|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 10:09 am
Yolanda Thissa Én is ugyanazt "húztam", mint akitől ajándékot kaptam. rofl 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 10:57 am
Womi Ajándék kiküldve, biztos örülni fog, aki kapta biggrin Ó, köszi-köszi-köszi! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 11:20 am
Remélem, örülni fog az, akinek küldtem. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 26, 2010 12:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 26, 2010 9:56 am
en is megkaptam es el is kultem az ajandekot biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 27, 2010 6:11 am
Ezen rágódtam egész idáig: KI HÚZOTT ENGEM? Aki tudja a választ, kérek egy PM-et ^^ Aki elmondja előre is köszi xD Ja, és amúgy nagyon tetszik, köszönöm, te Anonymus, elfogadnám a PM-et wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 27, 2010 8:11 am
Csak napsugar tudja, mivel ő intézte random módra, hogy ki kit kapjon. Legyél türelmes, lehet hogy mostanában nem ér rá, majd csak elküldi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2011 1:49 pm
Legyen idén is biggrin Benne vagytok? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2011 3:54 pm
Gabessz Legyen idén is biggrin Benne vagytok? biggrin Nyugi tervben van, csak kicsit sok a dolgom mostanság....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2011 5:53 pm
napsugar Gabessz Legyen idén is biggrin Benne vagytok? biggrin Nyugi tervben van, csak kicsit sok a dolgom mostanság.... Ha besegíthetek valamiben, szólj nyugodtan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2011 11:12 pm
Malreni napsugar Gabessz Legyen idén is biggrin Benne vagytok? biggrin Nyugi tervben van, csak kicsit sok a dolgom mostanság.... Ha besegíthetek valamiben, szólj nyugodtan. Köszi, majd meglátom smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2011 12:10 am
napsugar Malreni napsugar Gabessz Legyen idén is biggrin Benne vagytok? biggrin Nyugi tervben van, csak kicsit sok a dolgom mostanság.... Ha besegíthetek valamiben, szólj nyugodtan. Köszi, majd meglátom smile Mi ez az egész??? scream biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2011 12:24 am
CryeneStrifeShiroi Mi ez az egész??? scream biggrin Most mi a baj? O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2011 1:11 am
Szerintem is legyen smile Esetleg lehetne azt, hogy item vagy rajz kategória az ajándékot illetően, de ez csak ötlet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2011 1:27 am
napsugar Gabessz Legyen idén is biggrin Benne vagytok? biggrin Nyugi tervben van, csak kicsit sok a dolgom mostanság.... Okés csak kérdeztem biggrin Már nagyon ünnepi hangulatban vagyok és szeretnék valamit csinálni biggrin Ha kell én is szívesen segítek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|