|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2011 5:08 am
Malreni El kéne gondolkodni, hogy a játékmester, attól függetlenül, hogy szerepel, NPC-e? lol Egyértelmű és pontos okfejtésért Immonium jár! Őőő.. Mal... mi az az Immonium? sweatdrop Én nem vagyok ilyen nyelv-zseni, ha elmagyarázod azt megköszönöm rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2011 5:24 am
Le van írva az első postoknál valahol.... Védelmet nyújt a halállal szemben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2011 7:25 am
napsugar Miért ne lehetne NPC? Teljes jogú szereplője a történéseknek, és szerintem az a Malreni nem egyenlő veled Mal(mármint a játékmester Mallal).... Mert akkor tudatában lenne annak, hogy ez csak egy játék... (bár lehet, hogy tudatában is van?! O__o... ) Egyetértek. Elvégre még ha tudatában is van annak, hogy ez egy játék, attól még nem a történetben szereplő Malreni irányítja a cselekményt, hanem a játékmester. Még ha befolyással is lesz a történetre (és lehet hogy épp ezért van itt), az akkor sem egyenértékű a történet kitalálójával. Vagy tévednék? confused Mellesleg az összes többi szereplőt is a játékmester irányítja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2011 7:30 am
Mellesleg elnézést, hogy ritkán járok fel, de mentségemre szóljon, holnap nyelvvizsgázok. De igyekszem minél aktívabb lenni. sweatdrop
Naszóval, ha Malrenit lehet, akkor rá voksolok, ha nem, akkor talán Shawn-ra... Bár csak csekély számú kérdésem lenne hozzá...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2011 7:44 am
Selly1125 napsugar Miért ne lehetne NPC? Teljes jogú szereplője a történéseknek, és szerintem az a Malreni nem egyenlő veled Mal(mármint a játékmester Mallal).... Mert akkor tudatában lenne annak, hogy ez csak egy játék... (bár lehet, hogy tudatában is van?! O__o... ) Egyetértek. Elvégre még ha tudatában is van annak, hogy ez egy játék, attól még nem a történetben szereplő Malreni irányítja a cselekményt, hanem a játékmester. Még ha befolyással is lesz a történetre (és lehet hogy épp ezért van itt), az akkor sem egyenértékű a történet kitalálójával. Vagy tévednék? confused Mellesleg az összes többi szereplőt is a játékmester irányítja. Teljesen egyetértek smile . Merthát mi akik játszuk a játékot (megpróbálunk rájönni az eseményekre mielőtt a halál kopoktat az ajtónkon) mi számítunk a játékosoknak annak ellenére, hogy a történetből megtudtuk, hogy a fejezetek egy groteszk játék részei. Attól függetlenül, hogy ott is játék folyik az életbenmaradásárt, a mi szemszögünkből az a játék csak történet alapú. Uh... szóval amit értek ez alatt, hogy a történetben szereplő Malreni ugyan úgy a játék egyik NPC-nek számít, az NPC listán is fel van tüntetve az elején. Oks akkor elvetem én is a két felszolgálóval kapcsolatos kérdésemet. Mármint hogy Mina is NPC-nek számít e? És az én voksom is Malreni-re megy smile .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2011 10:51 am
Őszintén szólva, nekem van pár felvetésem ami kicsit zűrös, meg eszméletlen. Malrenire szavazok én is mivel mindenki erre szavazott. Bár igaz, hogy Harold nehéz személyiség valahogy úgy látom azért fejlődésen esett át. Ettől lehet hogy többet tudunk emg tőle, de az is lehet hogy ugyan abba a csapdába esnénk....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2011 12:05 pm
Immonium= nagyjából tiszta.
Helyeslem Napsi és Selly véleményét. A játémester Malreni, A szereplő pedig RM Malreni. Részemről nem ugyan az a kettő xD Szóval: -mostmár biztos- Malrenire szavazok (bár kérdésem egyenlőre nincs, majd szerzek ichletet vagy h kell írni sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2011 12:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2011 2:55 pm
Elégedett vagyok.
Bár, nem úgy fogalmaztátok meg, hogy abban ne legyen kiskapu, de a lényeget megírtátok. Három embernek is Immonium-ot adok. Az első három hozzászólónak, sorban: Napsugar, Selly1125, Volfram.
Továbbá... Bejelentem, hogy az első halálnem a Hisztéria! Szemmel fogom tartani ezt a három játékost! Amelyikük a legjobban szerepel, az megkapja a jogot a gyilkolásra.
Valamint, emlékeztetnélek titeket arra, hogy ma már kedd van...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2011 2:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2011 6:36 am
Malreni Három embernek is Immonium-ot adok. Továbbá... Bejelentem, hogy az első halálnem a Hisztéria!Valamint, emlékeztetnélek titeket arra, hogy ma már kedd van... Mal, ez most olyasvalamit jelent, hogy ha ők azt mondják, hogy pl. én haljak meg, akkor én halok meg (példa XD) vagy a játékosok halnak meg, és én találgathatok tovább?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2011 6:40 am
A játékosok ti vagytok. A történet szereplői a karakterek, vagy NPC-k. Az első oldalon minden le van írva és kicsit unom újra és újra elmondani...
A kiválasztott három közül, az egyik választhat egy halálnemet és annyi játékost, amennyit akar. Ezek a játékosok veszélyeztetve lesznek, a választott halálnemtől függően.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2011 6:42 am
éppen most akartam leírni, hogy hülye kérdés volt. Csak a sulira is koncentrálni és a játékszabályokat is megérteni kicsit bonyolult, főleg félévzáráskor x.x Bocsi megint, (remélem) többet nem kérdezek..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2011 6:44 am