|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2010 2:45 am
jolly kati en szuletem 1999.januar.26 biggrin Én is január 26-án születtem, csak jópár évvel korábban. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2010 10:26 am
1989. február 26.-án születtem. Néha vénséges-vénnek érzem magam, néha meg kétévesnek (különösen, ha a fél éves öcsémmel csúszok-mászok a szőnyegen 4laugh ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2010 3:29 am
Amalysa 1989. február 26.-án születtem. Néha vénséges-vénnek érzem magam, néha meg kétévesnek (különösen, ha a fél éves öcsémmel csúszok-mászok a szőnyegen 4laugh ). Fél éves az öcséd? surprised Én a helyedben megzabálnám a kis lurkót, aki mindenhol csak babaillatot hagy maga után a házban!!! smile A barátnőm is febr. 26-án született... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2010 3:38 am
Meg is szoktam rofl Igen, pont ma fél éves, de van egy 18 éves húgom is. Azt hiszem, tényleg öreg vagyok XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 3:50 am
Amalysa Meg is szoktam rofl Igen, pont ma fél éves, de van egy 18 éves húgom is. Azt hiszem, tényleg öreg vagyok XD Ááááá, ha te tényleg öreg vagy akkor én ('84-es vagyok)??? Múmia??? rofl xd Na, most lehet "belőttem" magam a "legöregebb" Magyar Gaias első fokára... Sebaj, van egy arany érmem! xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 4:23 am
Nemcsak te vagy '84-es a guildban (Xanvie is az) és softwarekiller. Nem tudom pontosan mikori de 2009-be mondta hogy 25 éves akkor gondolom ő is '84-es...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 7:08 am
Obilia Nemcsak te vagy '84-es a guildban (Xanvie is az) és softwarekiller. Nem tudom pontosan mikori de 2009-be mondta hogy 25 éves akkor gondolom ő is '84-es... Párom, akinek a karaktere FancyFahey, ő 1984. december 26.-án született, tehát most lesz 26. Lehet, hogy ő a legvénebb?? blaugh Mondjuk, szoktam neki mondani, hogy "papa", de csak azért, mert olyan aranyos smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 7:11 am
Sayen Ioway Amalysa Meg is szoktam rofl Igen, pont ma fél éves, de van egy 18 éves húgom is. Azt hiszem, tényleg öreg vagyok XD Ááááá, ha te tényleg öreg vagy akkor én ('84-es vagyok)??? Múmia??? rofl xd Na, most lehet "belőttem" magam a "legöregebb" Magyar Gaias első fokára... Sebaj, van egy arany érmem! xd twisted Én csak akkor érzem magam vénnek, ha valaki megtudja, hogy az a kis csöpp gyerek, akit a babakocsiban tologatok, nem a gyerekem, hanem az öcsém...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 7:42 am
Amalysa Obilia Nemcsak te vagy '84-es a guildban (Xanvie is az) és softwarekiller. Nem tudom pontosan mikori de 2009-be mondta hogy 25 éves akkor gondolom ő is '84-es... Párom, akinek a karaktere FancyFahey, ő 1984. december 26.-án született, tehát most lesz 26. Lehet, hogy ő a legvénebb?? blaugh Mondjuk, szoktam neki mondani, hogy "papa", de csak azért, mert olyan aranyos smile Hehe smile Nem igazán, lehet hogy Xanvie az, ő 1984. feburár 14-én született. Ha softwarekiller előtte született, akkor ő a legidősebb, ha nem akkor szerintem Xanvie. Nem tudom született-e bárki is 1984. február 15. előtt a guildtagok közül.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller rolled 1 6-sided dice:
4
Total: 4 (1-6)
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 8:44 am
Obilia Amalysa Obilia Nemcsak te vagy '84-es a guildban (Xanvie is az) és softwarekiller. Nem tudom pontosan mikori de 2009-be mondta hogy 25 éves akkor gondolom ő is '84-es... Párom, akinek a karaktere FancyFahey, ő 1984. december 26.-án született, tehát most lesz 26. Lehet, hogy ő a legvénebb?? blaugh Mondjuk, szoktam neki mondani, hogy "papa", de csak azért, mert olyan aranyos smile Hehe smile Nem igazán, lehet hogy Xanvie az, ő 1984. feburár 14-én született. Ha softwarekiller előtte született, akkor ő a legidősebb, ha nem akkor szerintem Xanvie. Nem tudom született-e bárki is 1984. február 15. előtt a guildtagok közül. Ő az idősebb. Én október 18á-n születtem xd
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 9:04 am
Öööőőőő izé.... Én '84. január 26-án születtem... redface Na jó, azért tegezhettek... Megengedem! xd Mondtam, hogy dobogós vagyok! Senki nem taszít le a trónról! razz twisted Jáj, az meg ma van, akkor Sok Boldog Szülinapot softwarekiller! smile Akkor ez neked szól: Happy Birthday smile twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 9:54 am
Köszi redface Nem kikényszeríteni akartam.. csak véletlen egybeesés biggrin (Panka amúgy 84 előtti, ha jól csalódom.)
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 9:55 am
softwarekiller Obilia Amalysa Obilia Nemcsak te vagy '84-es a guildban (Xanvie is az) és softwarekiller. Nem tudom pontosan mikori de 2009-be mondta hogy 25 éves akkor gondolom ő is '84-es... Párom, akinek a karaktere FancyFahey, ő 1984. december 26.-án született, tehát most lesz 26. Lehet, hogy ő a legvénebb?? blaugh Mondjuk, szoktam neki mondani, hogy "papa", de csak azért, mert olyan aranyos smile Hehe smile Nem igazán, lehet hogy Xanvie az, ő 1984. feburár 14-én született. Ha softwarekiller előtte született, akkor ő a legidősebb, ha nem akkor szerintem Xanvie. Nem tudom született-e bárki is 1984. február 15. előtt a guildtagok közül. Ő az idősebb. Én október 18á-n születtem xd Akkor bizony füled érjen bokáig! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 10:02 am
Molylepke softwarekiller Obilia Amalysa Obilia Nemcsak te vagy '84-es a guildban (Xanvie is az) és softwarekiller. Nem tudom pontosan mikori de 2009-be mondta hogy 25 éves akkor gondolom ő is '84-es... Párom, akinek a karaktere FancyFahey, ő 1984. december 26.-án született, tehát most lesz 26. Lehet, hogy ő a legvénebb?? blaugh Mondjuk, szoktam neki mondani, hogy "papa", de csak azért, mert olyan aranyos smile Hehe smile Nem igazán, lehet hogy Xanvie az, ő 1984. feburár 14-én született. Ha softwarekiller előtte született, akkor ő a legidősebb, ha nem akkor szerintem Xanvie. Nem tudom született-e bárki is 1984. február 15. előtt a guildtagok közül. Ő az idősebb. Én október 18á-n születtem xd Akkor bizony füled érjen bokáig! biggrin Nagyon boldog születésnapot Neked smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2010 10:05 am
softwarekiller Köszi redface Nem kikényszeríteni akartam.. csak véletlen egybeesés biggrin (Panka amúgy 84 előtti, ha jól csalódom.)Boldog szülinapot! Amúgy vicces, mert nekem is október 18-án van a szülinapom... sweatdrop (Csak én később születtem 8 évvel razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|