Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Halloween 2010 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 ... 12 13 14 15 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Hogy tetszik eddig ezek alapján az event?
  Tökjó! :D
  Hát... lehetne jobb is... :|
  Nem tetszik! :?
  Nem érdekel...
  Milyen event?
View Results

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Oct 28, 2010 6:35 am

III_Kisrajczy_III
Obilia
III_Kisrajczy_III
Obilia
napsugar
ÁÁÁÁ Rohadt jók a shopos eladók jelmezei biggrin

Jaja jópofák smile Tetszik, hogy van, akire tényleges Gaia cucc is került (pl Ruby az angelic cuccokkal). A Shongoku-Ian meg nagyon vicces biggrin Képzelem mit szólnak a DBZ-rajongók hozzá.
Vannak, akik mintha szintén valakinek öltöztek volna be, csak nem tudom, kinek, pl. Moira, Sam. Majd utánanézek és lementem a képeket smile (Tavalyiak is megvannak és néhány régebbi is).

Dragonball Fanként ÖRÜLÖK! Obilia, javítalak.: az SON GOKU. Nem ShonGoku

Oké, bocsi sweatdrop A japán kiejtés átírásból indultam ki (vagy angolul/japánul sz-el ejtik, hogy szon goku?) Időközben kaptam valamennyi infót, de még vannak kérdésesek. A posztot mindjárt átjavítom. Napsi: Totoro a neve a lénynek mint kiderült.

Segítek.: japánul így ejtik ---> szan gokuto ... =) Fura, de így van. =) =)

Ja értem. Oké, akkor ezek szerint a magyar ejtés lett a fejembe verve, azt hittem hogy ez a japán ejtése is sweatdrop Oké.

Akit érdekel, nézzen vissza a listára (de ne a quote-sokra). smile
PostPosted: Thu Oct 28, 2010 7:44 am

Látom, nem én vagyok az egyetlen DB-fan. ^^

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Oct 29, 2010 12:16 am

Ééés maga a azsellemharc event és a zomg event is elkezdődött. A zomg-sről még nincsenek infóim.

A szellemeknél az 1-estől indulva érdemes indulni amikor választod őket, a nehézdség miatt is és azért is mert a számozott szellemek legyőzéséért új képességeket kapsz. Alul egy szellem és mellette lakatok találhatóak, ezek a szellembossok, akiknek a legyőzéséért cuccot lehet kapni. A lakatok a rajtuk lévő dátum napján oldódnak fel, így naponta lehet/kell legyőzni 1-1 bosst és cuccot kapni értük. Legyőzés után a helyén megjelenő kincsesládára kell klikkelni.
Addig is a számozott szellemeket érdemes legyőzni, hogy minél többféle képességgel szállhassatok szembe az eljövendő bossokkal.

Az első bossért kapható cucc egy csuklyás köpeny: Grave Danger Spectral Shroud

Zomg-ről később írok, de írhat más is smile
PostPosted: Fri Oct 29, 2010 12:22 am

Akinek lenne kedve, fordítsa ezt le, akkor tudja, hogy mire számíthat zOMG!-ben. Én ma este indulok neki, vzoey-val, feltéve, ha jön Online. =D

" With Gaians everywhere fighting to dispel the horde of evil ghosts, Jack is none too pleased. The additional ghostly energy has amplified his power, but as Gaians continue to defeat the ghosts his grip is slipping. Now Jack has gone on the offensive in zOMG!, loosing tons of ghosts and sometimes appearing personally to defend them from do-gooder Gaians.

To continue the fight to save Gaia from ghostly invaders, head on over to zOMG!-- before it's too late.
"
Google Translate-tel így nézne ki.:

" A Gaians mindenhol küzdenek azért, hogy eloszlassa a horda a gonosz szellemek, Jack nem túl elégedett. A kiegészítő kísérteties energia felerősítette hatalmát, de továbbra is Gaians legyőzni a szellemeket markában van csúszás. Most Jack ment az offenzíva zOMG!, Veszít tonna szellemek, és néha megjelenő személyesen, hogy megvédje őket a álfilantróp Gaians.

Hogy folytassa a harcot, hogy mentse a Gaia kísérteties megszállók, feje fölött a zOMG! - Mielőtt túl késő lenne. "

Ki értelmezné ezt úgy, hogy értsük? =D

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Fri Oct 29, 2010 12:28 am

A zOMG-ban most mindenhol kis szellemek vannak, melyek legyőzéséért goldot és recepthez való kiegészítőket lehet kapni
A barton town-ban megint megy a trick or treat ha világítanak a tökök.
Halloween Jack-et kell megkeresni és legyőzni.45000 volt az életpontja, támad, néha átváltoztat tökfluffy-vá, és csak úgy tudsz visszaváltozni, ha meghalsz. jól jön ha minél többen vagytok és minét több embernél van defib!
Én a village greens-ben akadtam rá, és ott le kellett venni a CL-t 2.0-ra, hogy Jackkel harcolhassak
mikor legyőztük 28000 goldot kaptam és egy tököt az invertorimba a következő szöveggel:
Cursed Pumpkin

Concentrated dark energy from the ghosts located in the graveyard next to Omnidrink has tainted this pumpkin, a shed seed of Jack's persona itself. Encapsulated within are objects that can't break out of this impenetrable shell. Although like a pumpkin plucked from the vine, in time this exterior will wither and the wicked power dissipate, allowing access inside.

remélem tudtam segíteni ^^

szerk.: kaptam kitűzőt is Jack legyőzéséért, és 50 pumpkin fluff legyőzéséért isis blaugh
PostPosted: Fri Oct 29, 2010 12:53 am

új recept! ERRE az itemre lehet beváltani ^^

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Fri Oct 29, 2010 1:02 am

Lehet én is megpróbálom majd. Jó móka lesz, ha bejön a ZOMG! ^^
PostPosted: Fri Oct 29, 2010 1:22 am

biggrin A kedvenc eventem zOMG-ban mindig is a húsvéti volt a tojásvadászat miatt. biggrin Olyan jó, hogy a Halloween is ilyen lett biggrin
Jah és ez annak remek event aki gyorsan akar sok pénzt összeszedni. Én egy 15-20 perces mászkálással 15k-t szedtem össze biggrin Jack-et meg majd úgy is jó ha leölöd legalább egyszer az event során, mint múltkor az aranytojást.

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Oct 29, 2010 1:59 am

napsugar
biggrin A kedvenc eventem zOMG-ban mindig is a húsvéti volt a tojásvadászat miatt. biggrin Olyan jó, hogy a Halloween is ilyen lett biggrin
Jah és ez annak remek event aki gyorsan akar sok pénzt összeszedni. Én egy 15-20 perces mászkálással 15k-t szedtem össze biggrin Jack-et meg majd úgy is jó ha leölöd legalább egyszer az event során, mint múltkor az aranytojást.

Oh tehát olyan? De hol lehet megtalálni? Én eddig csak tökfluffokkal találkoztam. És megint fennáll a rétegváltás a Jacknél, mint anno az aranytojásnál?

A másik: Bigfootig (14-es, az első hard szintű) szellemig jutottam a harcban de már ő is elég nehéz, sokat levisz az életemből és folyton energiavisszanyerés és gyógyítás kell emiatt és őr is rendesen gyógyítgatja magát.

Legtöbbször a punch segít a legjobban de a többi is jó.
Nálam Rustynál (13as) a Power of love támadás hatott a legjobban. Sorrendben érdemes csinálni (a számok szerint).
PostPosted: Fri Oct 29, 2010 2:10 am

Mindenhol ott vannak a kis szellem-bellemek biggrin Színesek és úgyan úgy random kerülnek elő mint a tojások. Általában 150-250 gold körül adnak és néha még receptet is, meg lootot (tavalyi Halloween evet lootjait) Már szereztem 2 Pumpkin Fluff User Image receptet, csak 200 pumpkin vatta kell hozzá. Azt meg gondolom a fluffok legyilkolásakor kapsz

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Fri Oct 29, 2010 2:19 am

Jaja, jók a zOMG-s események is. smile A Barton Town-ban valóban ugyanaz van, mint tavaly (1. Halloween-emen itt), hogy zOMG esti, éjszakai idejeiben lehet a tökökre kattintani és a trick or treat-ezni, tavaly is szerettem, meg idén is. smile Plusz ez a cuki szellemes dolog is egész jó, tuti a tavalyi vámpírok, vérfarkasok, meg a dimenzió barlangok helyett van, mert adnak valóban recepteket és receptcuccokat, plusz 100-200 gold-ot, jó párat már leöltem és még fogok is bőven. wink Na meg a Barton Town-ba is fogok zOMG esténként mászkálni. smile Én Jack-el eddig egyszer taliztam a Clutch szerveren belül az Otami Runis közepén, egyszer meghaltam és gyökér átkot kaptam tőle a lábaimra, nem engedett mozogni, nem csak fluff tudsz tőle lenni. Kiléptem, újra beléptem, az átok elmúlt, pont ebben reménykedtem. razz A szellemölős http://www.gaiaonline.com/event/halloween2010 részben meg már az összes easy-t és az összes medium-ot elintéztem, később a hard-okat is megpróbálom. wink Tisztára olyan, mint az a Camping ünnep, vagy mi volt, mikor 4 csoport volt, de persze nem baj. smile Izgi, minden nap fel lesz oldva egy ideig valami és a szárny matricákat megint naponta, illetve azt írt 12 óránként lehet gyűjteni onnan jobbra. wink
PostPosted: Fri Oct 29, 2010 4:38 am

Hát elkezdődött a Gaia-sok és a szellemek harca, itt az ideje hogy én és a hörcsögök vigyük győzelemere a Magyar Guildet

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Oct 29, 2010 5:08 am

Ha valaki megmondja, hogy ez a két szereplő melyik filmből van és hogyan hívják őket, az jutalmat kap.

User Image User Image
PostPosted: Fri Oct 29, 2010 5:11 am

Malreni
Ha valaki megmondja, hogy ez a két szereplő melyik filmből van és hogyan hívják őket, az jutalmat kap.

User Image User Image

Obilia már megmondta, így őt illeti a jutalom biggrin http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=20353810&page=5 a 8.post

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Oct 29, 2010 5:32 am

Yuki Naoto
Malreni

User Image User Image

Obilia már megmondta, így őt illeti a jutalom biggrin http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=20353810&page=5 a 8.post

Jaaa... de mivel másolta, lószart sem kap. lol Ma nagyon geci hangulatomban vagyok...
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 ... 12 13 14 15 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces