|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 4:24 am
 Ella -Erre talán csak ő tudja a választ.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 11:38 am
Voltál már Harold munkahelyén?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 11:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 12:19 pm
(megírtad az új chaptert. még lehet kérdezni?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 12:31 pm
Nem, sajnálom. Az új fejezet kijövetele után új NPC lehet választani kikérdezésre. Akár ugyan azt, aki előzőleg volt. De szerintem nem ajánlott egymás után kétszer ugyan azt kikérdezni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 12:57 pm
hát igen.
engem aggaszt Anne rémálma... mintha kezdene begolyózni... rolleyes meg van egy olyan érzésem, hogy Rachelék bosszút akarnak állni Haroldon...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 1:45 pm
Az a baj ezzel, hogy szinte mindenki, aki hajlamos ölni nem szívleli Haroldot. sweatdrop Kérdezzük ki Ethant!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 17, 2010 3:26 am
lehet h Ethant -t kéne kikérdezni. ha már a chapter 0 -ról lecsúsztunk...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 17, 2010 5:05 am
Miért van olyan érzésem hogy Ethan majd K.U.R.O-val fogja megölni egy pár embert?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 17, 2010 8:19 am
Ethan lévén hímnemű, kétlem, hogy egy robotra szorulna, ha gyilkosságról van szó. Viszont van benne valami, mert képes rá, tehát miért ne tenné.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 17, 2010 1:54 pm
Nem a hímneműsége miatt tudna öletni Kuroval, hanem a műszaki tudása miatt....Amúgy benne vagyok, hogy Ethant kérdezzük, de szerintem többet tudhatnánk meg magától Haroldtól....végül is ő az aki meg változott... tényleg furcsálltam én is, hogy a kölkeivel elkezdett foglalkozni....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 18, 2010 1:59 am
Harold szerintem azért nem jó ötlet, mert biztos, hogy egy rakat dolgot eltitkolna. pl.: a vol 2. ben a tv híradásban is...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 18, 2010 3:33 am
Maci, úgy értettem, hogy férfi lévén megvan a fizikai ereje az öleshez. confused Vajon K.U.R.O.-t kikérdezhetjük? xd Félek nem, mert nem tudjuk pontosan minek a rövidítése. Nos neki kezdjünk Ethan vallatásának?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 18, 2010 4:19 am
Kuro kikérdezhető, de mivel nem tud beszélni, ezért körülbelül ilyen válaszokat kapnátok: "Hmpfvfvfvfvfvfvfvfvfv" "Pfth..." "Blargh!"
Szóval, nem túl jó ötlet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 18, 2010 4:26 am
még össze kéne szedni a kérdéseket, de felőlem mehet még lenne pár jelöltem, de most sztem Ethan a legideálisabb választás. meg őket majd akkor kéne kikérdezni, ha felgyorsulnak az események twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|