|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 5:27 am
renge_karen Autark renge_karen Wclane ze nie scream Yaoi jest cudowne tylko wy faceci tego nie rozumiecie co sami nigdybyscie sie nie przyznali do takiej pieknej milosci jaka jest milosc dwoch merzszczyzn 4laugh heart heart hm ... a ja ciągle mam problem ze zrozumieniem czemu wszystkie dziłchy nie są homoseksualne ... Yaoi jest złe a ktos powiedzial ze ja nie jestem???karen zła? confused może troszke whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 08, 2006 11:50 pm
Autark renge_karen a ktos powiedzial ze ja nie jestem??? karen zła? confused może troszke whee ^^ hehe tak lepiej co ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 2:17 am
renge_karen Autark renge_karen a ktos powiedzial ze ja nie jestem??? karen zła? confused może troszke whee ^^ hehe tak lepiej co ^^ smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 2:19 am
Autark renge_karen Autark renge_karen a ktos powiedzial ze ja nie jestem??? karen zła? confused może troszke whee ^^ hehe tak lepiej co ^^ smile wy zboczency ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 11:45 am
Autark *gryz go w noge* Yaoi jest złe xp patrzcie... ugryzl mnie... x.x a chcesz herbatke? xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 1:57 pm
*patrzy na chowających sie zboczeńców w kącie* złe złoczeńce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 1:58 pm
Anzelmo Autark *gryz go w noge* Yaoi jest złe xp patrzcie... ugryzl mnie... x.x a chcesz herbatke? xP dzięki ... jestem na odwyku więc musze odmówić sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 2:01 pm
Autark dzięki ... jestem na odwyku więc musze odmówić sad ty?... na odwyku?... no niee... i z kim bede tera pil herbatke? x.x to moze kawy? xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 2:02 pm
Anzelmo Autark dzięki ... jestem na odwyku więc musze odmówić sad ty?... na odwyku?... no niee... i z kim bede tera pil herbatke? x.x to moze kawy? xP między sesjami kawa odpada 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 2:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 2:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 2:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 11:45 pm
Ze mna mozesz pis herbatke ^^ bo ja kawy nie przyjmuje ^^ a herbate to uwielbiam biggrin
Co za interesujaca konwersacja w moim topicu ^^ oby tak dalej biggrin
wy zboczency ^^ zreszta ja tez zbol jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 1:47 am
renge_karen Ze mna mozesz pis herbatke ^^ bo ja kawy nie przyjmuje ^^ a herbate to uwielbiam biggrin
Co za interesujaca konwersacja w moim topicu ^^ oby tak dalej biggrin
wy zboczency ^^ zreszta ja tez zbol jestem xd o... =^_^= oki... moze tera chcesz herbatki? =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 2:16 am
Anzelmo o... =^_^= oki... moze tera chcesz herbatki? =^_^= Bardzo chetnie *wyciaga reke po kubek z herbatka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|