a co to sa gacie??? o.O |
|
19% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 21 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:43 am
revcat Twisted_Exile revcat disco misio a ja mam w "pracyjace krooliczki" i chuj a ja mam nowe z garfieldem.... mrgreen ninja oddasz je podobroci czy pod przymusem mrgreen twisted heart nie ma takiej mozliwosci...Bacznosc..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! crying ale ja kce takie majtki *tupie noga i stoi na bacznosc ze sfochowana mina* ty wogole nie dbasz o moje potrzeby ja tu ciezko pracuje jako twoj sekretartz a ty nawet swoich jednych majtek nie kcesz mi dac rofl mrgreen pirate twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:48 pm
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat disco misio a ja mam w "pracyjace krooliczki" i chuj a ja mam nowe z garfieldem.... mrgreen ninja oddasz je podobroci czy pod przymusem mrgreen twisted heart nie ma takiej mozliwosci...Bacznosc..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! crying ale ja kce takie majtki *tupie noga i stoi na bacznosc ze sfochowana mina* ty wogole nie dbasz o moje potrzeby ja tu ciezko pracuje jako twoj sekretartz a ty nawet swoich jednych majtek nie kcesz mi dac rofl mrgreen pirate twisted heart jak jednynych on ma dwie pary wyjsciowe z garfildem i koszarowe na codzien, pachnace lasem i dzikimi zwierzetami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:52 pm
BeeWolf_san jak jednynych on ma dwie pary wyjsciowe z garfildem i koszarowe na codzien, pachnace lasem i dzikimi zwierzetami. nie jedynych tylko jednych wink ja kce majtki jego z arfieldem albo niech mi da inne z garfieldem a Twoje tez kce i doskonale wiesz ktore wink heart mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:08 am
Wyjatkowo zly dzien dla krocza - nie dosc ze trzeba pelny garniturek zalozyc - na dodatek boxerki do niego nie pasuja wiec musialem zalozyc V - a zostaly tylko takie bardzo malo wygodne i teraz wyobrazcie sobie jak sie wierce w office...
naprawde nie moge sie doczekac az je z siebie zerwe po powrocie do domu - chyba je profilaktycznie pociacham nozycami, tak na wszelki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 12:19 pm
tylko chcialem zameldowac, ze wlasnie zakupilem 4 nowe pary, czarnych jak ninja z kongo noca na dachu pagody boxerek - wygladaja na wygodne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 12:21 am
racqel tylko chcialem zameldowac, ze wlasnie zakupilem 4 nowe pary, czarnych jak ninja z kongo noca na dachu pagody boxerek - wygladaja na wygodne. wyglad to nei wszystko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 5:57 am
Kiray racqel tylko chcialem zameldowac, ze wlasnie zakupilem 4 nowe pary, czarnych jak ninja z kongo noca na dachu pagody boxerek - wygladaja na wygodne. wyglad to nei wszystko ano ba... ja dzis zalozylam bardzo duze wygodne i cieple majtasy w kolorze dojrzalej pomaranczy i powiem wam tyle: i tak nie mam faceta ktory mialby mnie podziwiac w stringach, a poza tym jest zima i nalezy chronic nereczki i jajniczki, ja chce miec kiedys dzieci na litosc, i tak w ogole to niech zyje bielizna schludna, komfortowa i finezyjna pirate 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:19 am
Raticiel ano ba... ja dzis zalozylam bardzo duze wygodne i cieple majtasy w kolorze dojrzalej pomaranczy i powiem wam tyle: i tak nie mam faceta ktory mialby mnie podziwiac w stringach ale masz nas... zrob fotki to bedziemy cie podziwiali mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 8:41 am
racqel tylko chcialem zameldowac, ze wlasnie zakupilem 4 nowe pary, czarnych jak ninja z kongo noca na dachu pagody boxerek - wygladaja na wygodne. ja sobie kupiłem takie co sa "wygodne" tak wygodne ze czuje sie jak bym nosił za małe spodnie. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 8:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:17 pm
a ja dostalam pod choinke oczojebne: pomaranczowe bokserki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 2:34 am
Jaswinder a ja dostalam pod choinke oczojebne: pomaranczowe bokserki xd poka poka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 12:21 pm
ej no ja mam przez was doola , nie mam majtek , bo nikt mi nie chce na pol kupic (na cale mnie nie stac) crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|