Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
Jakie macie dzisiaj majtki... Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

gdzie najczesciej nosisz bielizne...
na... pupie
28%
 28%  [ 6 ]
na glowie XD bo jest &quot;hardkorowo&quot;
33%
 33%  [ 7 ]
na spodniach jak Jas ; *
4%
 4%  [ 1 ]
w bucie/skarpetce, coby sie nie zagubila ; p
4%
 4%  [ 1 ]
nie nosze, bo robie haki XD
9%
 9%  [ 2 ]
O.o a co to sa gacie??? o.O
19%
 19%  [ 4 ]
Total Votes : 21

Twisted_Exile

PostPosted: Sat Nov 26, 2005 11:43 am

revcat
Twisted_Exile
revcat
disco misio
a ja mam w "pracyjace krooliczki"

i chuj

a ja mam nowe z garfieldem....
mrgreen
ninja oddasz je podobroci czy pod przymusem mrgreen twisted heart

nie ma takiej mozliwosci...Bacznosc..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
crying ale ja kce takie majtki *tupie noga i stoi na bacznosc ze sfochowana mina* ty wogole nie dbasz o moje potrzeby ja tu ciezko pracuje jako twoj sekretartz a ty nawet swoich jednych majtek nie kcesz mi dac rofl mrgreen pirate twisted heart
PostPosted: Sun Nov 27, 2005 2:48 pm

Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile
revcat
disco misio
a ja mam w "pracyjace krooliczki"

i chuj

a ja mam nowe z garfieldem....
mrgreen
ninja oddasz je podobroci czy pod przymusem mrgreen twisted heart

nie ma takiej mozliwosci...Bacznosc..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
crying ale ja kce takie majtki *tupie noga i stoi na bacznosc ze sfochowana mina* ty wogole nie dbasz o moje potrzeby ja tu ciezko pracuje jako twoj sekretartz a ty nawet swoich jednych majtek nie kcesz mi dac rofl mrgreen pirate twisted heart

jak jednynych on ma dwie pary wyjsciowe z garfildem i koszarowe na codzien, pachnace lasem i dzikimi zwierzetami.

BeeWolf_san
Captain

Twisted_Exile

PostPosted: Sun Nov 27, 2005 2:52 pm

BeeWolf_san

jak jednynych on ma dwie pary wyjsciowe z garfildem i koszarowe na codzien, pachnace lasem i dzikimi zwierzetami.
nie jedynych tylko jednych wink ja kce majtki jego z arfieldem albo niech mi da inne z garfieldem a Twoje tez kce i doskonale wiesz ktore wink heart mrgreen twisted wink
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 7:08 am

Wyjatkowo zly dzien dla krocza - nie dosc ze trzeba pelny garniturek zalozyc - na dodatek boxerki do niego nie pasuja wiec musialem zalozyc V - a zostaly tylko takie bardzo malo wygodne i teraz wyobrazcie sobie jak sie wierce w office...

naprawde nie moge sie doczekac az je z siebie zerwe po powrocie do domu - chyba je profilaktycznie pociacham nozycami, tak na wszelki...

racqel
Crew

racqel
Crew

PostPosted: Fri Dec 02, 2005 12:19 pm

tylko chcialem zameldowac, ze wlasnie zakupilem 4 nowe pary, czarnych jak ninja z kongo noca na dachu pagody boxerek - wygladaja na wygodne.
PostPosted: Sat Dec 03, 2005 12:21 am

racqel
tylko chcialem zameldowac, ze wlasnie zakupilem 4 nowe pary, czarnych jak ninja z kongo noca na dachu pagody boxerek - wygladaja na wygodne.

wyglad to nei wszystko

Kiray
Crew

Raticiel

PostPosted: Sat Dec 03, 2005 5:57 am

Kiray
racqel

wyglad to nei wszystko
ano ba... ja dzis zalozylam bardzo duze wygodne i cieple majtasy w kolorze dojrzalej pomaranczy i powiem wam tyle: i tak nie mam faceta ktory mialby mnie podziwiac w stringach, a poza tym jest zima i nalezy chronic nereczki i jajniczki, ja chce miec kiedys dzieci na litosc, i tak w ogole to niech zyje bielizna schludna, komfortowa i finezyjna pirate 4laugh heart
PostPosted: Sat Dec 03, 2005 11:19 am

Raticiel

ano ba... ja dzis zalozylam bardzo duze wygodne i cieple majtasy w kolorze dojrzalej pomaranczy i powiem wam tyle: i tak nie mam faceta ktory mialby mnie podziwiac w stringach

ale masz nas...
zrob fotki to bedziemy cie podziwiali mrgreen

Kiray
Crew

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Mon Dec 05, 2005 8:41 am

racqel

ja sobie kupiłem takie co sa "wygodne" tak wygodne ze czuje sie jak bym nosił za małe spodnie. crying
PostPosted: Mon Dec 05, 2005 8:43 am

[ Message temporarily off-line ]

BeeWolf_san
Captain

Raticiel

PostPosted: Tue Dec 20, 2005 12:09 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Dec 29, 2005 3:17 pm

a ja dostalam pod choinke oczojebne: pomaranczowe bokserki xd

Jaswinder

Sparkly Hunter

Kiray
Crew

PostPosted: Fri Dec 30, 2005 2:34 am

Jaswinder
a ja dostalam pod choinke oczojebne: pomaranczowe bokserki xd

poka poka...
PostPosted: Sat Jan 28, 2006 12:21 pm

ej no ja mam przez was doola , nie mam majtek , bo nikt mi nie chce na pol kupic (na cale mnie nie stac) crying crying crying

Karnaaa

Sparkly Fatcat

6,600 Points
  • Signature Look 250
  • Autobiographer 200
  • Dressed Up 200

czikka

PostPosted: Tue Feb 14, 2006 7:03 am

pistacjowe
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [>] [»|]