|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 10:30 pm
Lavagetas_heqetai mrgreen
no tak, zapomniałem- zapomnialem też o twojej werbalnej subtelności i wysublimowanego języka mrgreen
>.< ojj bo jak złapie... za to i owo... ;P -,-''''' eszzz * drapu go po plecach* wykorzystywacz XD Oo wiesz, ze tylko ty ja dostrzegles? XDDDDD To takie... poruszajace o.o emo Gdzie te lapy! >.< phii phiii * wskakuje na szafe* XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 3:53 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai mrgreen
no tak, zapomniałem- zapomnialem też o twojej werbalnej subtelności i wysublimowanego języka mrgreen
>.< ojj bo jak złapie... za to i owo... ;P -,-''''' eszzz * drapu go po plecach* wykorzystywacz XD Oo wiesz, ze tylko ty ja dostrzegles? XDDDDD To takie... poruszajace o.o emo Gdzie te lapy! >.< phii phiii * wskakuje na szafe* XDD oo taak mrgreen
no ja wiem- mam trzecie oko (tylko nie tam gdzie myslisz mrgreen ) i widze ukryte ... takie... rózne tam... ;D
złaz! złaz bo tam wejde! Oj bo zadzwonie do ciebie! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 4:44 am
Lavagetas_heqetai oo taak mrgreen
no ja wiem- mam trzecie oko (tylko nie tam gdzie myslisz mrgreen ) i widze ukryte ... takie... rózne tam... ;D
złaz! złaz bo tam wejde! Oj bo zadzwonie do ciebie! xD ^__^ * przytul* a skad wiesz gdzie ja mysle ? oO XDDD Ty zboczencu >.< Cos ty, no... cos ty, no... cos ty XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 2:18 pm
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai oo taak mrgreen
złaz! złaz bo tam wejde! Oj bo zadzwonie do ciebie! xD ^__^ * przytul* a skad wiesz gdzie ja mysle ? oO XDDD Ty zboczencu >.< Cos ty, no... cos ty, no... cos ty XDD jakto skad? za dobrze cie znam ;DDD oj! widze ze masz chwiejność emocjoła z tym włażeniem na szafe xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 10:12 pm
Lavagetas_heqetai jakto skad? za dobrze cie znam ;DDD oj! widze ze masz chwiejność emocjoła z tym włażeniem na szafe xDeszzz ;> no właśnie teraz dla odmiany bym czekolady zjadła XD Pewnego dniAAAAA się nie dopięłam cool a co ty tak często ostatnio na kompie siedzisz oO? Jezu śnieg! * u nas 1 raz napadało, ze coś widać* czuję już świątecznego lenia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 2:58 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai jakto skad? za dobrze cie znam ;DDD oj! widze ze masz chwiejność emocjoła z tym włażeniem na szafe xDeszzz ;> no właśnie teraz dla odmiany bym czekolady zjadła XD Pewnego dniAAAAA się nie dopięłam cool a co ty tak często ostatnio na kompie siedzisz oO? Jezu śnieg! * u nas 1 raz napadało, ze coś widać* czuję już świątecznego lenia XD a do podniebienia nic ci sie nie przylepiło? ;D przewaznie odpisuje ci siedzac w bibliotece, czekając na zamówione książki ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 4:47 am
Lavagetas_heqetai a do podniebienia nic ci sie nie przylepiło? ;D przewaznie odpisuje ci siedzac w bibliotece, czekając na zamówione książki ;D Nie, nie ma co T.T Biblioteka... jasne XDDDDD Orzeszki *________*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 12:34 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai a do podniebienia nic ci sie nie przylepiło? ;D przewaznie odpisuje ci siedzac w bibliotece, czekając na zamówione książki ;D Nie, nie ma co T.T Biblioteka... jasne XDDDDD Orzeszki *________* mrgreen
no co? Oo
orzeszki? fe nażarłem sie prażonych na winobraniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 2:44 am
Lavagetas_heqetai mrgreen
no co? Oo
orzeszki? fe nażarłem sie prażonych na winobraniu * nie daje sobie nic tam przykleic * A masz ty zboczencu! * stosuje super ciosy poznane niedawno - Lava lezy obezwladniony i bezbronny* Nie zadzieraj z kobieta z mafii ninja XD >.> kiedy to ja bylam ostatnio w bibliotece... ^^'''' ale ja myslalam o takich ciasteczkach co sie zwa orzeszki *__*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 2:58 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai mrgreen
no co? Oo
orzeszki? fe nażarłem sie prażonych na winobraniu * nie daje sobie nic tam przykleic * A masz ty zboczencu! * stosuje super ciosy poznane niedawno - Lava lezy obezwladniony i bezbronny* Nie zadzieraj z kobieta z mafii ninja XD >.> kiedy to ja bylam ostatnio w bibliotece... ^^'''' ale ja myslalam o takich ciasteczkach co sie zwa orzeszki *__* kobieta mafii? chyba nie ogladalas filmow o mafii- tam kobieta... nalezy do wszystkich xD
nie martw sie- pojdziesz na medycyne to nie bedziesz stamtad wychodzic. Widzialem w reportazu jak gosc z 1 roku wychodzil z kupa ksiazek, tak że zakrywały mu twarz i powiedzial że to na jeden semestr ;DDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 3:42 am
Lavagetas_heqetai kobieta mafii? chyba nie ogladalas filmow o mafii- tam kobieta... nalezy do wszystkich xD
nie martw sie- pojdziesz na medycyne to nie bedziesz stamtad wychodzic. Widzialem w reportazu jak gosc z 1 roku wychodzil z kupa ksiazek, tak że zakrywały mu twarz i powiedzial że to na jeden semestr ;DDDDDDD cool co ty nie powiesz XD Tya, wiem i wcale mnie to nie cieszy :/ ale ... zycie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 4:39 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai kobieta mafii? chyba nie ogladalas filmow o mafii- tam kobieta... nalezy do wszystkich xD
nie martw sie- pojdziesz na medycyne to nie bedziesz stamtad wychodzic. Widzialem w reportazu jak gosc z 1 roku wychodzil z kupa ksiazek, tak że zakrywały mu twarz i powiedzial że to na jeden semestr ;DDDDDDD cool co ty nie powiesz XD Tya, wiem i wcale mnie to nie cieszy :/ ale ... zycie XD a moze ja jakiś świński film oglądałem? hmm xD taa c'est la vie ;DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 6:57 am
Lavagetas_heqetai a moze ja jakiś świński film oglądałem? hmm xD taa c'est la vie ;DD ty tylko takie oglądasz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 3:07 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai a moze ja jakiś świński film oglądałem? hmm xD taa c'est la vie ;DD ty tylko takie oglądasz mrgreen a ty to moze nie co? ;] uu...Ty fetyszystko ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 09, 2007 8:26 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai a moze ja jakiś świński film oglądałem? hmm xD taa c'est la vie ;DD ty tylko takie oglądasz mrgreen a ty to moze nie co? ;] uu...Ty fetyszystko ;DO wypraszam sobie, tam sa same o samochodach XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|