Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
What the Fluff! - Nyári Event 2013 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sun Jun 23, 2013 8:29 am

Na azóta a 3. fluff-om egy zöld neon fluff. A neve Plazma lett.
PostPosted: Mon Jun 24, 2013 12:55 am

Ma adtam le a 3. fluffomat, most egy citrusosat kaptam, Corra-nak hívják. Már alig várom, hogy sárkány fluffot kapjak és Paarthurnax-nak nevezzem el :3

Hime_Yura

Mage

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Jun 24, 2013 8:06 am

Ötödik Fluff leadva, jelenleg az Achievement-re várok.

edit:
Megvan!
PostPosted: Mon Jun 24, 2013 10:11 am

negyedik fluff leadva

Malreni: Gratulálok!

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Mon Jun 24, 2013 10:32 am

Hime_Yura
Ma adtam le a 3. fluffomat, most egy citrusosat kaptam, Corra-nak hívják. Már alig várom, hogy sárkány fluffot kapjak és Paarthurnax-nak nevezzem el :3

You, mylady, are an awesome being! biggrin Fus ro DAH!
PostPosted: Mon Jun 24, 2013 12:26 pm

DemiMurgos
Hime_Yura

This is a begining of a beautiful friendship biggrin
Mellesleg most játszottam egy órácskát vele. 2 hete kezdtem újra, de már 22. szintű a karakterem ^^"

Hogy ne csak offoljak: A Happyness fullon van, mégis tetű lassan növekszik a loyality. Kíváncsi vagyok, hogy neon vagy sárkány lesz-e a következő fluffom *izgul izgul*

Hime_Yura

Mage

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Mon Jun 24, 2013 12:29 pm

Hime_Yura
DemiMurgos
Hime_Yura

This is a begining of a beautiful friendship biggrin
Mellesleg most játszottam egy órácskát vele. 2 hete kezdtem újra, de már 22. szintű a karakterem ^^"

Hogy ne csak offoljak: A Happyness fullon van, mégis tetű lassan növekszik a loyality. Kíváncsi vagyok, hogy neon vagy sárkány lesz-e a következő fluffom *izgul izgul*

Nekem is végig kéne tolni egyszer... Az én negyedik fluffom is tetű lassan nő, de már annyira nem izgat - egyébként újabb fantafluff, valami adott névvel. Meh.
PostPosted: Mon Jun 24, 2013 12:31 pm

Malreni
Ötödik Fluff leadva, jelenleg az Achievement-re várok.

edit:
Megvan!

Drakulálok! :3 cat_xd

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Jun 24, 2013 11:05 pm

Nekem most a harmadik fluffom Loyaltyje kb 2/3-nyira van tele. Úgy vettem észre, hogy (időnként?) az etetés is növeli a Loyalty-t, első adag jobban, második kevésbé.
A harmadik fluffom egy Wyvern (sárkány), Red Ryu-nak neveztem el (sebtében kitalált név xp )

DemiMurgos

"Részben" beigazolódott, amit mondtál. Először csak a Pegacorn lesz állandó pet, de később lesznek mások is (és anno mintha elhintették volna, hogy később más fajta petek is lesznek, nemcsak fluffok).

Uncle Kenny írta az Ask the Admin-ban 24-én:
Quote:
Currently, only the Pegacorn will be a full-fledged pet for the full system launch.
PostPosted: Tue Jun 25, 2013 6:34 am

Pár hasznos tanács a játékokhoz:

A verseny játékban, az első körben ne figyelj a Fluff-odra, csak a fánkokat szedd fel. Az utolsó szakaszon, ahol négy Rendőr Fluff van, ott adj kettőt vagy hármat, hogy ne bántsák a dögöd. (Ha sérül, etesd meg kér játék között.) Van egy glitch (gondolom, hogy az), megmaradnak a fánkjaid a játék után. Szép mennyiséget felhalmozva könnyedén lehet végigsiklani a pályán.

A DDR (ami valójában ParaPara) játékban néha több ugyanolyan nyíl jön, az elsőnél nyomj időben és tartsd lenyomva azt a gombot, míg a többi, ugyan olyan nyíl át nem halad a célvonalon.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Tue Jun 25, 2013 7:34 am

A 4. fluff-om is narancs fluff lett, mint ahogy a 2. fluff-om is az volt, de nem baj. Juice-nak neveztem el. A választható ?-es fluff cuccból meg a narancs fluff-ot választottam (meg is tartom), mert a pegacorn fluff után a narancs fluff a 2. kedvenc fluff-om. A 3. kedvencem meg a zöld neon fluff.

Hát az kissé érdekes, hogy a pegacorn fluff lesz a teljes háziállat rendszerben először állandó fluff-ként elérhető fluff, a többi meg akkor még nem. Így a pegacorn fluff nem lesz többé különleges és lehet, hogy túl gyakori lesz. Vagyis bárki által könnyen, szabadon hozzáférhető. És ja, nyilvánvalóan lesznek más háziállatok is később. Egy háziállat rendszert érdemes felhasználni többfélére, úgy van igazán értelme.
PostPosted: Tue Jun 25, 2013 3:57 pm

Felkerült két újabb achievement. 20 treat adásáért és 10 Fluff leadásáért jár egy-egy új.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Jun 25, 2013 6:29 pm

Nem érdekel... akkor is megérte... nemsokára felkel a nap, de leadtam a hatodik dögöm... akkor is megérte!
PostPosted: Tue Jun 25, 2013 11:04 pm

Malreni
Felkerült két újabb achievement. 20 treat adásáért és 10 Fluff leadásáért jár egy-egy új.

Köszi, már épp olvastam Kenny staff alertjében. 3nodding Ott vannak az Official topikban is, frissítem az achievement listát itt.
További sok sikert a maradék 4 (vagy még több?) fluff neveléséhez smile

Staff alertben még ezek vannak:

- alkalmaztak néhány Flash változtatást, így ki kéne javulnia annak, hogy a fluff nem jelenik meg a házadban, amikor először lépsz be oda és valamennyi laggot is ki kell küszöbölnie
- július 3 este/éjjel (amerikai idő) lesz vége az eventnek

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Jun 26, 2013 10:22 am

Az 5. fluff-om is megvan. Ő is egy zöld neon fluff lett, mint korábban Plazma. Ezt Neonardo-nak neveztem el.
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces