|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 9:07 am
Autark Omega Sun Autark *rozstawia namiocik z napisem "la resistans" * emo jak macie taki bojowy nastroj, to mozecie sie pobuntowac w sluznej sprawie. Greenpeace sporo placi za dzien, za siedzenie w Dolinie Rospudy na drzewach w ramach protestu przeciwko budowaniu obwodnicy przez tereny chronione. greenpeace jest też za równouprawnieniem ciot, więc za taką radę.. podziękuję xp sam jestes ciota greenpeace dobrze robi Dolina Rospudy jest piękna i mają jej nie psuć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 1:10 pm
EvilYuki no... w sumie ja tez... emo to Aidi bana dostała??? gonk za co za co???? crying *protestuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 1:13 pm
Dariia sam jestes ciota greenpeace dobrze robi Dolina Rospudy jest piękna i mają jej nie psuć Rybko, nie pisał bym wcześniejszego jakbym nie był tego pewien, a co do tej Doliny Rospudy to tez jestem przeciw jej niszczeniu,więc oszczędź sobie zbędne komentarze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 1:14 pm
zuzika EvilYuki no... w sumie ja tez... emo to Aidi bana dostała??? gonk za co za co???? crying *protestuje* *podaje tabliczkę z npisem "la Resistans" *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 1:25 pm
Autark zuzika EvilYuki no... w sumie ja tez... emo to Aidi bana dostała??? gonk za co za co???? crying *protestuje* *podaje tabliczkę z npisem "la Resistans" * emo to co? głodówa? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 2:47 pm
zuzika emo to co? głodówa? neutral smialo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 3:18 pm
opcy zuzika emo to co? głodówa? neutral smialo... jaki Ty jestes podly, bez uczuc i serca.... chyba zasluzyles na awans mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 4:58 am
niepodoba mi się eeee...... to że eee..... (nie mam kasy XD) nie no że narazie jakoś nikogo nie znam i takie tam i że jest taki surowy regulamin bo pewnie niedługo mnie wywalą albo coś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:01 am
Inek Jaffar niepodoba mi się eeee...... to że eee..... (nie mam kasy XD) nie no że narazie jakoś nikogo nie znam i takie tam i że jest taki surowy regulamin bo pewnie niedługo mnie wywalą albo coś... no to... *podaje rękę* znasz mnie xD Omi: no i widzisz? na coś się przydajemy jednak dla takiego Opcucha... dramallama dzięki nam ma awans a my nie mamy Aidi emo talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:49 am
zuzika Omi: no i widzisz? na coś się przydajemy jednak dla takiego Opcucha... dramallama dzięki nam ma awans a my nie mamy Aidi emo talk2hand taaa bo na calej gai, na ktorej sa tysiace gildii i miliony topikow oraz opcja PM musicie z nia gadac akurat tu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 6:24 am
że co niby ^^ hehe ja mało kumaty jestem ^^ wybaczcie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 8:54 am
Omega Sun zuzika Omi: no i widzisz? na coś się przydajemy jednak dla takiego Opcucha... dramallama dzięki nam ma awans a my nie mamy Aidi emo talk2hand taaa bo na calej gai, na ktorej sa tysiace gildii i miliony topikow oraz opcja PM musicie z nia gadac akurat tu.... Omi pewnie zapomniałaś, ale właśnie po to powstało POGG wink zuzika: mhm, głodówka emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:35 am
dobra to ja sie wam tu pożale... KASY NIE MAM XDDDDDDDD rzebraczką sie stałam OO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:39 am
Autark Omi pewnie zapomniałaś, ale właśnie po to powstało POGG wink i tu się mylisz. Tu trzeba tylko i wyłącznie przestrzegać regulaminu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|