|
|
|
|
Posted: Thu Jun 28, 2007 7:23 am
Yumea No w końcu typ buntownika, tylko nie wiedziec czemu zadał sie z tą Moss, phi. Z takich buntowniczych natur to mozna jeszcze dozucic Bill'ego Joe z Green Daya. A może jeszcze Frank Iero:  I jeszcze Tom Delonge:  no i na koniec David Desrosiers:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 28, 2007 11:43 am
E tam. To nie to samo co Doherty domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 28, 2007 11:51 am
wicked que.en E tam. To nie to samo co Doherty domokun czy mi sie zdaje czy on jest brzydki?? biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 28, 2007 12:24 pm
Mroovecka wicked que.en E tam. To nie to samo co Doherty domokun czy mi sie zdaje czy on jest brzydki?? biggrin xp No jest, jest, ale to nie mi się podoba i nie jest moim ideałem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 28, 2007 12:29 pm
ozby.. a kto to jest...? sweatdrop o, z ludzi, co stwierdzilam , ze sa przystojni... Hayden Christensen:  ale tylko, jako mistrz Anakin wink [wilkus=fanatyk Gwiezdnych Wojen oraz mistrz wynajdywania brzydkich zdjec] sweatdrop łiiiiiiii :XP:  ale ja podobno jestem czlowiekem z chorym gustem, wiec prosze sie nie sugerowac ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 2:09 am
Ekhem. Mój ideał, którego pewnie będzie mi straszliwie ciężko znaleźć... Ciemne, głębokie oczy. Wyższy ode mnie. Połączenie rockmena z artystyczną duszą. Musi się wyróżniać z tłumu. Czytać książki. Kochać muzykę i sztukę... Zawsze dobrze ubrany. Ładnie dobierający kolory. Musi mieć własne zdanie- jednak niech nie narzuca go innym. Tolerancyjny. Grający na gitarze. Musimy mieć wspólnych znajomych. Będziemy się umawiać na kawko-papieroska i bawić się przy rockowych piosenkach robiąc wiele zdjęć przy tym... oh, przepraszam, to już odbiega od tematu.
Kochający mnie. Muzykę. Sztukę. Szaliki.
Kiedyś go znajdę. Będzie pięknie! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 5:31 am
wicked que.en Ekhem. Mój ideał, którego pewnie będzie mi straszliwie ciężko znaleźć... Ciemne, głębokie oczy. Wyższy ode mnie. Połączenie rockmena z artystyczną duszą. Musi się wyróżniać z tłumu. Czytać książki. Kochać muzykę i sztukę... Zawsze dobrze ubrany. Ładnie dobierający kolory. Musi mieć własne zdanie- jednak niech nie narzuca go innym. Tolerancyjny. Grający na gitarze. Musimy mieć wspólnych znajomych. Będziemy się umawiać na kawko-papieroska i bawić się przy rockowych piosenkach robiąc wiele zdjęć przy tym... oh, przepraszam, to już odbiega od tematu.
Kiedyś go znajdę. Będzie pięknie! mrgreen pozostaje mi życzyć szczęścia w szukaniu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 5:56 am
Mroovecka wicked que.en Ekhem. Mój ideał, którego pewnie będzie mi straszliwie ciężko znaleźć... Ciemne, głębokie oczy. Wyższy ode mnie. Połączenie rockmena z artystyczną duszą. Musi się wyróżniać z tłumu. Czytać książki. Kochać muzykę i sztukę... Zawsze dobrze ubrany. Ładnie dobierający kolory. Musi mieć własne zdanie- jednak niech nie narzuca go innym. Tolerancyjny. Grający na gitarze. Musimy mieć wspólnych znajomych. Będziemy się umawiać na kawko-papieroska i bawić się przy rockowych piosenkach robiąc wiele zdjęć przy tym... oh, przepraszam, to już odbiega od tematu.
Kiedyś go znajdę. Będzie pięknie! mrgreen pozostaje mi życzyć szczęścia w szukaniu xp Nie no, nie przesadzajmy... aż tak ciężko nie będzie, naprawdę mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 6:00 am
wicked que.en Mroovecka wicked que.en Ekhem. Mój ideał, którego pewnie będzie mi straszliwie ciężko znaleźć... Ciemne, głębokie oczy. Wyższy ode mnie. Połączenie rockmena z artystyczną duszą. Musi się wyróżniać z tłumu. Czytać książki. Kochać muzykę i sztukę... Zawsze dobrze ubrany. Ładnie dobierający kolory. Musi mieć własne zdanie- jednak niech nie narzuca go innym. Tolerancyjny. Grający na gitarze. Musimy mieć wspólnych znajomych. Będziemy się umawiać na kawko-papieroska i bawić się przy rockowych piosenkach robiąc wiele zdjęć przy tym... oh, przepraszam, to już odbiega od tematu.
Kiedyś go znajdę. Będzie pięknie! mrgreen pozostaje mi życzyć szczęścia w szukaniu xp Nie no, nie przesadzajmy... aż tak ciężko nie będzie, naprawdę mrgreen gratuluję optymizmu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 7:50 am
ponieważ topic tak pięknie się rozwija, aż korci, by rzucić kontrowersyjnym tekścikiem. Oto i on:
"IDEALNY FACET" = OKSYMORON. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 8:47 am
Daedhel ponieważ topic tak pięknie się rozwija, aż korci, by rzucić kontrowersyjnym tekścikiem. Oto i on: "IDEALNY FACET" = OKSYMORON. mrgreen Hahaha smile Tego mi brakowało w tym temacie, realistycznego spojrzenia na sprawę...No i chyba masz rację
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 9:36 am
Daedhel ponieważ topic tak pięknie się rozwija, aż korci, by rzucić kontrowersyjnym tekścikiem. Oto i on: "IDEALNY FACET" = OKSYMORON. mrgreen yay, widze ze nie tylko ja tak uwazam... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 9:55 am
ostatnio mi pare osób powiedziało że wyglądam jak on mrgreen  i w sumie to mają racje .... chociaż włosy mam już odrobinę dłuższe .. no i jestem młodszy a okulary mam hmm ... bardziej nowoczesne rofl ktoś lubi Johna Lennona/mnie question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 11:38 am
ja lubie johnna lenona... a co do Ciebie to nie wiem razz razz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 11:34 am
Daedhel ponieważ topic tak pięknie się rozwija, aż korci, by rzucić kontrowersyjnym tekścikiem. Oto i on: "IDEALNY FACET" = OKSYMORON. mrgreen Mroovecka yay, widze ze nie tylko ja tak uwazam... xp Yumea Hahaha smile Tego mi brakowało w tym temacie, realistycznego spojrzenia na sprawę...No i chyba masz rację O, i mam nawet społeczne poparcie! mrgreen xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|