Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
Szülinapok! :-) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sayenita

Friend

PostPosted: Thu Oct 14, 2010 2:45 am

jolly kati
en szuletem 1999.januar.26 biggrin

Én is január 26-án születtem, csak jópár évvel korábban. smile
PostPosted: Fri Oct 15, 2010 10:26 am

1989. február 26.-án születtem. Néha vénséges-vénnek érzem magam, néha meg kétévesnek (különösen, ha a fél éves öcsémmel csúszok-mászok a szőnyegen 4laugh ).

Amalysa

Romantic Fairy

Sayenita

Friend

PostPosted: Sat Oct 16, 2010 3:29 am

Amalysa
1989. február 26.-án születtem. Néha vénséges-vénnek érzem magam, néha meg kétévesnek (különösen, ha a fél éves öcsémmel csúszok-mászok a szőnyegen 4laugh ).

Fél éves az öcséd? surprised Én a helyedben megzabálnám a kis lurkót, aki mindenhol csak babaillatot hagy maga után a házban!!! smile
A barátnőm is febr. 26-án született... smile
PostPosted: Sat Oct 16, 2010 3:38 am

Meg is szoktam rofl Igen, pont ma fél éves, de van egy 18 éves húgom is. Azt hiszem, tényleg öreg vagyok XD

Amalysa

Romantic Fairy

Sayenita

Friend

PostPosted: Mon Oct 18, 2010 3:50 am

Amalysa
Meg is szoktam rofl Igen, pont ma fél éves, de van egy 18 éves húgom is. Azt hiszem, tényleg öreg vagyok XD

Ááááá, ha te tényleg öreg vagy akkor én ('84-es vagyok)??? Múmia??? rofl xd
Na, most lehet "belőttem" magam a "legöregebb" Magyar Gaias első fokára... Sebaj, van egy arany érmem! xd twisted
PostPosted: Mon Oct 18, 2010 4:23 am

Nemcsak te vagy '84-es a guildban (Xanvie is az) és softwarekiller. Nem tudom pontosan mikori de 2009-be mondta hogy 25 éves akkor gondolom ő is '84-es...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Amalysa

Romantic Fairy

PostPosted: Mon Oct 18, 2010 7:08 am

Obilia
Nemcsak te vagy '84-es a guildban (Xanvie is az) és softwarekiller. Nem tudom pontosan mikori de 2009-be mondta hogy 25 éves akkor gondolom ő is '84-es...

Párom, akinek a karaktere FancyFahey, ő 1984. december 26.-án született, tehát most lesz 26. Lehet, hogy ő a legvénebb?? blaugh Mondjuk, szoktam neki mondani, hogy "papa", de csak azért, mert olyan aranyos smile
PostPosted: Mon Oct 18, 2010 7:11 am

Sayen Ioway
Amalysa

Ááááá, ha te tényleg öreg vagy akkor én ('84-es vagyok)??? Múmia??? rofl xd
Na, most lehet "belőttem" magam a "legöregebb" Magyar Gaias első fokára... Sebaj, van egy arany érmem! xd twisted

Én csak akkor érzem magam vénnek, ha valaki megtudja, hogy az a kis csöpp gyerek, akit a babakocsiban tologatok, nem a gyerekem, hanem az öcsém...

Amalysa

Romantic Fairy

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Oct 18, 2010 7:42 am

Amalysa
Obilia

Párom, akinek a karaktere FancyFahey, ő 1984. december 26.-án született, tehát most lesz 26. Lehet, hogy ő a legvénebb?? blaugh Mondjuk, szoktam neki mondani, hogy "papa", de csak azért, mert olyan aranyos smile

Hehe smile
Nem igazán, lehet hogy Xanvie az, ő 1984. feburár 14-én született. Ha softwarekiller előtte született, akkor ő a legidősebb, ha nem akkor szerintem Xanvie. Nem tudom született-e bárki is 1984. február 15. előtt a guildtagok közül.
softwarekiller rolled 1 6-sided dice: 4 Total: 4 (1-6)
PostPosted: Mon Oct 18, 2010 8:44 am

Obilia
Amalysa
Obilia

Hehe smile
Nem igazán, lehet hogy Xanvie az, ő 1984. feburár 14-én született. Ha softwarekiller előtte született, akkor ő a legidősebb, ha nem akkor szerintem Xanvie. Nem tudom született-e bárki is 1984. február 15. előtt a guildtagok közül.

Ő az idősebb. Én október 18á-n születtem xd

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200

Sayenita

Friend

PostPosted: Mon Oct 18, 2010 9:04 am

Öööőőőő izé.... Én '84. január 26-án születtem... redface
Na jó, azért tegezhettek... Megengedem! xd
Mondtam, hogy dobogós vagyok! Senki nem taszít le a trónról! razz twisted

Jáj, az meg ma van, akkor Sok Boldog Szülinapot softwarekiller! smile
Akkor ez neked szól:
Happy Birthday smile twisted
PostPosted: Mon Oct 18, 2010 9:54 am

Köszi redface
Nem kikényszeríteni akartam.. csak véletlen egybeesés biggrin
(Panka amúgy 84 előtti, ha jól csalódom.)

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Mon Oct 18, 2010 9:55 am

softwarekiller
Obilia
Amalysa
Obilia

Hehe smile

Akkor bizony füled érjen bokáig! biggrin
PostPosted: Mon Oct 18, 2010 10:02 am

Molylepke
softwarekiller
Obilia
Amalysa
Obilia

Hehe smile

Akkor bizony füled érjen bokáig! biggrin

Nagyon boldog születésnapot Neked smile

Amalysa

Romantic Fairy

Yui-chan12

Friendly Member

10,300 Points
  • Marathon 300
  • Streaker 200
  • Loiterer 100
PostPosted: Mon Oct 18, 2010 10:05 am

softwarekiller
Köszi redface
Nem kikényszeríteni akartam.. csak véletlen egybeesés biggrin
(Panka amúgy 84 előtti, ha jól csalódom.)

Boldog szülinapot!
Amúgy vicces, mert nekem is október 18-án van a szülinapom... sweatdrop (Csak én később születtem 8 évvel razz )
Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces