Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Rejected Olympics 2012 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Jul 25, 2012 3:52 am

Selly1125
Obi Aoi
Selly1125
Obi Aoi
A cucc a bacon bowlingért meg ez a cucc ha jól sejtem.

Igen, az a cucc. Én miután megkaptam a 20 pontot, lefrissítettem az event page-t és rögtön megadta.

Már van egy tippem miért nem kaptam meg. Békánál 19 a csúcsom és 79 az event pointom. Lehet, hogy csak kerekm event pointnál adja meg? Neked már 20 volt a maxod a békásnál amikor megkaptad a dzsekit?

Nah, pont egyszerre editeltem veled...
Akkor once more: Megnéztem, és asszongya, hogy a 80/100 eventpontért adja.

No akkor jó. Meg is lett smile A baconben megcsináltam pár screenshoto 14 20 pontokkal meg látszik mennyien voltunk néha...
PostPosted: Wed Jul 25, 2012 4:36 am

Itt egy rövid kis guide, ami hasznos, mi is hasonlóan csináltuk.

http://www.gaiaonline.com/forum/rejected-olympics-2012/bacon-bowl-a-seven-step-guide-to-20/t.81279279/

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Jul 25, 2012 5:40 am

Na igen, valóban nehezebb ez a játék több türelem is kell hozzá, mely már az elején tapasztalható. Nekem se a kedvenc játékom, de azért érdekes, ötletes és vicces, még akkor is, ha olykor bosszantó tud lenni néhány dolog miatt. Velem néha olyan is előfordult, hogy csak ülve lassan csúsztam, nem nekilendülve fekve rakétaként. Nem értem, hogy miért, hát ez van. Talán valami glitch, vagy rossz helyről rosszul futok neki, bár nem biztos. Ja, az lehet, hogy vagy 80 event pontért adja a bacon-os játék cuccát, de az is lehet, hogy az a feltétele, hogy az előtte lévő mindhárom játékban elért maximális 20 pontszám kell hozzá. De talán mindkettő igaz, ezt nem tudom biztosan. Nekem (is) rögtön adta 20 pont után és 1. frissítés után az érte járó cuccot, úgy mint Selly-nek.
PostPosted: Wed Jul 25, 2012 7:58 am

Xanvie
Ja, az lehet, hogy vagy 80 event pontért adja a bacon-os játék cuccát, de az is lehet, hogy az a feltétele, hogy az előtte lévő mindhárom játékban elért maximális 20 pontszám kell hozzá. De talán mindkettő igaz, ezt nem tudom biztosan. Nekem (is) rögtön adta 20 pont után és 1. frissítés után az érte járó cuccot, úgy mint Selly-nek.

Tessen számolni, kisasszony! Csak úgy lehet 80/100 az event score, ha minden előző játék (és persze ez is) max pontszámú. 3nodding

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Jul 25, 2012 9:22 am

Nagy nehezen "begyűjtöttem" a játékvezetők párbeszédeit (gyors ctrl c ctrl v-k sorozata). "Viccesek" xp Tanya egy nagy összeesküvés imádó, Duke butus, Ricky meg átlagos és ráhagyós Tanyával. 3nodding

Megnéztem az updatelt leírást, van benne egy kis Q&A és az egyik válasz szerint most úgy van tervezve, hogy július 31-én lesz vége az eventnek, DE változhat ez a dátum, hogy mikor lesz vége.
PostPosted: Wed Jul 25, 2012 10:09 am

Oké Selly, ez mondjuk igaz, hogy ugyanaz. Nem gondoltam és/vagy számoltam át eléggé, elnézést. Bárkivel megeshet ez bármikor.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500
PostPosted: Wed Jul 25, 2012 11:09 am

Xanvie
Oké Selly, ez mondjuk igaz, hogy ugyanaz. Nem gondoltam és/vagy számoltam át eléggé, elnézést. Bárkivel megeshet ez bármikor.

Oké. Nyugi, nem kell engem komolyan venni. wink Csak szőrszálhasogatok. whee
PostPosted: Wed Jul 25, 2012 12:06 pm

Oké na, nem igazán ismerlek. Annyira komolyan azért nem vettem, mint hiszed. Én gyakrabban hajlamosabb vagyok komolyabban venni, értelmezni dolgokat, de nem mindig, ez függ az adott témától, a másik illetőtől és a hangulatomtól is. Csupán félig-meddig komolyan és normál hangnemben közöltem a reakciómat, ahogy némileg most ezt is. Ennyi az egész, remélem most már (jobban) értjük egymást. wink

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Jul 25, 2012 12:35 pm

Ezt PM-ben is lehet szerintem sweatdrop
Másik: ha érdekel bárkit, szavesen beteszem magyarul mikről ebszélnek a műsorvezetők az event oldalon smile (Tanya és Ricky illetve Tanya és Duke).
PostPosted: Wed Jul 25, 2012 1:07 pm

Mióta kiverték a hisztit, milyen könnyű lett a bacon-ös játék... rolleyes

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Jul 26, 2012 12:21 pm

Fent van az ötödik játék is. 30 másodperc van mások festékkel való lövésére (a feletted lévő imp lő). Klikkel lősz, shift klikkel meg helyet tudsz változtatni és a játék a Towns 2 kiindulópontjától jobbra a Gambino épület előtt található. A 30 mp letelte után kiléptet magától tehát gyorsnak kell lenni és 1 találatért 2 pontot kapsz és itt is jelzi csillagokkal, hogy ki milyen csapatban van mint a Bacon Bowlban. Picit nehéz de próbálkozom hogy meglegyen a 20...
PostPosted: Thu Jul 26, 2012 12:25 pm

Miután jelen pillanatban kb. százezren vannak a szerveren, így nekem elég könnyű dolgom volt. smile Gyakorlatilag első nekifutásra meg lett.

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Thu Jul 26, 2012 12:58 pm

Ez a paintball nagyon jópofa. :3

A lag miatt kellett vagy 3-4 kör, mire meglett a 20, de a + köröket is simán élveztem. whee

Edit:
Viszont az Athlete, és Olympian achikat ba*bíííp*ik megadni.... crying
PostPosted: Thu Jul 26, 2012 1:57 pm

Most bánom először, hogy a duremesekből annyi van. Alig van elég ellenséges játékos és egyenlőre csak max 16 pontot szereztem, ráadásul annyira laggol, hogy azt sem tudom mit csinálok sokszor.

És a nekem nagyon úgy tűnik hogy kevesebb mint 30 máspdperc van, de lehet csak a lag miatt érzem.

Pumpkin dad

Feral Hunter

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Jul 26, 2012 5:29 pm

Na, megvan minden. Az achi-kat is megkaptam és a lövöldözős játékot még élveztem is. biggrin Mindent összevetve, nem volt olyan rossz, de azért a szalonnás baromság odavág még mindig...
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces