Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
S.O.S. Magyar Guild! Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

icefairy2

5,050 Points
  • Signature Look 250
  • Person of Interest 200
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Oct 08, 2011 3:48 am

Én is itt vagyok exclaim Hehe nincs kedvem írni és nem tudom mit írhatnék. rofl 4laugh
PostPosted: Sat Oct 08, 2011 4:20 am

icefairy2
Én is itt vagyok exclaim Hehe nincs kedvem írni és nem tudom mit írhatnék. rofl 4laugh

Csak egy ötlet: böngészd végig pl a terefere klub subfórum topikjait, hátha találsz olyat, ami érdekel, legyen az régebbi vagy újabb.Itt a linkje. wink

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Oct 08, 2011 4:51 am

Ninja Zsu
Öregszünk nincs mese. Apropó jön valaki hétvégi animeconra? biggrin

Lehet, hogy megyek holnap, ha lesz még aznapi jegy aznap. sweatdrop
PostPosted: Wed Oct 26, 2011 11:18 am

Már jó régóta nem voltam fenn gaia-n, de talán most...
Na mindegy, annyit ígérhetek, hogy többször felnézek ide is biggrin

Rayqua

jolly kati

3,400 Points
  • Window Shopper 100
  • Junior Trader 100
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Jan 09, 2012 12:03 pm

Nos hat en aztan nem igazan vagyok aktiv tag egy jo ideje nem jartam erre fele de most ujra raszoktam sweatdrop .En miert nem szoktam irni hat aze mert altalab hulyesegeket irok xd es inkabb kimelem a tobbi guild tagot.
Ja es most is aze szoktam ra a gaiaonlinera mert vakacio van es nem kell semibol tanulni .
PostPosted: Mon Oct 15, 2012 5:23 am

Próbálom én is mostanában aktivizálni magam,mert nekem is feltűnt,hogy ha olykor-olykor idelépek megnézni mi történt,háát nem sok mindent találok,többségben olyat,amihez éppen akkor nem tudok/nincs kedvem hozzászólni.De ha már guildezek,akkor guildezzek rendesen...odafigyelek mostmár Rátok,mert jó,hogy vagytok.

renahk

46,600 Points
  • SpoOOokie Cookie Camp Treat Hunter 50
  • Vocalizing Hisser 25
  • Waffles! 25

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Oct 15, 2012 7:19 am

renahk
Próbálom én is mostanában aktivizálni magam,mert nekem is feltűnt,hogy ha olykor-olykor idelépek megnézni mi történt,háát nem sok mindent találok,többségben olyat,amihez éppen akkor nem tudok/nincs kedvem hozzászólni.De ha már guildezek,akkor guildezzek rendesen...odafigyelek mostmár Rátok,mert jó,hogy vagytok.

Valóban... Én minden nap felnézek de nem mindig posztolok. De az fix, hogy ha már teszik fel a Halloween eventet akkor már készítem a topikot rá és gyűjtöm az infókat. És ma éjjel megint lesz Kérdezd az admint (ATA) fórumozás, holnap majd összegyűjtöm az említésre érdemes válaszokat (adminoktól, rajzolóktól, stb.) de az offolós topikban. Inkább oda írjunk majd... wink
PostPosted: Mon Oct 15, 2012 12:13 pm

Bevallom őszintén, ha már szóba jött, hogy én elég régóta nem minden nap nézek be a guild-ba. De ettől függetlenül általában rendszeresen, amikor tudok, úgy általában legalább 2-3 naponta 1, vagy 2 alkalommal. Néha kicsit gyakrabban, de a ritkábban a gyakoribb és ráadásul ez bármikor változhat bármelyik irányba bármennyi időre. És persze én se kommentelek mindig, csak ha van kedvem, ha értelmét látom és ha épp van mihez hozzászólni valóm, mely nagyrészt logikus. Igaz, régebben se néztem fel mindig minden nap, de az utóbbi hónapokban ez gyakoribb. Ám mindez azért (remélem) nem tragédia.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

vrobi

PostPosted: Wed Nov 07, 2012 3:43 pm

I'm back
PostPosted: Thu Nov 08, 2012 1:18 pm

vrobi
I'm back

Incoming arrival! wahmbulance

Üdv vissza biggrin

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Akitta-chan

PostPosted: Mon Feb 13, 2017 1:22 pm

Hello, nép!

Látom a guild meghalt. Nem kell ezen bánkodni, el kell fogadni hogy semmi sem tart örökké. Az emberek kinőnek/felnőnek/elmennek és sajnos ez ellen nem lehet mit csinálni.

Amióta én is elmentem már közel egy évtizede azóta sok mindenen mentem át, sok helyen voltam, sok emberrel találkoztam és búcsúztam el. Ez az élet rendje, evvel nincs semmi baj. Jelenleg egy raktárban dolgozok mint csapatvezető angliában de már voltam pakolós, szalagmunkás, software tester, munkanélküli, stb. Az élet nem kiszámítható és nem fer. Nem várhatod el az élettől hogy jobb legyen csak azért mert most neked szar, neked kell meg teremtened a jobb életet!

És remélem nektek is sikerül, én bízok bennetek!

Találkozunk 20XX-ben újra! AVISZONTLÁTÁSRA!
PostPosted: Fri Feb 17, 2017 2:14 pm

Akitta-chan
Hello, nép!

Látom a guild meghalt. Nem kell ezen bánkodni, el kell fogadni hogy semmi sem tart örökké. Az emberek kinőnek/felnőnek/elmennek és sajnos ez ellen nem lehet mit csinálni.

Amióta én is elmentem már közel egy évtizede azóta sok mindenen mentem át, sok helyen voltam, sok emberrel találkoztam és búcsúztam el. Ez az élet rendje, evvel nincs semmi baj. Jelenleg egy raktárban dolgozok mint csapatvezető angliában de már voltam pakolós, szalagmunkás, software tester, munkanélküli, stb. Az élet nem kiszámítható és nem fer. Nem várhatod el az élettől hogy jobb legyen csak azért mert most neked szar, neked kell meg teremtened a jobb életet!

És remélem nektek is sikerül, én bízok bennetek!

Találkozunk 20XX-ben újra! AVISZONTLÁTÁSRA!

Az életteremtéssel kapcsolatban egyetértek, a guild halálával más kontextusban. Inkább... kóma? Vagyogatunk csak alig írunk... Föl szoktam nézni... smile (És vannak, akikkel Gaián kívül is tudom illetve tudjuk/tudnánk tartani a kapcsolatot...)

Sok sikert a továbbiakban is!!! wink Örülünk, hogy erre jártál biggrin

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Feb 25, 2017 7:55 am

Mindkettőtökkel egyetértek részben.
PostPosted: Thu May 18, 2017 1:27 am

Igen sajnos a legnagyobb probléma, hogy "kinőttünk" belőle talk2hand
Akik elkezdték 2007-ben (én valamikor 2008-ban jöttem képbe) 17+- évesen vagy több most már 27+- évesek és mindenki megállapodott, szerencsét próbált és valljuk be "felnőttként" nem a gaias életet rakjuk előtérbe redface

Hungarian Aoyama

Dangerous Smoker

6,500 Points
  • Risky Lifestyle 100
  • Dressed Up 200
  • Full closet 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu May 18, 2017 1:54 pm

Hungarian Aoyama
Igen sajnos a legnagyobb probléma, hogy "kinőttünk" belőle talk2hand
Akik elkezdték 2007-ben (én valamikor 2008-ban jöttem képbe) 17+- évesen vagy több most már 27+- évesek és mindenki megállapodott, szerencsét próbált és valljuk be "felnőttként" nem a gaias életet rakjuk előtérbe redface

Van ebben valami, de azért, még ha más érzéssel, célból is, de visszanézegetek... Mint egy iskolalátogatás, öregdiák találkozó (apropó, most volt 1-2 hónapja a 10 éves érettségi találkozóm...). Felnézegetek mi újság, átzongorázom a RIG-eket, eventeket, staff alerteket és a mangát. smile Ha felkiáltójelet látsz a World menü mellett, általában azt jelzi, hogy azt updatelték. :nod:
No de visszatérve, én is kevesebbet vagyok már itt, kevésbé/másképp csinálom itt amit itt csinálok. És örülök, hogy kezd "visszaváltozni" az oldal Lanzerék által (már amiben).
Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces