|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2012 5:34 am
Na ja, a Developer Alerts-ben nézve én is úgy láttam (meg most persze itt is, hisz a képek onnan vannak), mintha a Von Helson csapat több szempontból magasabb pontszámot ért volna el. Így én se nagyon értem, hogy akkor hogyan és miért tudott győzni a Kuro Gang csapat. Pláne így, hogy közzétették a nyilvánvaló pontszámomat. Így olyan, mintha publikusan elismerve önmagunknak mondanának ellent, ami furcsa. Egyrészt önmagukat leplezik le azok előtt, akik még nem tudják, tudták hogy többször módosítják a pontszámokat, hogy melyik csapat győzzön, másrészt furcsán és ellentétesen teszik mindezt közzé. rolleyes Nem értem, miért kell szinte mindig módosítaniuk saját kedvük szerint a pontokat, főleg a publikált tények ellenére is, mert így még kevesebb az értelme. Én 2 jó megoldást látok: 1. vagy ne pontozzanak soha semmit sehol és ne tegyék közzé eredményeket, 2. vagy mindig mindent pontozzanak, de akkor azt módosítás nélkül mindig pontosan úgy, ahogy azok valóban voltak, vannak. Akiket nagyon zavar, szerintem írhatnának nekik a morgás(ok) helyett, mert az nem segít, míg az írás ad egy kis reményt legalább. Főleg akik régóta tudják, hogy ez a helyzet. Nekem se tetszik ez igazán, de ez van, csendben tudomásul veszem. Ugyanis azért ez nem egy nagy tragédia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2012 9:34 pm