|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 9:59 am
Miesko gotowe ..daje .pisarzowi kawał karkowej .. i chlebek przyprawy itd masz na stole !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:01 am
Kukus Pisarz ja sie doczekam tej zagrychy w koncu bo mi moją Finlandie obalicie XD przecie stoi bajzel na stole... bierzcie i żrycie z tego wszyscy... albowiem ja już to obśliniłem stare To mam nadzieje,ze twoja slina nie zawiera żadnych toksyn...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:01 am
ja idę się wykąpać przed stypą z powodu utraty Suney'a z grona wolnych i szczęśliwych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:03 am
wrocilem smile pic pic pic mi sie chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:04 am
Delein Kukus Pisarz ja sie doczekam tej zagrychy w koncu bo mi moją Finlandie obalicie XD przecie stoi bajzel na stole... bierzcie i żrycie z tego wszyscy... albowiem ja już to obśliniłem stare To mam nadzieje,ze twoja slina nie zawiera żadnych toksyn... supeł
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:04 am
Delein Kukus Pisarz ja sie doczekam tej zagrychy w koncu bo mi moją Finlandie obalicie XD przecie stoi bajzel na stole... bierzcie i żrycie z tego wszyscy... albowiem ja już to obśliniłem stare To mam nadzieje,ze twoja slina nie zawiera żadnych toksyn... jedynie promile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:06 am
Kukus Delein Kukus Pisarz ja sie doczekam tej zagrychy w koncu bo mi moją Finlandie obalicie XD przecie stoi bajzel na stole... bierzcie i żrycie z tego wszyscy... albowiem ja już to obśliniłem stare To mam nadzieje,ze twoja slina nie zawiera żadnych toksyn... jedynie promile Pół biedy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:07 am
Kukus Delein Kukus Pisarz ja sie doczekam tej zagrychy w koncu bo mi moją Finlandie obalicie XD przecie stoi bajzel na stole... bierzcie i żrycie z tego wszyscy... albowiem ja już to obśliniłem stare To mam nadzieje,ze twoja slina nie zawiera żadnych toksyn... jedynie promile no tak razz twoja slina zaczyna przemieniac sie w wysoko procentowy trunek razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:10 am
*wyciąga butle Bolsa, ktoorą otrzyłam od Delein* jest 19.02... pijem ścierwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:12 am
mam pomysł kuku zciagnij tu wszystkich robimy party w MAjtkach !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:12 am
Kukus *wyciąga butle Bolsa, ktoorą otrzyłam od Delein* jest 19.02... pijem ścierwo wyciaga blu bolsa i kwasek cytrynowy .. moze kamikadze??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:13 am
=_= co jest grane....wiem ze zegnacie Suneya... razz a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:14 am
Kukus *wyciąga butle Bolsa, ktoorą otrzyłam od Delein* jest 19.02... pijem ścierwo Na zdrowie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:16 am
Miss_Karina =_= co jest grane....wiem ze zegnacie Suneya... razz a yyy..tak? a gdzie on znika? ja o czyms nie wiem? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|