|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:21 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 1:07 am
Kyoko Suomi herubinek Kyoko Suomi herubinek Pisarz Kyoko Suomi Katka1989 Kyoko Suomi Mam nadzieję ,że nikt nie ma nic przeciwko temu, żebym sobie zapisała na kompie wasze fotki sweatdrop ja nie mam. A po co ci nasze fotecki :> ? Żebym wiedziała jak kto wygląda. A jest tu dwóch przystojniaków a których lubię czasem popatrzeć twisted uu farciarze ^^ ... A którzy to??? wink A zgadnij xp No niewiem... a nie chce zgadywać bo sobie pomyslicie że jestem samolubem ( [DARK HERUBINEK] Powiedział by że on lol ) wink No to jak nie chcesz zgadywać to nie dowiesz się kto blaugh Nox, twojego zdjęcia jeszcze nie widziałam, bo za każdym razem jak wchodzę na link, to pokazuje się taki strasznie seksowny czerwony X JUż wiem... już wiem... Ja biggrin whee whee whee whee whee whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 2:19 am
Witam czy moze ktoś tu jest czy mi się wydaje?Jeśli ktoś jest to niech się odezwie.Hop hop!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 2:33 am
Kuecze tak nie mogłam się doczekać aż tu wejde i w końcu jak jestem to nikogo nie ma sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 2:48 am
Natalii Kuecze tak nie mogłam się doczekać aż tu wejde i w końcu jak jestem to nikogo nie ma sad Nie rozpaczaj ze nie ma nikogo tylko Pokarz nam sie biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 3:45 am
BeeWolf Natalii Kuecze tak nie mogłam się doczekać aż tu wejde i w końcu jak jestem to nikogo nie ma sad Nie rozpaczaj ze nie ma nikogo tylko Pokarz nam sie biggrin whee Ukarz swoją twarz!!! biggrin wink whee whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 6:26 am
jak mam wklejć swoje zdięcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 6:52 am
SERAFIN-WAMPIRE jak mam wklejć swoje zdięcie wrzuc na jakiś serwer a potem daj nam linka moze zaluz konto na http://photobucket.com ...jak nie masz zerwera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 7:05 am
BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE jak mam wklejć swoje zdięcie wrzuc na jakiś serwer a potem daj nam linka moze zaluz konto na http://photobucket.com ...jak nie masz zerwera Dzięki bo nie miałem. oj zadóżo zapomniałem. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 7:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 7:32 am
oto dzien zagłady. zdiecie robiono na ślubje mojej dziewczyny kuzynki. oto ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:03 am
SERAFIN-WAMPIRE oto dzien zagłady. zdiecie robiono na ślubje mojej dziewczyny kuzynki. oto jaAaaaaaa... nieeeeee *nagle rozległ się straszliwy wybuch**Herubinek, który w tym momencie leżał na ziemi powstał i spojrzał w około... nic... spojrzał w górę, w prawo , w lewo... nic... pustka... jedynie co widział to skrawki jego ubrania latające w powietrzu i małą wysepkę ziemi na której stał...* Ale to jest straszne... lol (tak naprawde nic strasznego wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 13, 2004 8:09 am
herubinek SERAFIN-WAMPIRE oto dzien zagłady. zdiecie robiono na ślubje mojej dziewczyny kuzynki. oto jaAaaaaaa... nieeeeee *nagle rozległ się straszliwy wybuch**Herubinek, który w tym momencie leżał na ziemi powstał i spojrzał w około... nic... spojrzał w górę, w prawo , w lewo... nic... pustka... jedynie co widział to skrawki jego ubrania latające w powietrzu i małą wysepkę ziemi na której stał...* Ale to jest straszne... lol (tak naprawde nic strasznego wink ) dzieki za ocene
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|