|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2010 11:26 am
jó ötlet.. bár most nem Silphillel vagyok-de ő lenni xD- azért köszönöm a dicséreteket a képre, és most csak ebbe a lilás vlmibe tudok lenni, mivel most csináltam a karaktert.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2010 11:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2010 12:11 pm
Azt mondják másodpercenként 5 centiméter. - Mi? Olyan gyorsan hullik le a cseresznyefavirág szirma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2010 12:20 pm
Én is átöltöztem. Bár én nem szeretem a pinket, de holnap úgyis átöltözöm másik ruhába. Mára marad a pink.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2010 12:21 pm
Oké, bár "sajnos" nem igazán van rózsaszín cuccom, mert nem épp a kedvenc színem. De megnézem, mit tehetek az ügyért! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2010 12:33 pm
Yui-chan12 Bolyhoska Köszönöm mindenkinek, de csak az igaz érzelmeimet írtam le nektek, és tudom miben távozott el közülünk........ Nem akarom feltárni a részleteket, mivel a szülei nem járultak hozzá, így nem is részletezném.Csak annyit mondhatok, hogy tüdőgyulladás. Nagyon szép lett a kép, viszont enyhén hiányoltam magamat eek Tüdőgyulladás?????? Úristen.... gondolom több van a dolog mögött, de ez borzasztó! Ez most komolyan megrázott... És részvétem Bolyhoska... bele sem merek gondolni, hogy érezheted most magad... Teljesen egyetértek... borzalmas eek sad Nekem egyszer volt is... Én is kialakítom a rózsaszín avi-t. Aranyos ötlet smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2010 12:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2010 1:19 pm
Kicsi érdekességként megemlíteném, hogy a szalagavatón is rózsaszínt hordtunk a zord fekete öltönyök/kosztümfelsők alatt (fiúk is!) smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2010 1:26 pm
Obilia Yui-chan12 Bolyhoska Köszönöm mindenkinek, de csak az igaz érzelmeimet írtam le nektek, és tudom miben távozott el közülünk........ Nem akarom feltárni a részleteket, mivel a szülei nem járultak hozzá, így nem is részletezném.Csak annyit mondhatok, hogy tüdőgyulladás. Nagyon szép lett a kép, viszont enyhén hiányoltam magamat eek Tüdőgyulladás?????? Úristen.... gondolom több van a dolog mögött, de ez borzasztó! Ez most komolyan megrázott... És részvétem Bolyhoska... bele sem merek gondolni, hogy érezheted most magad... Teljesen egyetértek... borzalmas eek sad Nekem egyszer volt is... Éjn is kialakítom a rózsaszín avi-t. Aranyos ötlet smile Jézusom! Anyukámnak az egyik barátnője is tüdőgyulladásban hunyt el épp a nyár végén és alig volt idősebb 35-nél... Szegény Bíbor... Remélem pink szárnyakat kap!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2010 1:55 pm
Mégvalami, ami eszembe jutott: Régen (tavaly tavasszal) készítettem egy avatar artot róla az ő kérésére, amikor "megnyitottam". Most ezzel a munkával szeretnék még megemlékezni. És: a statusomat látván egy kedves külföldi barát megkérdezte, hordjon-e ő is rózsaszínt a tiszteletére. Mondtam neki igen, ha akar.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2010 12:53 am
Na, itt is van a rózsaszín. Nem volt "nehéz" dolog, mert én is szeretem a rózsaszínt és a lilát minden mennyiségben...
Obila, nagyon jó az art. Ügyi vagy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2010 1:06 am
Fáj a szívem, hogy nem ismerhettem meg személyesen...de így is rengeteget segített nekem, még ha apróságoknak is tűnnek. Egy igazi tündérnek ismertem meg és egy tündérnek Isten mellett a Mennyekben a helye, hogy ott angyalként vigyázhasson és segíthessen mindenkinek. cry Még ha ilyen pozitívan fogom fel, akkor is hiányzik. Egy régebbi képemet berakom ide, még neki rajzoltam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2010 3:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2010 3:51 am
Nekem sem volt rózsaszín holmim, de a hajába tűztem egy virágot. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2010 5:46 am
Én levetettem a rózsaszínt. Nem az én stílusom. Inkább átvettem mást, amúgyis naponta váltogatom a ruhákat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|