Népszámláló |
Itt jártam :) |
|
100% |
[ 54 ] |
|
Total Votes : 54 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 3:51 am
Himemiya Chika napsugar Himemiya Chika Nevezek, nevezek! smile
Meddig lehet beadni a munkákat? :O Mindig hó végéig cat_3nodding Ezt jó hallani, de szerintem én még a hétvégén kész leszek! :3Örömmel hallom biggrin egy nevező akkor várható biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2011 4:51 am
A 'macskás tavasz'-osról nincs eredmény ˙˙
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 02, 2011 5:26 am
Az Timmy A 'macskás tavasz'-osról nincs eredmény ˙˙ Semelyikről sem lett eredmény cat_sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 8:33 am
90%-a kész a munkámnak~ :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 11:25 am
Himemiya Chika 90%-a kész a munkámnak~ :3 Hajrá! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 1:18 am
Senki nem indul?! cat_crying Pedig olyan jó témát találtam ki cat_emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 1:26 am
Bocsánat, lefoglalt az a lilás rajz, amiről egyszer progress képet küldtem neked PM-ben Napsi. (Egyébként már kész, betettem a profilomon háttérnek). Erről a témáról az jut eszembe, amikor voltak a köpenycuccok valamelyik RIG-ben és sokan beöltöztek szuperhősnek Gaián. Élőben... Hmm. Megpróbálom smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 6:54 am
Azt hiszem ez egy halott dolog .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 8:22 am
napsugar Azt hiszem ez egy halott dolog .__. Nekem még mindig a 90% van meg... Ez a kib*szott suli... Még a héten én beadom, még ha nénik is potyognak az égből! D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 1:08 pm
Himemiya Chika napsugar Azt hiszem ez egy halott dolog .__. Nekem még mindig a 90% van meg... Ez a kib*szott suli... Még a héten én beadom, még ha nénik is potyognak az égből! D:Nem muszáj.... Ne menjen a suli rovására azért a dolog.... Annyit nem ér
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 1:44 pm
napsugar Himemiya Chika napsugar Azt hiszem ez egy halott dolog .__. Nekem még mindig a 90% van meg... Ez a kib*szott suli... Még a héten én beadom, még ha nénik is potyognak az égből! D:Nem muszáj.... Ne menjen a suli rovására azért a dolog.... Annyit nem ér Áhh, annak semmi nem megy a rovására. Igazából már csak szkennelés kéne, de lusta vagyok elmenni boltba. D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2011 2:02 am
Hát oké... ez a téma nyertes és helyezett és nevező és alkotó, szóval semmi féle aktivitással zárul .__.
crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2011 9:38 am
Ajj sweatdrop emotion_facepalm Póthatáridőt esetleg? Vagy majd a talira?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2011 1:05 am
Obi Aoi Ajj sweatdrop emotion_facepalm Póthatáridőt esetleg? Vagy majd a talira? Vagy egyszerűen érdeklődés hiányában bezárom a topikot.... .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2011 2:35 am
napsugar Obi Aoi Ajj sweatdrop emotion_facepalm Póthatáridőt esetleg? Vagy majd a talira? Vagy egyszerűen érdeklődés hiányában bezárom a topikot.... .__. Hát... ezt nyilván nem támogatom... Talin esetleg szóba jöhetne... nem tudom. De talira megcsinálom. Lehet, hogy 1 vagy 2 hetes bontásban jobb lenne és akkor talán kicsit felkúszna a hét fotója aktivitásának irányába (vagy nem). Mivel havonta van új téma és ezért ritkábban kerül ide poszt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|