|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:44 am
Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma kiedys bys tak zrobiła * na pocieszenie Owieczki wpycha sobie batonika do ust* naprfafde dopfbry cheese_whine wiam, moim karaluchom tez smakowal mrgreen tylko nie rozumiem czemu zdechly crying *zakrztusił sie i zemdlał* wahmbulance ja nie chcialam.... odzemdlej crying *dostaje drgawek* ejjj... bo bedzie mi przykro crying *heroiczny wysiłkiem przełyka morderczego batonika, zatacza sie wstajac, nie udaje mu sie to wiec na olanach próbuje odczołgac sie od Owcy jak najdalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:45 am
Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma *zakrztusił sie i zemdlał* wahmbulance ja nie chcialam.... odzemdlej crying *dostaje drgawek* ejjj... bo bedzie mi przykro crying *heroiczny wysiłkiem przełyka morderczego batonika, zatacza sie wstajac, nie udaje mu sie to wiec na olanach próbuje odczołgac sie od Owcy jak najdalej* sprawiasz mi tym przykrosc crying gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:48 am
Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma *zakrztusił sie i zemdlał* wahmbulance ja nie chcialam.... odzemdlej crying *dostaje drgawek* ejjj... bo bedzie mi przykro crying *heroiczny wysiłkiem przełyka morderczego batonika, zatacza sie wstajac, nie udaje mu sie to wiec na olanach próbuje odczołgac sie od Owcy jak najdalej* sprawiasz mi tym przykrosc crying gonk crying to mnie zbanoj albo udzielaj pomocy umierajacym a nie stoj i rycz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:49 am
Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina ejjj... bo bedzie mi przykro crying *heroiczny wysiłkiem przełyka morderczego batonika, zatacza sie wstajac, nie udaje mu sie to wiec na olanach próbuje odczołgac sie od Owcy jak najdalej* sprawiasz mi tym przykrosc crying gonk crying to mnie zbanoj albo udzielaj pomocy umierajacym a nie stoj i rycz wink ale ja nie chce nikogo banowac sad *robi niewinne mordke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:54 am
Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina ejjj... bo bedzie mi przykro crying *heroiczny wysiłkiem przełyka morderczego batonika, zatacza sie wstajac, nie udaje mu sie to wiec na olanach próbuje odczołgac sie od Owcy jak najdalej* sprawiasz mi tym przykrosc crying gonk crying to mnie zbanoj albo udzielaj pomocy umierajacym a nie stoj i rycz wink ale ja nie chce nikogo banowac sad *robi niewinne mordke* scream eek sweatdrop no dooobrze (ta słodka buzka) chodz na kakałko....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 2:59 am
Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma *heroiczny wysiłkiem przełyka morderczego batonika, zatacza sie wstajac, nie udaje mu sie to wiec na olanach próbuje odczołgac sie od Owcy jak najdalej* sprawiasz mi tym przykrosc crying gonk crying to mnie zbanoj albo udzielaj pomocy umierajacym a nie stoj i rycz wink ale ja nie chce nikogo banowac sad *robi niewinne mordke* scream eek sweatdrop no dooobrze (ta słodka buzka) chodz na kakałko.... nie lubiem whee nie masz kawy mrozonej? *robi slodka mordke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 3:00 am
Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma *heroiczny wysiłkiem przełyka morderczego batonika, zatacza sie wstajac, nie udaje mu sie to wiec na olanach próbuje odczołgac sie od Owcy jak najdalej* sprawiasz mi tym przykrosc crying gonk crying to mnie zbanoj albo udzielaj pomocy umierajacym a nie stoj i rycz wink ale ja nie chce nikogo banowac sad *robi niewinne mordke* scream eek sweatdrop no dooobrze (ta słodka buzka) chodz na kakałko.... nie lubiem whee nie masz kawy mrozonej? *robi slodka mordke* mam a rogalika z advocatem? *podaje szklanke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 3:03 am
Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma to mnie zbanoj albo udzielaj pomocy umierajacym a nie stoj i rycz wink ale ja nie chce nikogo banowac sad *robi niewinne mordke* scream eek sweatdrop no dooobrze (ta słodka buzka) chodz na kakałko.... nie lubiem whee nie masz kawy mrozonej? *robi slodka mordke* mam a rogalika z advocatem? *podaje szklanke* *gramoli sie na kolanka wujka Gem_ma* popjosiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 3:07 am
Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma to mnie zbanoj albo udzielaj pomocy umierajacym a nie stoj i rycz wink ale ja nie chce nikogo banowac sad *robi niewinne mordke* scream eek sweatdrop no dooobrze (ta słodka buzka) chodz na kakałko.... nie lubiem whee nie masz kawy mrozonej? *robi slodka mordke* mam a rogalika z advocatem? *podaje szklanke* *gramoli sie na kolanka wujka Gem_ma* popjosiem prosze Owieczko, ale kce buziaka cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 3:08 am
Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma scream eek sweatdrop no dooobrze (ta słodka buzka) chodz na kakałko.... nie lubiem whee nie masz kawy mrozonej? *robi slodka mordke* mam a rogalika z advocatem? *podaje szklanke* *gramoli sie na kolanka wujka Gem_ma* popjosiem prosze Owieczko, ale kce buziaka cool ***** gonk crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 3:10 am
Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma scream eek sweatdrop no dooobrze (ta słodka buzka) chodz na kakałko.... nie lubiem whee nie masz kawy mrozonej? *robi slodka mordke* mam a rogalika z advocatem? *podaje szklanke* *gramoli sie na kolanka wujka Gem_ma* popjosiem prosze Owieczko, ale kce buziaka cool ***** gonk crying gonk kurde i moja prowokacja zeby w Owcy obudziło ze stare dobre monstrum padło stare nie martw sie Owieczko wojek zartował....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 3:12 am
Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma mam a rogalika z advocatem? *podaje szklanke* *gramoli sie na kolanka wujka Gem_ma* popjosiem prosze Owieczko, ale kce buziaka cool ***** gonk crying gonk kurde i moja prowokacja zeby w Owcy obudziło ze stare dobre monstrum padło stare nie martw sie Owieczko wojek zartował.... *przejerzdza jezorkiem po poliku i szczeka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 3:15 am
Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma mam a rogalika z advocatem? *podaje szklanke* *gramoli sie na kolanka wujka Gem_ma* popjosiem prosze Owieczko, ale kce buziaka cool ***** gonk crying gonk kurde i moja prowokacja zeby w Owcy obudziło ze stare dobre monstrum padło stare nie martw sie Owieczko wojek zartował.... *przejerzdza jezorkiem po poliku i szczeka* talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 3:19 am
Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma prosze Owieczko, ale kce buziaka cool ***** gonk crying gonk kurde i moja prowokacja zeby w Owcy obudziło ze stare dobre monstrum padło stare nie martw sie Owieczko wojek zartował.... *przejerzdza jezorkiem po poliku i szczeka* talk2hand wujek zly? *zaglada przez ramie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 18, 2007 3:22 am
Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma prosze Owieczko, ale kce buziaka cool ***** gonk crying gonk kurde i moja prowokacja zeby w Owcy obudziło ze stare dobre monstrum padło stare nie martw sie Owieczko wojek zartował.... *przejerzdza jezorkiem po poliku i szczeka* talk2hand wujek zly? *zaglada przez ramie* nie... idz pobawic sie z Kasiula wojek sobie spokojnie szluga zapali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|