|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 8:57 am
Kasmizar EvilYuki prawie nieustannie mrgreen Główki poucinam jak jeszcze ktoś będzie kochał Owce scream mnie kazdy musi kochac, no nie ma innego wyjscia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 8:58 am
EvilYuki prawie nieustannie mrgreen jak to prawie? to nie ciagle? protestuje przeciw niekochaniu mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 9:41 am
Owiec Kasmizar EvilYuki prawie nieustannie mrgreen Główki poucinam jak jeszcze ktoś będzie kochał Owce scream mnie kazdy musi kochac, no nie ma innego wyjscia xd Nie maja prawa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 12:48 am
Owiec EvilYuki prawie nieustannie mrgreen jak to prawie? to nie ciagle? protestuje przeciw niekochaniu mnie Ridsu, musze kiedyś spać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 1:20 am
EvilYuki Owiec EvilYuki prawie nieustannie mrgreen jak to prawie? to nie ciagle? protestuje przeciw niekochaniu mnie Ridsu, musze kiedyś spać... wtedy tez powinnas mnie wielbic. zbudowalas juz oltarzyk dla mnie? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 1:20 am
Kasmizar Owiec Kasmizar EvilYuki prawie nieustannie mrgreen Główki poucinam jak jeszcze ktoś będzie kochał Owce scream mnie kazdy musi kochac, no nie ma innego wyjscia xd Nie maja prawa stare musza twisted ty nie maz prawa byc bardziej kochanym niz ja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 4:39 am
Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki prawie nieustannie mrgreen jak to prawie? to nie ciagle? protestuje przeciw niekochaniu mnie Ridsu, musze kiedyś spać... wtedy tez powinnas mnie wielbic. zbudowalas juz oltarzyk dla mnie? xp wymagająca, widzę... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 5:27 am
ZebraDeath Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki prawie nieustannie mrgreen jak to prawie? to nie ciagle? protestuje przeciw niekochaniu mnie Ridsu, musze kiedyś spać... wtedy tez powinnas mnie wielbic. zbudowalas juz oltarzyk dla mnie? xp wymagająca, widzę... rofl jak cholera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 11:23 am
Owiec ZebraDeath Owiec EvilYuki Owiec EvilYuki prawie nieustannie mrgreen jak to prawie? to nie ciagle? protestuje przeciw niekochaniu mnie Ridsu, musze kiedyś spać... wtedy tez powinnas mnie wielbic. zbudowalas juz oltarzyk dla mnie? xp wymagająca, widzę... rofl jak cholera bardziej niz najbardziej sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 2:38 pm
a ja bym chcial cos dostac donated ale nie moge biggrin sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 2:15 am
Chrzanek a ja bym chcial cos dostac donated ale nie moge biggrin sweatdrop a mi to wiesz kolo czego lata?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 8:14 am
kolo... zamszowego słoneczka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 10:08 am
shilian90 kolo... zamszowego słoneczka? ze jak? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 10:15 am
inne okryslenie tyłeczka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 10:16 am
shilian90 inne okryslenie tyłeczka. jaka ty sympatyczniusia jestes 4laugh wszyscy sa tacy kochani 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|