|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2012 12:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2012 12:07 pm
Hogy egy kis kedvet csináljak, megtoldom a nyereményt smile Bőkezű leszek biggrin
És ugye így akkor nem is indulok a pénznyereményért, de ha lesz időm fogok rajzolni :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 23, 2012 12:35 pm
..Hány darab" aktív tag legyen rajta? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 23, 2012 12:41 pm
A vezetőségi tagoknak mindenképp ott kell lenni mint írtam, a többi rajtad múlik. Nyílván azok kerülnek bele akik sűrűn írnak. Én annak örülnék ha kb 5-6 aktív lenne rajta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 23, 2012 12:46 pm
Nos igen, igazából nem nagyon tudom kik az aktívak rendesen. Hisz a latest post az az hogy akik utoljára írtak.. Tehát nem bizt, hogy a legtöbbször, akárcsak én.. xd A post számát nézzem? Ugye? Elég csak azon az oldalon ami az első?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 23, 2012 12:52 pm
dark_boy_xXx Nos igen, igazából nem nagyon tudom kik az aktívak rendesen. Hisz a latest post az az hogy akik utoljára írtak.. Tehát nem bizt, hogy a legtöbbször, akárcsak én.. xd A post számát nézzem? Ugye? Elég csak azon az oldalon ami az első? Mint mondtam az aktív tagokat igen. A post számot csak azért nézd, hogy új tag-e mert úgy derül ki, hogy mennyire aktív tag.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 23, 2012 12:53 pm
Medvelaszlo dark_boy_xXx Nos igen, igazából nem nagyon tudom kik az aktívak rendesen. Hisz a latest post az az hogy akik utoljára írtak.. Tehát nem bizt, hogy a legtöbbször, akárcsak én.. xd A post számát nézzem? Ugye? Elég csak azon az oldalon ami az első? Mint mondtam az aktív tagokat igen. A post számot csak azért nézd, hogy új tag-e mert úgy derül ki, hogy mennyire aktív tag. Rendben. Magamat is tegyem rá?xd Alig-alig postoltam sőőt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 23, 2012 12:57 pm
dark_boy_xXx Medvelaszlo dark_boy_xXx Nos igen, igazából nem nagyon tudom kik az aktívak rendesen. Hisz a latest post az az hogy akik utoljára írtak.. Tehát nem bizt, hogy a legtöbbször, akárcsak én.. xd A post számát nézzem? Ugye? Elég csak azon az oldalon ami az első? Mint mondtam az aktív tagokat igen. A post számot csak azért nézd, hogy új tag-e mert úgy derül ki, hogy mennyire aktív tag. Rendben. Magamat is tegyem rá?xd Alig-alig postoltam sőőt. Nem nagyon tudom.. Mint láthatod (katt) > : Rajzom(Nem tudok nagyon rajzolni) szval.. nem tudom h képes vagyok e rá..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 23, 2012 12:57 pm
dark_boy_xXx Medvelaszlo dark_boy_xXx Nos igen, igazából nem nagyon tudom kik az aktívak rendesen. Hisz a latest post az az hogy akik utoljára írtak.. Tehát nem bizt, hogy a legtöbbször, akárcsak én.. xd A post számát nézzem? Ugye? Elég csak azon az oldalon ami az első? Mint mondtam az aktív tagokat igen. A post számot csak azért nézd, hogy új tag-e mert úgy derül ki, hogy mennyire aktív tag. Rendben. Magamat is tegyem rá?xd Alig-alig postoltam sőőt. Mivel te leszel az alkotó így nyílván ráteheted magadat. Más kérdés, hogy a többiek rá tesznek-e téged.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 23, 2012 1:13 pm
dark_boy_xXx dark_boy_xXx Medvelaszlo dark_boy_xXx Nos igen, igazából nem nagyon tudom kik az aktívak rendesen. Hisz a latest post az az hogy akik utoljára írtak.. Tehát nem bizt, hogy a legtöbbször, akárcsak én.. xd A post számát nézzem? Ugye? Elég csak azon az oldalon ami az első? Mint mondtam az aktív tagokat igen. A post számot csak azért nézd, hogy új tag-e mert úgy derül ki, hogy mennyire aktív tag. Rendben. Magamat is tegyem rá?xd Alig-alig postoltam sőőt. Nem nagyon tudom.. Mint láthatod (katt) > : Rajzom(Nem tudok nagyon rajzolni) szval.. nem tudom h képes vagyok e rá..Volt már rá példa hogy egy olyan rajz nyert ahol a karakterke nem voltak tökéletesek, de a töbség azért választotta nyertesnek, mert nagyon kreatív volt és vicces. (azon a képen Malreni viszi az egész guild-et én virágot szórok előtte, mindenki más egy bizonyos szituációban volt ami rá jellemző)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2012 4:49 am
Na, várjuk az "alkotásokat" előszeretettel biggrin Én legalábbis kíváncsi vagyok, hogy hány ember fog "engem" megrajzolni. wink Az egyikre (vagyis jelenleg most arra az egyre) nagyon büszke vagyok, amin 2 kisautóval rajzolt le az illető. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2012 10:22 am
Elkezdtem rajzolni, de fel is adtam a túl kacifántos avatárok miatt sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2012 2:40 pm
Hime_Yura Elkezdtem rajzolni, de fel is adtam a túl kacifántos avatárok miatt sweatdrop Ne add fel. Most érdemes dolgozni a nyereményért.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2012 3:59 pm
Csak egy ötlet...nem tudom mit szóltok hozzá... rolleyes Az folyamatosan változik ki mit visel és mennyire aktív. Ha mindenki aki szerepelni akar az aktuális verseny nevezésein,az beposztolna egy nem túl kacifántos,de neki tetsző,rá jellemző és ami a lényeg:rajzolható tektek-es avit. (ha nem ide akár egy külön erre fenntartott topicba v mittudomén) Ebből ki is derülne ki annyira aktív hogy foglalkoztassa ez a kérdés és vegye a fáradtságot összerakni egy egyszerű avit. Szerintem többen neveznének ha biztosabban tudnák hányat és kit kell megrajzolni,és nem a jelenlegi fullos jól kinéző ám elég bonyolult avikkal kellene szenvedni meg számolgatni és nézegetni ki mikor és mennyit posztolt. biggrin Meg akkor tényleg nem lenne kérdéses ki kerül rá,ki marad le... biztos nem jól esik valakinek ha nincs rajta a képen csak mert aktívatlanabb mint a többi,hm? sad De mint írtam ez csak egy tipp. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2012 12:36 am
Lucia Borgia Csak egy ötlet...nem tudom mit szóltok hozzá... rolleyes Az folyamatosan változik ki mit visel és mennyire aktív. Ha mindenki aki szerepelni akar az aktuális verseny nevezésein,az beposztolna egy nem túl kacifántos,de neki tetsző,rá jellemző és ami a lényeg:rajzolható tektek-es avit. (ha nem ide akár egy külön erre fenntartott topicba v mittudomén) Ebből ki is derülne ki annyira aktív hogy foglalkoztassa ez a kérdés és vegye a fáradtságot összerakni egy egyszerű avit. Szerintem többen neveznének ha biztosabban tudnák hányat és kit kell megrajzolni,és nem a jelenlegi fullos jól kinéző ám elég bonyolult avikkal kellene szenvedni meg számolgatni és nézegetni ki mikor és mennyit posztolt. biggrin Meg akkor tényleg nem lenne kérdéses ki kerül rá,ki marad le... biztos nem jól esik valakinek ha nincs rajta a képen csak mert aktívatlanabb mint a többi,hm? sad De mint írtam ez csak egy tipp. smile Szerintem jó ötlet az, hogy egyszerűbb avikról lehet rajzot készíteni, csak az az igazság, hogy nekem jobban tetszik az a kiindulás, hogy a rajzoló dönti el ki lesz rajta, mert ha most boldog-boldogtalan készít avit, hogy rajzoljuk le, az sem jó megoldás. az előző versenyhez készítettem rajzot, oda lerajzoltam pl kisrajczy-t is (mondhattam volna mást is, csak most ő jutott az eszembe), de mivel elég "hamar" elindult ez a mostani rajz verseny, tapasztalni lehetett, hogy a két rajz között annyira nem volt aktív, ezért nem szeretném rárakni a képre. de mi van akkor, ha ő aktívabbnak gondolja magát, és készít egy tektek-es avit, ha nem rajzolom le, akkor rosszul fog neki esni....ilyenkor mi a megoldás? :S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|