|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 26, 2013 1:48 am
Hime_Yura Ez az event eddig nem nagyon hatott meg ._. Nem értem. Egy level 3-as miért támadhat meg egy lvl 1-est? Vagy a magasabb szintűek nem támadnak erősebbet? surprised A flash game aranyos, nekem tetszik de a 3. item megszerzése után hirtelen megcsinálhatatlan lesz a játék pedig előtte mindig marad 10 lépésem minimum... Elméletileg a lv 3-as az utolsó, aki megtámadhat egy lv 1-est. Lv 4-es talán már nem tud. Assszem... Sajnos azzal a flash game-mel is az a baj, hogy cash kell ahhoz, hogy kijátszd. Nagyjából a 10-es szintig játszható ingyen, nekem addig ment, a többi hat viszont csak a cash-es boost-okkal kivitelezhető. Pedig olyan jól néznek ki azok a halloween cuccosok fekete-fehérben. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 26, 2013 6:56 am
Na ja, itt beszéltem nemrég az energia potion árának hirtelen megnöveléséről kicsit bővebben.
Igen Selly115, már 4-es szinttől nem lehet 1-es szintűekre támadni. Egyrészt már korábban írták az egyik Staff Alert-ben, hogy 3 és afeletti/azalatti szintkülönbségeknél nem lehet támadni, márészt pedig én is nemrég tapasztaltam, hogy már 4-es szinten (nemrég az lettem) nem lehet 1-es szintüekre nem lehet támadni. Vagyis 4-es szinten 2-es, 3-mas, 4-es, 5-ös és 6-os szintűekre támadhatok. Szóval nem csak elvileg van ez így, hanem ténylegesen. A Flash-es játékkal még hogyha nem is tudsz továbbjutni, a már átjárt pályák némelyikén újrajátszva kereshetsz plusz gold-ot. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 26, 2013 10:18 am
Én már csak nevetek az egészen. xd
Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy ez az első event, amit magasról leszarok. :3 Ilyen zsidulás mellett, egyszerűen feleslegesnek érzem a belefeccölt energiát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 28, 2013 1:06 am
Volt arról már valahol szó, hogy meddig tart az event?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 28, 2013 1:19 am
Selly1125 Volt arról már valahol szó, hogy meddig tart az event? Igen. Elvileg kéthetes, Uncle Kenny mondta, és ő az eventfelelős. 3nodding 22-én került fel a teljes event, úgyhogy valószínűleg november 5-ig tart, de nem 100% szerintem. Majd kiderül.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 28, 2013 1:21 am
Obi Aoi Selly1125 Volt arról már valahol szó, hogy meddig tart az event? Igen. Elvileg kéthetes, Uncle Kenny mondta, és ő az eventfelelős. 3nodding 22-én került fel a teljes event, úgyhogy valószínűleg november 5-ig tart, de nem 100% szerintem. Majd kiderül. Reméljük abba beleférek. Köszi! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 28, 2013 1:23 am
Selly1125 Obi Aoi Selly1125 Volt arról már valahol szó, hogy meddig tart az event? Igen. Elvileg kéthetes, Uncle Kenny mondta, és ő az eventfelelős. 3nodding 22-én került fel a teljes event, úgyhogy valószínűleg november 5-ig tart, de nem 100% szerintem. Majd kiderül. Reméljük abba beleférek. Köszi! heart Úgy legyen wink Szívesen smile (Kíváncsi vagyok, a karácsonyi milyen lesz az idén...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 28, 2013 3:25 am
Obi Aoi Selly1125 Obi Aoi Selly1125 Volt arról már valahol szó, hogy meddig tart az event? Igen. Elvileg kéthetes, Uncle Kenny mondta, és ő az eventfelelős. 3nodding 22-én került fel a teljes event, úgyhogy valószínűleg november 5-ig tart, de nem 100% szerintem. Majd kiderül. Reméljük abba beleférek. Köszi! heart Úgy legyen wink Szívesen smile (Kíváncsi vagyok, a karácsonyi milyen lesz az idén...) Valószínűleg ehhez hasonlóan megfejős, bugos, elbaszott, már elnézést a kifejezésért. Már emlékszem, miért szálltam ki anno másfél évre Gaiáról... Szomorú vagyok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 28, 2013 5:31 am
DemiMurgos Obi Aoi Selly1125 Obi Aoi Selly1125 Volt arról már valahol szó, hogy meddig tart az event? Igen. Elvileg kéthetes, Uncle Kenny mondta, és ő az eventfelelős. 3nodding 22-én került fel a teljes event, úgyhogy valószínűleg november 5-ig tart, de nem 100% szerintem. Majd kiderül. Reméljük abba beleférek. Köszi! heart Úgy legyen wink Szívesen smile (Kíváncsi vagyok, a karácsonyi milyen lesz az idén...) Valószínűleg ehhez hasonlóan megfejős, bugos, elbaszott, már elnézést a kifejezésért. Már emlékszem, miért szálltam ki anno másfél évre Gaiáról... Szomorú vagyok. Remélem azért kicsit lightosabb lesz... De megértem rolleyes Most kicsit több goldom lett, mert eladtam egy grombie potiont de egy csomó wishlistes cuccom jól feldrágult, amire vagy nem akarok annyit kiadni, amennyit, vagy nem is tudok. Egyelőre egy 60k-s és egy 240k-s cuccra csaptam le meg egy régi avimat újjáélesztettem 2-3 20k-s cuccal. Én mindenesetre kíváncsi leszek a karácsonyi ingyenes részeire. Hátha lesz már téli Towns 2, hátha beteszik Loyal-t a "hűségjutalomrendszeres" bolttal, remélem, hogy megint lesz valamiféle advent napi cuccokkal, mint tavaly stb... Majd kiderül. Bugok az esetek 90%-ban vannak. Beszélt erről már Kenny is, hogy sok bug csak akkor tűnik fel, amikor már mindenkinek hozzáférhető az event (előtte is tesztelgetik már belső körökben, meg a Towns 2-nél is tesztelgettek). Én azt mondom, hogy inkább kevesebb legyen, mint több, ha lesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 28, 2013 5:59 am
Elhiszem, hogy olykor szomorító és bosszantó, hogy a legtöbb event hibás, főleg eleinte. Ám ezt nem szabad annyira komolyan venni. Pláne mivel senki és semmi se tökéletes, így hát az event-ek se azok. Egyetértek Obi-val és elhiszem, hogx Uncle Kenny szerint több hoba akkor derül ki, mikor már feltették az event-et és mások is kipróbálják, használják. Ez nagyrészt logikus és nem nagyon lehet ellene mit tenni. Más zárt körben tesztelni, mely egyben szűkebb is (plusz nem publikus, ami némileg számít) és más globálisan felrakva élőben letesztelni sokak, mások által is. (Anno tanultam egy kicsit programozni, de nem PHP-t, meg adatbázist.) Természetesen ettől még érthetően minél kevesebb hibát szeretnénk főleg mi mindannyian, de persze a fejlesztők is. Plusz már várom a háziállat rendszert, melyet Halloween utánra mondtak, hogy idővel lesz, de az is lehet, hogy jövőre 2014-ben lesz. Majd kiderül, ez van.
Én is úgy tudom, hogy 2 hétig tart ez az event és általában ennyi ideig tartanak nagyjából a nagyobb event-ek. Mint a húsvét, a Halloween, meg karácsony. Ám azt nem tudom sikerül-e a 10-es szintet elérnem legkésőbb október 4-ig (persze 25.000 gold-nyi energia potion-ök nélkül több türelemmel). Remélem sikerül, bár nem vagyok benne biztos. Ha nem, persze az sem tragédia, de örülnék neki.
Na ja, Obi-nak valóban több gold-ja lett, ám nekem is. Összesen 2 darab stage 3-mas grombie potion-t vettem 30 szárnymatricákért (külön 2 tartalék mule figuráimnál) és mindkettőt eladtam 800-820.000 gold körül (kissé szokatlanul nagy az értékük ki tudja meddig, ám így jó alkalom). Viszonylag egész hamar meg is vették őket. Plusz előtte néhány nappal korábban az egyik Chatterboxbeli fórumon nyertem valakitől egy nagyobb mennyiségű gold összeget, amit már részben elköltöttem. Szóval egy kis szerencsém is volt, de tényleg nem gondoltam volna, hogy kapok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 28, 2013 6:28 am
Obi Aoi DemiMurgos Obi Aoi Selly1125 Obi Aoi Selly1125 Volt arról már valahol szó, hogy meddig tart az event? Igen. Elvileg kéthetes, Uncle Kenny mondta, és ő az eventfelelős. 3nodding 22-én került fel a teljes event, úgyhogy valószínűleg november 5-ig tart, de nem 100% szerintem. Majd kiderül. Reméljük abba beleférek. Köszi! heart Úgy legyen wink Szívesen smile (Kíváncsi vagyok, a karácsonyi milyen lesz az idén...) Valószínűleg ehhez hasonlóan megfejős, bugos, elbaszott, már elnézést a kifejezésért. Már emlékszem, miért szálltam ki anno másfél évre Gaiáról... Szomorú vagyok. Remélem azért kicsit lightosabb lesz... De megértem rolleyes Most kicsit több goldom lett, mert eladtam egy grombie potiont de egy csomó wishlistes cuccom jól feldrágult, amire vagy nem akarok annyit kiadni, amennyit, vagy nem is tudok. Egyelőre egy 60k-s és egy 240k-s cuccra csaptam le meg egy régi avimat újjáélesztettem 2-3 20k-s cuccal. Én mindenesetre kíváncsi leszek a karácsonyi ingyenes részeire. Hátha lesz már téli Towns 2, hátha beteszik Loyal-t a "hűségjutalomrendszeres" bolttal, remélem, hogy megint lesz valamiféle advent napi cuccokkal, mint tavaly stb... Majd kiderül. Bugok az esetek 90%-ban vannak. Beszélt erről már Kenny is, hogy sok bug csak akkor tűnik fel, amikor már mindenkinek hozzáférhető az event (előtte is tesztelgetik már belső körökben, meg a Towns 2-nél is tesztelgettek). Én azt mondom, hogy inkább kevesebb legyen, mint több, ha lesz... Elméletileg ez a harcrendszer, meg az event alatt megszerzett szintünk továbbvándorol egy későbbi eventre vagy játékra, szóval én nem lepődnék meg, ha valami ilyesmi lenne a karácsonyi is. Csak ott majd esetleg cheer-elni kell, vagy hasonló. biggrin De az Easter Bunny-ból kinézném, hogy esetleg a karácsony ellen is hadjáratot indít, szóval lehet, hogy egy az egyben ezt fogjuk folytatni. whee Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog folytatódni a dolog történetileg az event után. Egyébként ígértek valami pet system-et is aj közel/távol jövőben, amire szintúgy kíváncsi lennék már.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 28, 2013 6:36 am
Selly1125 Obi Aoi DemiMurgos Obi Aoi Selly1125 Reméljük abba beleférek. Köszi! heart Úgy legyen wink Szívesen smile (Kíváncsi vagyok, a karácsonyi milyen lesz az idén...) Valószínűleg ehhez hasonlóan megfejős, bugos, elbaszott, már elnézést a kifejezésért. Már emlékszem, miért szálltam ki anno másfél évre Gaiáról... Szomorú vagyok. Remélem azért kicsit lightosabb lesz... De megértem rolleyes Most kicsit több goldom lett, mert eladtam egy grombie potiont de egy csomó wishlistes cuccom jól feldrágult, amire vagy nem akarok annyit kiadni, amennyit, vagy nem is tudok. Egyelőre egy 60k-s és egy 240k-s cuccra csaptam le meg egy régi avimat újjáélesztettem 2-3 20k-s cuccal. Én mindenesetre kíváncsi leszek a karácsonyi ingyenes részeire. Hátha lesz már téli Towns 2, hátha beteszik Loyal-t a "hűségjutalomrendszeres" bolttal, remélem, hogy megint lesz valamiféle advent napi cuccokkal, mint tavaly stb... Majd kiderül. Bugok az esetek 90%-ban vannak. Beszélt erről már Kenny is, hogy sok bug csak akkor tűnik fel, amikor már mindenkinek hozzáférhető az event (előtte is tesztelgetik már belső körökben, meg a Towns 2-nél is tesztelgettek). Én azt mondom, hogy inkább kevesebb legyen, mint több, ha lesz... Elméletileg ez a harcrendszer, meg az event alatt megszerzett szintünk továbbvándorol egy későbbi eventre vagy játékra, szóval én nem lepődnék meg, ha valami ilyesmi lenne a karácsonyi is. Csak ott majd esetleg cheer-elni kell, vagy hasonló. biggrin De az Easter Bunny-ból kinézném, hogy esetleg a karácsony ellen is hadjáratot indít, szóval lehet, hogy egy az egyben ezt fogjuk folytatni. whee Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog folytatódni a dolog történetileg az event után. Egyébként ígértek valami pet system-et is aj közel/távol jövőben, amire szintúgy kíváncsi lennék már. A cheerelés nem a fórumon lesz, legalábbis nem ott szokott lenni. Az olyan, mint a halloweeni eventeken a Trick or Treat (boltban + régen Towns 1-ben is volt, tervezik Towns 2-re de nem biztos, hogy idén lesz, nem mindig van mindenre idejük, a Pet Systemet is a Halloween és a karácsony miatt halasztották jövőre.) Ez lehetséges. Kenny "terve", hogy a Bunny-s történetet több eventen keresztül ívelővé teszi, ezt írta fórumon többször is. De azt nem tudják, hogy a manga hajózós fősztoriját mikor kapják fel (pedig az a Nyx/Nüx igazán jöhetne xp ). Igen, lesz majd Pet System, de a Halloween után már nyakukon van a karácsonyi event készítése (ezt tavaly is mondták), ezért jövőre halasztották a befejezését. Meg az újított inventory arranger-ét is azt hiszem. De remélem a Loyal-os bolt felkerül még az idén (dolgoznak rajta), ahol majd nem cash-es "hűségdolgokért" cserébe vehetsz cuccokat vagy hasonló.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 28, 2013 6:52 am
Obi Aoi A cheerelés nem a fórumon lesz, legalábbis nem ott szokott lenni. Az olyan, mint a halloweeni eventeken a Trick or Treat (boltban + régen Towns 1-ben is volt, tervezik Towns 2-re de nem biztos, hogy idén lesz, nem mindig van mindenre idejük, a Pet Systemet is a Halloween és a karácsony miatt halasztották jövőre.) Ez lehetséges. Kenny "terve", hogy a Bunny-s történetet több eventen keresztül ívelővé teszi, ezt írta fórumon többször is. De azt nem tudják, hogy a manga hajózós fősztoriját mikor kapják fel (pedig az a Nyx/Nüx igazán jöhetne xp ). Igen, lesz majd Pet System, de a Halloween után már nyakukon van a karácsonyi event készítése (ezt tavaly is mondták), ezért jövőre halasztották a befejezését. Meg az újított inventory arranger-ét is azt hiszem. De remélem a Loyal-os bolt felkerül még az idén (dolgoznak rajta), ahol majd nem cash-es "hűségdolgokért" cserébe vehetsz cuccokat vagy hasonló. Azt nem caroling-olásnak hívják, amit a boltosoknál művelünk? Köszi az infót a pet systemmel kapcsolatban, ezekkel én még nem találkoztam. heart Engem személy szerint jobban érdekelne a hajókázós történet folytatása, mint a jelenlegi nyuszi-féle-bosszúhadjárat-a-személyes-sérelmei-ellen sztori. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 28, 2013 7:01 am
Selly1125 Obi Aoi A cheerelés nem a fórumon lesz, legalábbis nem ott szokott lenni. Az olyan, mint a halloweeni eventeken a Trick or Treat (boltban + régen Towns 1-ben is volt, tervezik Towns 2-re de nem biztos, hogy idén lesz, nem mindig van mindenre idejük, a Pet Systemet is a Halloween és a karácsony miatt halasztották jövőre.) Ez lehetséges. Kenny "terve", hogy a Bunny-s történetet több eventen keresztül ívelővé teszi, ezt írta fórumon többször is. De azt nem tudják, hogy a manga hajózós fősztoriját mikor kapják fel (pedig az a Nyx/Nüx igazán jöhetne xp ). Igen, lesz majd Pet System, de a Halloween után már nyakukon van a karácsonyi event készítése (ezt tavaly is mondták), ezért jövőre halasztották a befejezését. Meg az újított inventory arranger-ét is azt hiszem. De remélem a Loyal-os bolt felkerül még az idén (dolgoznak rajta), ahol majd nem cash-es "hűségdolgokért" cserébe vehetsz cuccokat vagy hasonló. Azt nem caroling-olásnak hívják, amit a boltosoknál művelünk? Köszi az infót a pet systemmel kapcsolatban, ezekkel én még nem találkoztam. heart Engem személy szerint jobban érdekelne a hajókázós történet folytatása, mint a jelenlegi nyuszi-féle-bosszúhadjárat-a-személyes-sérelmei-ellen sztori. confused De, a cheer meg anno a Townsban lévő Carolingolással növekedett a Cheer Meterben. Meg a 2009-es karácsonyi eventen növeltél még cheer-t, amikor a Sentinelék hajóját kellett beüzemelni cheerrel úgy, hogy cuccokat adtál be, az egy "itemsink" volt. Szívesen smile A legtöbb infót a régebbi ATA-kból meg Uncle Kenny journal bejegyzéseiből tudom. Engem is az érdekelne jobban, bár az EB "soprsa" is érdekel picit, csak kevésbé. Valószínű, hogy a léghajósat max jövőre folytatják (utoljára tavaly karácsonykor frissült az a szál...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 28, 2013 2:57 pm
Na ja, az event-ek miatt halasztanak ezt-azt, főleg a háziállat rendszert. De feljebb erről én is írtam korábban: "Már várom a háziállat rendszert, melyet Halloween utánra mondtak, hogy idővel lesz, de az is lehet, hogy jövőre 2014-ben lesz." Úgy látom Selly1125 ezt nem vetted észre kommentemben. Most már talán igen, de semmi baj. Nekem is inkább úgy rémlik, hogy a következő évben vezetik be a háziállat rendszert. Ez van, mindenki túléli, csak több türelem kell hozzá.
Én is úgy tudom korábbról, hogy a harcrendszerben a már most összeszedett erőnk, szintünk (és talán az általunk választott osztálybeli rangunk, mint például mágus és védő) továbbra is megmaradnak és lesznek az ezentúl történő jövőbeli event-eken is. Olyat is hallottam, hogy event-eken kívül is megmarad publikusan a harcrendszer (vagyis nem kapcsolják ki event után a következő event-ig) és lehet harcolni akkor más fórumokon is. Mindez úgy tudom még nem biztos, de van rá esély.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|