Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 3:59 am
Prinee Paolka1990 Prinee dziewczyna z pomaranczami czytalam ^^ troche dziwne no ale moze byc, poby i dingam czytalam chyba rok temu ^^ i strasznie mi sie ta ksiazka podobala wink ja niedawno skonczylam czytac moje tak zwane zycie i myslalam ze zasne nad ta ksiazka... a pamietam jak sie podniecałas ta Dziewczyną z Pomarańczami biggrin taaa...? widzisz biggrin a teraz ty sie podniecasz dovnie biggrin hehe Ja sie nie podniecam tym razz tylko raczej kimś razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:00 am
Paolka1990 Prinee Paolka1990 Prinee dziewczyna z pomaranczami czytalam ^^ troche dziwne no ale moze byc, poby i dingam czytalam chyba rok temu ^^ i strasznie mi sie ta ksiazka podobala wink ja niedawno skonczylam czytac moje tak zwane zycie i myslalam ze zasne nad ta ksiazka... a pamietam jak sie podniecałas ta Dziewczyną z Pomarańczami biggrin taaa...? widzisz biggrin a teraz ty sie podniecasz dovnie biggrin hehe Ja sie nie podniecam tym razz tylko raczej kimś razz no ja sie raczej tym podniecac nie moglam bo to o babie biggrin a ty co bi jestes ?^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:03 am
Prinee Paolka1990 Prinee Paolka1990 Prinee dziewczyna z pomaranczami czytalam ^^ troche dziwne no ale moze byc, poby i dingam czytalam chyba rok temu ^^ i strasznie mi sie ta ksiazka podobala wink ja niedawno skonczylam czytac moje tak zwane zycie i myslalam ze zasne nad ta ksiazka... a pamietam jak sie podniecałas ta Dziewczyną z Pomarańczami biggrin taaa...? widzisz biggrin a teraz ty sie podniecasz dovnie biggrin hehe Ja sie nie podniecam tym razz tylko raczej kimś razz no ja sie raczej tym podniecac nie moglam bo to o babcie biggrin a ty co bi jestes ?^^ Nie chodziło o mi o ksiązke biggrin ale jak juz pytasz to TAK biggrin masz cos do BI razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:06 am
Paolka1990 Prinee Paolka1990 Prinee Paolka1990 Prinee dziewczyna z pomaranczami czytalam ^^ troche dziwne no ale moze byc, poby i dingam czytalam chyba rok temu ^^ i strasznie mi sie ta ksiazka podobala wink ja niedawno skonczylam czytac moje tak zwane zycie i myslalam ze zasne nad ta ksiazka... a pamietam jak sie podniecałas ta Dziewczyną z Pomarańczami biggrin taaa...? widzisz biggrin a teraz ty sie podniecasz dovnie biggrin hehe Ja sie nie podniecam tym razz tylko raczej kimś razz no ja sie raczej tym podniecac nie moglam bo to o babcie biggrin a ty co bi jestes ?^^ Nie chodziło o mi o ksiązke biggrin ale jak juz pytasz to TAK biggrin masz cos do BI razz oł.....czemu mi wczesniej nie powedzialas?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:37 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 1:00 am
'Po słowiczej podłodze" i "Na posłaniu z trawy" aut. Lian Hearn XDDD to 2 czesci z calej trylogii o klanie Otori. Akcja dzieje sie w mitycznej Japonii, ksiazka sa genialne po prostu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 6:55 am
Ibris 'Po słowiczej podłodze" i "Na posłaniu z trawy" aut. Lian Hearn XDDD to 2 czesci z calej trylogii o klanie Otori. Akcja dzieje sie w mitycznej Japonii, ksiazka sa genialne po prostu ^^ calkowicie sie zgadzam, wlasnie skonczylam czytac 3nodding wiesz moze kiedy wyjdzie nastepna czesc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 9:54 am
"Łosoś Zwątpienia" pośmiertny zbiór opowiadan,wywiadów, felietonów i pierwsze 10 rozdziałów książki której Douglas Adams nie dokończył
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:02 am
Koji Suzuki "The Ring" trzeba przeczytac (chyba ze sie boish twisted )skoro TAKA ksiazka ukazala sie po polsku....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:36 am
Ja jestem juz po 2 tomikach Sagi o Otorich, ale nie wiem kiedy wyjdzie 3 czesc :/ druga dopiero niedawno wyszla, wiec pewnie poczekamy jeszcze.
A co do Ringa - kupuje chyba kumplowi na 18stke XD potem bede pozyczac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:51 am
Skończyłam czytać "Pobby i Dingan".Nie powiem ze ta ksiązka wywarła na mnie jakieś wielkie wrazenie :p ale nie moge tez powiedziec ze była nudna :].W sakali od 1-10 dale jej 5,85 biggrin .A teraz kończe Opiekuna snu dość interesująca ksiązka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:49 am
A ja polecam "Wampira z Bytomia"..... "....najwazniejsza jest siekiera...."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:11 am
Ibris Ja jestem juz po 2 tomikach Sagi o Otorich, ale nie wiem kiedy wyjdzie 3 czesc :/ druga dopiero niedawno wyszla, wiec pewnie poczekamy jeszcze. A co do Ringa - kupuje chyba kumplowi na 18stke XD potem bede pozyczac. Saga rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podobno ma być ekranizacja.... trochu sie bopje co z tego zrobią amerykańce...... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 2:35 pm
Christoff_Gangrell Ibris Ja jestem juz po 2 tomikach Sagi o Otorich, ale nie wiem kiedy wyjdzie 3 czesc :/ druga dopiero niedawno wyszla, wiec pewnie poczekamy jeszcze. A co do Ringa - kupuje chyba kumplowi na 18stke XD potem bede pozyczac. Saga rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podobno ma być ekranizacja.... trochu sie bopje co z tego zrobią amerykańce...... sweatdrop ekranizacja... sagi o Otorich? *_______________*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|